Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka mała isia

Panowie czy chodzicie zimą

Polecane posty

Gość Taka mała isia

W leginsach lub kalesonach

Jakby było z -30 i praca na powietrzu to pewnie trzeba by było.

Gość gość
Noszę jak jest około-10 Wolę jak jest mi ciepło

Gość gość
Nigdy. Facet w leginsach jest niemeski a w kalesony wygląda jak stary dziad. Poza tym musi być zawsze gotowy a co by to było jakby jakąś panienka nie mogła się przebić przez spodnie kalesony i matki. A tak rach ciach i już.

Gość gość
kolejny co mu w umuzgowieniu zwoje poszły.Niemęski?Powiedz to tym którzy pracują na platformach wiertniczych czy non stop na zewnątrz to jak dostaniesz w mazak to ci się zaraz klapki przestawią.Ja mam albo bieliznę termiczną albo leginsy ale to na wypadek mrozów tak około - 10 i w dół

Gość gość
Chciałam chłopakowi takie kupić ale on też twierdzi,że nie założy bo nie jest babą ani starym dziadkiem.Uparty jak osioł ostatnio zmarzł na kość ale czapki też nie założył.

gość dziś Chciałam chłopakowi takie kupić ale on też twierdzi,że nie założy bo nie jest babą ani starym dziadkiem.Uparty jak osioł ostatnio zmarzł na kość ale czapki też nie założył. X lansik musi być, pewnie jeszcze kosteczka na wierzchu:):):)

Gość Taka mała isia
On najchętniej zakładałby koszulkę i na to kurtkę i jakieś sportowe buty,a potem katar,czerwony nos,i zatoki. Trzy światy z nim

Gość gość
na dyskotekę to rozumiem ale nie na jakieś spacery przy minus 10 pewnie młody jeszcze i lekkomyślny

Gość gość
Co ma niemęskość do leginsów przecież to się pod spodnie nosi.Ludzie nie dajmy się zwariować jak z innymi niby nie męskimi czynnościami czy ubiorem.

Gość Taka mała isia
22l

Gość gość
bardzo rzadko nawet przy dużych mrozach zakładam kalesony bo nie lubię . Jeśli już dłuższy pobyt na mrozie to mam trzy pary kolorowych z Lidla z rozporkiem i wtedy zazwyczaj zakładam bezpośrednio na ciało bez innej bielizny i po dobie wrzucam do prania.