Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

45 latkowie są obrzydliwi

Polecane posty

Gość gość

i starszy :(

Gość gość
ja takich lubie :P

Gość gość
meh ostatnie podrygi nieswiezej ostrygi. oni tez maja swoja meska "menopauze". a idz pan w chuy, bez kija szkoda podchodzic

Gość gość
Zgadzam się z autorką Mężczyzna +40 więdną gorzej niż kobiety,wiszą im brzuchy i ogólnie są obleśni

Gość gość
40 latek to już stary piernik i ma duże problemy z płodnością

Gość gość
oj a jakby ktos powiedzial ze wy jestescie stare i obrzydliwe ja tam ich lubie :P

Gość gość
Mężczyzna jak ma 30 lat to jaja mu wiszą od częstego seksowania się dziewczyny , niestety biologia robi z nimi porządek

Gość gość
przypuszczam, że więszkość waszych rodziców ma te 40parę-50parę lat. I co, o nich też tak myślicie, że to stare dziady?

Gość gość
tak mysle , zwł. jak widzialam foty golego ojca i jego członka, bo nie skasowal z kompa. a ciekawe ze chodzi tylko do dziwek w przedziale wiekowym 20-45 l. ma wiszaca torbe i bebech

Gość gość
mi kootas z zczerniał od roohania masy panienek, co z tym zrobić? jakieś kremy są?

Gość Arianatorka
Kolejny temat o starych panach?Przed chwilą w jednym się udzieliłam i znowu tu widzę to samo g****o XD Jeden w tamtym wpisie napisał zmyślony związek 19 latki i 70 latka żeby obronić mężczyzn ale prawda jest inna wy dziadziejecie i tak samo przestajecie być atrakcyjni zrozumcie

Gość gość
mężczyzna jak ma 35 lat już zaczyna starzeć się i dziadzieć więc wmawia sobie że to jego ''atrakcyjność'' ale on po prostu nie rozumie że robi się z niego gorsze g****o :D

Gość gość
Mój ojciec ma 45 lat i wygląda okropnie :( Nie to co 10 lat temu ... Ps.Jestem kobietą i mam 23

Gość gość
Witajcie.Mam dopiero 24 lata i starszego męża o 18 lat,ma 42 lata i właśnie chciałam Wam napisać że jest z nim coraz gorzej,nie ma ochoty nigdzie wychodzić,od 3 lat zdziadział i kompletnie się zapuścił nie wiem co mam robić:(Mam 24 lata jestem młodziutka i do 30 urodzin mam jeszcze prawie 6 lat,planowaliśmy za rok dziecko bo będę jeszcze młoda i lepiej byłoby mi wychować dziecko przez pierwsze parę lat ale jak mam to zrobić jak mój Mąż jest leniwy i mało ambitny?Ja nie wiem co się dzieję z tymi mężczyznami ale szczerze żałuję że wyszłam za mąż za takiego mężczyzna.A co będzie za 7 lat?Masakra:(Mężczyźni po 40 robią się dziadkami :(

Gość gość
mężczyzna do 40 roku życia jest spoko a po 40 już nie

Gość gość
gość dziś Witajcie.Mam dopiero 24 lata i starszego męża o 18 lat,ma 42 lata i właśnie chciałam Wam napisać że jest z nim coraz gorzej,nie ma ochoty nigdzie wychodzić,od 3 lat zdziadział i kompletnie się zapuścił nie wiem co mam robićsmutas.gif Mam 24 lata jestem młodziutka i do 30 urodzin mam jeszcze prawie 6 lat,planowaliśmy za rok dziecko bo będę jeszcze młoda i lepiej byłoby mi wychować dziecko przez pierwsze parę lat ale jak mam to zrobić jak mój Mąż jest leniwy i mało ambitny?Ja nie wiem co się dzieję z tymi mężczyznami ale szczerze żałuję że wyszłam za mąż za takiego mężczyzna.A co będzie za 7 lat?Masakrasmutas.gif Mężczyźni po 40 robią się dziadkami smutas.gif x Tacy są mężczyźni,kobiety też robią się gorsze po 30 roku życia no niektóre po 35 jak dbały o urodę.Co do mężczyzn wiem sam po sobie że po mimo różnych sportów,zmiany diety obecnie mając tyle lat ile twój mąż pozostało mi piwo i duża oponka na brzuchu.Niestety taka biologia i mam tego świadomość że już jestem mało atrakcyjnym mężczyzną.Na twoim miejscu wziąłbym rozwód i nie żył z takim prykiem.Bo ja też się rozleniwiłem ale chęci do życia mam.