Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam brak ktoś nexpram jakie skutki i czy warto

Polecane posty

Gość gość

Co dzieje się po odstąpieniu jak z seksem itp. ?

Gość gość
to cie ZABIJE

Gość gość
Czemu zabije

Gość gość
Czy ktoś napiszę bo się boję brać te gowna chce jeszcze noc *****c

Gość gość
Nexpram to to samo co mozarin lek przeciwlekowy skutki uboczne nudności zawroty libido i lekkie tycie pomaga na wyciszenie trochę potępia z początku podobnie jak hydroxyzyna ale pomaga tyle że przyczyn powstawania twoich problemów nie zlikwiduje zalecanapsychoterapia

Gość gość
Ja brałam nexpram. Skutki uboczne u mnie to skurcze łydek i niemożliwość osiągnięcia orgazmu. Innych skutków ubocznych nie pamiętam.

Gość gość
A jak brałaś to po ilu dniach były te skutki uboczne ? Długo go przyjmowałas? Co z emocjami i seksem ? Jak funkcjonowała po co to brałaś wybacz że tak pytam ale dla mnie to ważne bardzo wazne

Gość gość
Ale rozumiem że już nie bierzesz i jest dobrze tak ?

Gość gość
Ten lek potrzebuje 2-3 tygodnie żeby rozwinąć swoje działanie więc skutki uboczne zaczełam dostrzegać po ok. miesiącu, półtora tak jakoś. Brałam go na depresje. Po ok. roku odstawiłam. Libido było na takim samym poziomie jak przed leczeniem, tyle tylko że problem z orgazmem, za cholere nie mogłam go osiagnać, o tym nawet pisze w ulotce. A emocje, cóż, były całkowicie stłumione, nie odczuwałam żadnych emocji, ani tych dobrych ani złych.

Gość gość
A ciężko miałaś depresję ja mam tylko lęki przed ludźmi i kontaktem z nimi iść coś załatwić itd. Dość silne lęki czemu tak długo brałaś tak ci lekarz zalecił tak długo z depresji wychodziła . Dało by rady popisać z Tobą gdzieś indziej ? A ja mam właśnie teraz słabe libido A jeszcze nie brałem i boję się że jak wezmę to będzie totalnie źle chociaż jest zle

Gość gość
I jak myślisz po ilu tygodniach by mi pomógł tak bym to odstawil by zlikwidować stany lękowe

Gość gość
Musisz iść do lekarza i stosować sie do jego zaleceń. Przez internet ci nie pomoge

Gość gość
Można z Tobą popisać SMS? Ile masz lat . Powiedział bym po 3 3,5tygosni się zgłosił jak leki działają czy po tylu tygodniach brania bedebdobrze się czuł czy dalej będą skutki uboczne

Gość gość
Ktoś jeszcze brał nexpram po ilu tyg to się odstawiam czy to to samo co mozarin co jest gorsze lub lepsze