Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dziwie sie ze jestem singlem

Polecane posty

Gość gość
Moja droga - mimo wszystko tresc jaka sie umieszcza tez o nas cos mowi. Jezeli ktos pisze alaboraty zamiast postow co pomyslisz? A jak napisze same wulgaryzmy? A jesli pisze posty romantyczne literackie? A jesli napisze przemyslane i inteligentne? To tez inaczej pomyslisz czy tak samo?

Gość gość
Ehehe zabrzmialo jak gdybym do tego byl niewierny. I tak to wlasnie jest ja wierny singiel mialbym robic za grupe wsparcia dla kobiety co wybacza facetowi ktory na nia nie zasluguje. Nie. Nie dziekuje takiej pani.

Gość gość
To będziesz sam i tyle. Twój wybór.

Gość Cloud_Dancing
12:08 weź w swoich osądach pod uwagę to, że ludzie którzy tu zaglądają mają różne intencje...ktoś może żartować, nie pisać poważnie i nie chce pokazać jaki jest naprawdę ...może w rzeczywistości nigdy nie wydeklammowałby elaboratu bo jest nieśmiały i na forum może się ''wyżyć'' i nigdy by nie przeklnął a tu daje upust swojej złości. Nie można na podstawie zdania oceniać człowieka bo nie wiesz kim jest, jakie ma doświadczenia i cel aby być na tym forum.

Gość Cloud_Dancing
*przeklął

Gość gość
Cloud_Dancing dziś ...może w rzeczywistości nigdy nie wydeklammowałby elaboratu bo jest nieśmiały i na forum może się ''wyżyć'' i nigdy by nie przeklnął a tu daje upust swojej złości. xxxx Szczerze, nie chciałabym kogoś takiego poznać nawet w realu.

Gość gość
Zgadza sie. Wiem natomiast iz nie chce rozmawiac z dziewczyna np o tym ze ktos ja porzucil wykorzystal i ze ma cos do mnie bo ja rozmawiam z kolezanka. Wiesz co mam na mysli? Naprawde nie ma o czym innym porozmawiac?

Gość Cloud_Dancing
12:19 pamiętam taki temat, gdzie wiele osób pisało jakiego powodu tutaj zagląda...jednym z częściej wymienianych powodów była złość i chęć wyżycia się. Może takich osób jest więcej niż przypuszczasz, Jak go znajdę to wkleję ;-)

Gość Cloud_Dancing
12:21 nie musisz nawet zaglądać na takie tematy...Masz wybór. Więc?

Gość gość
A nie wpadłeś na to, że ludzie na forum często piszą o tym, o czym w realu właśnie nie rozmawiają. Tematy osobiste, intymne, albo takie którymi nie chcą zawracać głowy przyjaciołom w realu. Od tego jest właśnie forum :)

Gość gość
mam jedno pytanie...skoro mierzi ciebie to co tu dziewczyny wypisują (często faktycznie żenujące głupoty), to po co je czytasz i dlaczego tak dobrze się orientujesz w tutejszej tematyce? Zamiast pisać na jakimś forum tematycznym- literackim, geograficznym, gdzie tematyka jest inna i ludzie są inni. Jakaś perwersyjna potrzeba katowania się kontaktami z pospólstwem? Odczuwasz przy tym jakąś przyjemność,może podświadomie, ale jednak?

Gość gość
Wolalbym zeby opowiedziala mi o kolekcji kosmetykow, ubran, co z czym zestawia, o tym ile ma bransoletek, jaka ksiazke przeczytala, jakie miasto jest najpiekniejsze, najpiekniejsze jezioro, jakie marza jej sie wakacje, co kocha w mezczyznach, moze rozmawiac o tym jak szczotkuje zeby i ile ma par butow. Byle nie o tym co jest dzis na pierwszej stronie bo tak nie chcialbym rozmawiac

Gość gość
Ja sie nie wywyzszam. Po prostu wiem ze to forum o uczuciach i ludzie pisza co uwazaja. Lecz mnie nie pociagaja takie rozmowy i przyznam czytam tylko tytul i pomijam a jak juz nie ma gdzie sie wpisac to zakladam swoj. Tak tylko chcialem podzielic sie swoim spostrzezeniem. Moze ktos ma podobne.

Gość Cloud_Dancing
Możesz stworzyć własny temat , z dziedziny która Cię interesuje. Kobiety zainteresowane , wartościowe dla Ciebie znajdą się same. Spróbuj i potem wypowiedz się na temat forumowiczek...

Gość gość
12.26 no patrz, a ja nie chciałabym takiego faceta, bo lubię pogadać o literaturze, polityce, kulturze, sporcie nawet, o historii lub podróżach, muzyce, kinie, teatrze, itp itd

Gość gość
Nie bede ocenial i wprost wyrazal czy pisza glupoty czy nieglupoty lecz na pewno nie o tym co mnie mogloby zaintrygowac.

Gość gość
Skoro lubisz o tym porozmawiac to dlaczego nie rozmawiasz bo ja czekam na taki temat wlasnie z polotem?

Gość gość
Zaintrygowal mnie tu topik o emocjach gdzie ktos zakochal sie w derektorze no i sam spojrz jakie sa porady ;)

Gość gość
bo do rozmów na takie tematy mam znajomych w życiu realnym, a tu wchodzę tylko żeby czasem dla rozrywki przeczytać coś absurdalnego i dalekiego od moich problemów i otoczenia

Gość gość
Dajcie już temu spokój, ten temat to typowe prowo.

Gość gość
Najbardziej intetesujace jest jednak zachowanie gdy napisalem ze porozmawialbym o podrozach ksiazkach a tu laska mi pisze ze nie chcialaby mnie bo chcialaby porozmawiac o podrozach i literaturze. Rozumiecie co mam na mysli? :D

Gość gość
Tak. Wchodzisz by poczytac cos absurdalnego a tu czytasz ze ktos wybacza zdrade mezowi po raz 4 albo ze nie wie czy pierwsza spytac chlopaka i czy zamieszac zupe tuczkiem czy widelcem i to Cie bawi?

Gość gość
Tak. Wchodzisz by poczytac cos absurdalnego a tu czytasz ze ktos wybacza zdrade mezowi po raz 4 albo ze nie wie czy pierwsza spytac chlopaka i czy zamieszac zupe tuczkiem czy widelcem i to Cie bawi? tego nie czytam , szukam bardziej absurdalnych:)

Gość gość
Najbardziej intetesujace jest jednak zachowanie gdy napisalem ze porozmawialbym o podrozach ksiazkach a tu laska mi pisze ze nie chcialaby mnie bo chcialaby porozmawiac o podrozach i literaturze. Rozumiecie co mam na mysli? smiech.gif odniosłam sie do konkretnego postu, nie wiem czy twojego, tam było ze chciałbyś rozmawiać z kobietą o tym jak zestawia ubrania i o kosmetykach, ile ma par butów a ile biżuterii, za takie tematy to ja dziękuję, od tego mam koleżanki a nie faceta

Gość gość
Ciekawe. To rozmawiajmy o kulturze ;)

Gość gość
Aha czyli to ja jestem be bo chce wysluchac dziewczyny co lubi mowic o sztucznych rzesach i kosmetykach. No moze jestem be. Tak trudno ludziom dogodzic ;)

Gość gość
Aha czyli to ja jestem be bo chce wysluchac dziewczyny co lubi mowic o sztucznych rzesach i kosmetykach. No moze jestem be. Tak trudno ludziom dogodzic oczko.gif w moim mniemaniu facet, ale taki prawdziwy potrafi wysłuchać, ale nie zainteresuje sie sztucznymi rzęsami

Gość gość
Ciekawe. To rozmawiajmy o kulturze oczko.gif proszę bardzo...na czym byłeś ostatnio w teatrze i co sądzisz o specyfice literatury skandynawskiej

Gość gość
i czy nie sadzisz , że argentyńscy pisarze, np. Borges, czy Piglia są przeintelektualizowani ? A może chcesz podyskutować o sytuacji społ-gos.p- polit. Kuby po śmierci Castro? Może łyżwiarstwo figurowe? Albo coś o sportach walki? Może coś o ostatniej płycie Napiórkowskiego?

Gość gość
Na balecie ;) a tam byl beat i skapo ubrane laseczki a w literaturze najberdzie lubie zapach kartek ksiazki ;) a mnie sie podobaja sztuczne rzesy. Kolezanka poszla na kurs i ma bardzo piekne.