Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile trwa głupi Jaś?

Polecane posty

Gość gość

Około godziny 11 mój psiak miał dzisiaj podanego głupiego jasia. Jest godzina 19 - psiak cały czas śpi , wybudzilam go na chwilę, nakarmilam łyżeczka (nie może sam jeść-leci na boki) , jest to psiak agresywny , wszedł do domu sąsiad na sekundę- nawet się nie ruszył z kanapy ani nie zawarknął , wyszłam z nim na dwór - nie może za bardzo chodzić -nioslam go by zrobił chociaż siku. Jak długo utrzymuje się głupi Jaś u psiaka? Miał trochę sobie pospać ale żeby spał już 8 godzin?

Gość gość
Jakiego głupiego jasia? Narkozę chyba

Gość gość
Głupi Jaś -narkoza :)

Gość gość
A kiedy się zabieg skończył, bo chyba miał jakiś zabieg, skoro była podana narkoza

Gość gość
Miał lewatywę przeprowadzona (nie mógł się załatwić parę dni a wcześniej miał pod całkowita narkoza biobsje -w środę )

Gość gość
Około 11.30 był psiak wybudzany , reaguje na głos , ale nie ma zupełnie siły w mięśniach ,stanie , weźmie piłeczkę w pyszczek ale później tylnie łapki się już uginają (miał domięśniowo podane) , przejdzie kawałek, kładzie się na podłogę albo kanapę i śpi po sekundzie , zaczynam się martwić , weterynarz mówił że będzie teraz po zabiegu senny ale żeby aż tak?

Gość gość
Daj psu pospać. Jutro powinno być wszystko ok

Gość gość
Podaj psu hepatil jak się już obudzi i będzie chciał jeść, bo narkoza podrażnia wątrobę.

Gość gość
Dostał już od weterynarza leki na wątrobę w gabinecie :) mam nadzieję że do rana wróci "do siebie" , to nasze pierwsze zderzenie z tą formą narkozy dlatego się niepokoje czy aby napewno wszystko w porządku