Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat serio. Łóżko po miesiacu znajomości to szybko ?

Polecane posty

Gość gość

Tylko szczerze. Powiedzmy miedzy 30 a 40 rokiem zycia.

Gość gość
Pewnie ze tak. Seks i oddanie swojego ciała jest zwykłym puszczaniem się gdy robi się to bez miłości.

Gość gość
Moze ktos juz kocha kogos po miesiacu?

Gość gość
Jakie oddanie swego ciała, daj spokój z tymi bzdurami, 5 min i po krzyku, a nie żadne oddanie :P A serio to jeżeli oboje jesteście wolni i macie ochotę, to czemu nie.

Gość gośćinny Adrian
Ja kiedyś poszedłem z dziewczyną do łóżka po 2 godzinach znajomości. Było cudownie. Nie mogłem się pktem opędzić od jej Smsów, tak jej się spodobało <3 <3

Gość gość
7:44 A potem takie osoby zdradzaja co mają podejście 5 minut i po krzyku

Gość gość
Dziewczyna mi proponuje i nie wiem czy to nie za predko. Mowi ze mnie juz kocha. Hehe

Gość gość
Łatwa. Musi mieć to w zwyczaju skoro oporów nie ma. Może niech się przebada najpierw ?

Gość gość
Jesteście w takim wieku ze wiecie czego oczekujecie. Więc miesimiesiąc to według mnie spoko jeśli spotkacie się dość często i zdazyliscie się trochę poznać. Ja straciłam dziewictwo po ponad 2 latach związku. Cierpliwy ten moj chłop. Z czasem jednak stwierdzam że to za długo ;)

Gość gość
Mowi ze ostatni chlopak byl babiarzem i ja zdradzil a ona jest porzadna i tylko z milosci i kocha mnie od pierwszego wejrzenia.

Gość gość
gość dziś Umiesz czytać? Jest napisane-jeśli jesteście wolni, widzisz ta coś na temat zdrady? Seks jest bardzo przyjemny, nie widzę sensu odmawiania sobie przyjemności przez dorosłych, niezależnych ludzi. A jeśli jest się w związku to seks powinien być właśnie z tą osobą, a nie zdrady.

Gość gość
Ja z moim mężem kochaliśmy się na 2 randce takie iskry szły :) Jesteśmy razem 10 lat, 7 po ślubie, iskry dalej są :)

Gość gość
A ile mialas wtedy lat?

Gość gość
7:56 A później bachor i alimenty tylko nie wyskakuj z zabezpieczeniem.

Gość gość
22 lata

Gość gość
Ewentualnie HIV bo na pierwszej randce na tyle kogoś nie znasz by wiedzieć że nie ma.

Gość gość
A dlaczego nie wyskakuj z zabezpieczeniem? Ksiądz ci zabronił używać antykoncepcji? Jak ktoś się zabezpiecza, to nie ma szans na wpadkę, chyba, że jest to zabezpieczenie typu kalendarzyk, albo "kochanie na pewno zdążę wyskoczyć przed finałem..."

Gość gość
No ona mowi ze moglibysmy miec dziecko i co ja na to :D ze kocha mnie bo jestem aniolem

Gość gość
Prezerwatywa chroni przed HIV i innymi chorobami. Poza tym nie sądzę, czy jeśli nawet decydujesz się z kimś wejść w związek, to wymagasz od niego badań lekarskich....

Gość gość
Myślisz że guma peknac nie może? To zaufaj że jest wiele dzieci dzięki niej na świecie. Trucie się przez kobietę chemia żeby powiedzmy raz w czas się bzyknac to niepoważne. Faceci powinni się wiązać.

Gość gość
Jeśli prezerwatywa pęknie, to można wziąć tabletkę "po" która zapobiega ciąży. Nie dzieje się tak przecież co chwila, więc żadne trucie chemią.

Gość gość
I co z tego? Zawsze konsekwencje ponosi kobieta.

Gość gość
To po co to w ogole robic jak moze peknac?

Gość gość
Nie wiem. Mam to w d***e.

Gość gość
Po miesiącu znajomości, jeżeli czuje się chemię do drugiej osoby to tak. Sex wskazany. :)

Gość gość
Haha po co robić jak może pęknąć? Pomyśl trochę... seks jest przyjemny, spróbuj:P A idąc twoim tropem myślenia, po co wsiadać do auta, skoro można mieć wypadek? Ważne aby się zabezpieczać i zminimalizować ryzyko "wypadku".

Gość gość
Mi sie nie chce bo nie dosc ze mozna sie zarazic, moze peknac, moze byc dziecko i ktos moze chciec wykorzystac to bez sensu po co w ogole sie zabierac za taki interes :D

Gość gość
Moze kocha po miesiacu od pierwszego wejrzenia i chce juz dzoecko hmm...kuszace hehe.

Gość gość
Szukam partnerów do współpracy Jeśli: - chcesz sobie dorobić parę stówek (na początek) - masz skończone 18 lat - ogarniasz podstawową obsługę komputera - chcesz się uczyć - znalazłbyś parę godzin w tygodniu ↘️ TO BARDZO DOBRZE TRAFIŁEŚ ↙️ Współpracuję ze ZNANĄ, 100% LEGALNĄ i NAJWIĘKSZĄ firmą w tej działce. Jeden z NAJBEZPIECZNIEJSZYCH biznesów online. Trzymamy się z dala od kosmetyków i MLMów. Tutaj nic nie kupujesz ani nie inwestujesz!! Na początek pokażę Ci jak zarobić kilka stówek. Jeśli się zaangażujesz i będziesz chciał dalej ze mną współpracować to pokażę Ci jak zarabiać dużo więcej tym systemem. Co Ja z tego MAM i dlaczego chcę POMÓC zarobić innym?? Wiadomo - ja też na tym zarabiam. Kiedy Ty zarabiasz to ja również za to coś dostaję. Daje mi to motywację, żeby pomagać, uczyć i dzielić się wiedzą z innymi. TAK WIĘC - jeżeli jesteś zainteresowany to zapisz się za pomocą mojej strony poniżej a ja wytłumaczę Ci wszystko i podam szczegóły. http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic/

Gość gość
Autor zachowuje sie jak prawiczek i to do tego z kompleksami. Mezczyzna w Twoim wieku nie rozważałby takich kwesti gdyby kobieta bardzo mu sie podobała.