Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozdrowienia dla Żon erolovelasów

Polecane posty

Gość Szlomo Rappaport
Wcale nie taka stara jak wam się wydaje :P:D:D

Gość gość
Nochala wdzięczy się teraz do żonatego Endriu:classic_cool:

Gość gość
Słabo mi się robi widząc taką k*u*r*w*i*ą mentalność jaką prezentuje kusza i inne. Odbierać z premedytacją męża i ojca kogoś innego tylko po to, żeby popisać bzdury. Pitolić bez sensu, bezprzedmiotowo. Taki facet powinien grać z dziećmi w piłkę, a nie pitolić z głupią babą w intetnetach :O Ale co się dziwić skoro większość tu to jakieś rozwódki lub baby z kompleksami, które w realnym życiu są przegrane, a tylko w necie potrafią "coś" znaczyć. Wśród zaniedbanych przez żony facetów z brzuszkami i nieśmiałych onanów, który wstydzą się zagadać do dziewczyny w realu :O Może to jakaś próba odegrania się na innych za swoje nieudane życie? No no popatrzcie, sobota, a oni ciągle tu są. Czy to nie żałosne? :O Ok, spadam do swoich zajęć. Pa kurefki, bez odbioru.

Gość gość
Wolne też mailowały z żonatymi lujami ero:P

Gość gość
dziś Nigdy nie przepraszalam żony Andro. Nie mialam nawet zamiaru takowego ;) Za co? Że żadnej nie przepuści :D

Gość gość
15.03 a ty rozumiem wpadlas tutaj tylko na chwilkę , żeby wygarnąć :D Hipokrytko. Jesteś gorsza niz wszystkie w kupie z ero ;)

Gość gość
15.03 Napisała nie-żałośnie, w nie-sobotę i spadła do swoich zajęć:classic_cool:

Gość gość
pewna jestem 2014.11.12 Nie chcę ranić wszystkich, No ale taka jest niestety prawda. Wybaczcie, jeśli uraziłam, ale jak jakiś facet pisze jak to on apollo w łóżku, a co wieczór tutaj siedzi, to kiedy ma bzykać? międzyczasie? czy w trakcie pisania? Tak samo panny, niby piękne, cudowne, seksowne, ale jakoś też przesiadują tutaj. Ludzie, otrząśnijcie się, Internet jest ułłudą, a Ero to to już w ogóle na piedestale można postawić.

Gość gość
gość dziś Wolne też mailowały z żonatymi lujami erojezyk.gif xxx Z psycholami typu Wolf, z hejterami jak Żmij i Juk, z żonatymi nawet ciotki mailowały więc stul pysk stalkerko kobiet dumber!:classic_cool:!!!!!:D:D:D:D:D:D:D🖐️:O

Gość gość
Wolf? Kto to Wolf?

Gość gość
Pozdrowienia od lovelasa z żonką, patrzymy na was i piszemy i mamy niezły ubaw, jak jad wylatuje, potem kochamy się, wy tu dalej piszecie.

Gość Bó
Kusza ❤️ :) Buty mogę ci na wiosnę kupić, bliżej lat nawet. Teraz nie mam kasy. :/ Linków i innych nie daje.

Gość gość
Pozdrowienia dla żon z porożami po Kafeteriankach z ero :D

Kopciuszku, Kopciuszku poczekaj. Przyjdzie dobra wróżka, nie zwlekaj. Uwierzy jej, śmiej się śmiej. Uwierz jej, śmiej się śmiej. La la la lala la, lala la, la, la. :] Kusza, wobec tego mamy czas. Dogadamy się na wiosnę. Nie teraz, bo zapomnę czy zdanie zmienię.

Gość gość
każdy pomarańczowy wpis jest z tego samego adresu IP

A ty skąd masz tyle kasy, hm? Nie wiedziałam, że śpisz na pieniądzach. Jestem biedna jak mysz kościelna. :/

Gość gość
Twojego :D

Weź, człowiek haruje a góówno ma. Wszystko przejda.

Kusza, wiem. Też trochę z mopsu mam. Tylko mało. :/ Wiem też, że masz więcej trochę, bo i dzieci więcej. Nie wiem, chyba pójdę na żebry. Serio, jakaś poracha. :/ Idę dzisiaj zapić ryj.

Tja, mało jesz. A nos niby od czego? Z powie trza?

Proste. I ja nie leżę i nie pachę. A szpilek mam sztuk 2. Ostatni raz na nogach, rok temu. Wiesz co? W szpilkach czuję się jak facet. Ej, lubisz czerwone pesto? Z ryżem jest emejzing.

Racja panie! Elegancka matka to priorytet. Zazdroszczę ci. Zazdroszczę ci wszystkiego. Tych czarnych dżinsów też, Kusza.

Gość gość
A Ty myślisz kusza, że mnie chodzi o dialog z Tobą? ;) Mylisz się i to grubo. Napisałam to co myślę, bo się brzydzę taką postawą i podejściem typu "taktowne milczenie" ;) Takt mogą mieć prawdziwe damy i dżentelmeni. Mie takie męskie i żeńskie kurefki jak na kafe ;) I kto mnie tu rozlicza, że napisałam? To nielogiczne. Dziś piszę tu drugiego posta, nie przegadałam tu całego dnia, więc daruj sobie wylogowana niebieska mendo dowcipne inaczej riposty ;) Jak oceniasz swój dzień? Dużo ciekawych rzeczy zrobiłaś w realu czy przegrałaś tu kolejny, koleeeejny dzień? :D

Gość gość
I Kusza, bo widzę, że daaaalej tu jesteś ;), nie musisz odpisywać. Naprawdę nie mam dla Ciebie czasu ;)

Widze ze kogos pozdrawiaja, wiec wpadlem na pozdrowienia. Pozdrawiam Ciebie serdecznie. No i siebie. Jestem narcyzem i egoista. Lubie wykorzystywac do swoich celow :classic_cool:

Dla mnie pesto robi moja gosposia.💤 Poza tym Kusza, całe życie jadłam zielone z makaronem, świderki li tylko. Potem z ryżem. Nadal jem w sumie. Ale! Od miesiąca czerwone jest dla mnie świetne w smaku. I dużo pieprzu z młynka! Suszone pomidory I kapary. Niebo w gębie mieszanka. GŁodna jestem teraz.

Nieśmiały. Gdzie byłeś? Co robiłeś? I dlaczego nie ze mną? Ps wk,óó,rw,ia mnie mój telefon.

Siedze w lesie. W cieplym spiworze :) A z kim? Tajemnica. Musialbym Ciebie zastrzelic, jak bym Tobie powiedzial :P To maly spiwor i trojkacika by nie pomiescil :P Co z nim jest?