Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzykaczka90

depilacja a stringi

Polecane posty

Gość krzykaczka90

Dziewczyny, mam pytanie odnośnie golenia stref intymnych. Swojego bikini nie golę. Jak ogolę to pojawiają się podrażnienia i swędzi, a włoski mi nie przeszkadzają. 2 lata temu byłam z chłopakiem na plaży dla naturystów w Chorwacji i nikt nie zwracał na to uwagi. W poprzednie wakacje byliśmy ze znajomymi , też w Chorwacji i koleżanki były zbulwersowane, że spod stringów wystają mi włoski. Te z przodu na drugi dzień zgoliłam, ale mówiły, że powinnam też ogolić te "niżej" Czy naprawdę golenie do stringów jest obowiązkowe? Lubię chodzić w stringach bo wyglądam bardziej seksownie, ale nie lubię się tam golić.

Gość gość
nic nie ruszaj , z kłaczkami kobieta bardziej podnieca .

Gość krzykaczka90
Wolałabym jakąś konkretną wypowiedź. Nie jadę na plażę nikogo podniecać, chcę po prostu dobrze wyglądać. Dziewczyny czy wy się tam golicie?

Gość gość
ja się też nie golę, zakładam stringi na plażę i nikt nigdy nic mi nie powiedział. To moja sprawa. Pewnie większość się nie goli.

Gość Jadzia 55
Powiem tak jak się nie golicie ,to wasza sprawa..Każdy ma prawo się golić lub nie.Golenie bywa uciążliwe,włoski odrastają i szczerze powiem masakra. Też się kiedyś męczyłam,dopóki moja siostra nie wyciągnęła mnie na depilację laserową do Afrodyta Expert of beaty w Warszawie. Teraz nie dość że bikini nie do porównania,to i samopoczucie ;-)

Gość Hanoska
Niektórzy wolą jak kobieta jest tam ogolona wygląda po prostu schludniej i bardziej zadbanie. A jeśli boisz się podrażnień to może warto pójść na depilacje laserową. Moja koleżanka ostatnio było w klinice Estetica i jest zadowolona. Dwa dni po zabiegu mówiła że już nic nie czuje. A wiadomo po zabiegu w końcu spokój z goleniem.

Gość Sohappy 27
Polecam naturalne metody Od ponad dwóch lat stawiam na pastę cukrową. Pasta cukrowa usuwa nawet te najmniejsze włoski. Na początku chodziłam do sklepu gotową pastę cukrową, ale można ją zrobić samemu. Tutaj jest ciekawa strona o tym http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Nice 24
Moja siostra zdecydowała się na depilację laserem, i to był właśnie Vectus. sama byłam pod wrażeniem efektu. Wystarczyły chyba 4 zabiegi i efekt super. Nie bolało i nie ma po tym śladu.Słyszałam, że po depilacji innymi laserami można mieć nawet oparzenia. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość Ewix 25
Moja przyjaciółka poszła depilację laserową, jak dobrze pamiętam, to szukała lasera Palomar Vectus . Jest ogromnie zaskoczona. Też byłam zaskoczona rezultatem. Już po pierwszym zabiegu zauważalne były efekty. To był świetny ruch. Było w sumie bezbolesne. Super rezultat. Jeśli nie wiecie czy warto wybrać depilację laserową, to gorąco polecam. www.ib.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-medyczny-estetyczny

Gość Ewix 28
Dziewczynywyszukałam super wyszukiwarkę salonów z depilacją laserową. Jest możliwość wyszukiwania po miast. Nic trudnego. Trzeba tylko wpisać wasze miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Pomogło mi to wyszukać gabinet kosmetyczny z z zabiegami depilacji laserowej.

Gość Jula 123
Koleżanka mi poleciła ciekawą stronę o o depilacji http://depilacja24.pl Może was zainteresuje. Nie wiedziałam, że istnieje tyle sposobów usuwania włosów. Od zawsze używałam zwykłych maszynek. Ale zainteresowała mnie laserowa depilacja. czy wiecie może jaki jest wpływ lasera od depilacji na tatuaże , ktoś wie?

Ja polecam depilację laserową zamiast golenia. Jest w sumie dużo wygodniejsze niż tradycyjne golenie, plus prawie w ogóle nie boli. Ja polecam zwłaszcza gabinet depilacji laserowej http://www.mybodyclinic.pl/ w krakowie, ja jestem bardzo zadowolona z ich usług

Gość LauraVica
Ja też polecam laserową depilację. Jakoś sobie nie wyobrażam sobie wystających kłaków spod bielizny! Dziwię się, że są kobiety, którym to nie przeszkadza... Ja już w zeszłym roku zrobiłam w Bona Dea w Krakowie. Jest oczywiście dużo więcej klinik do wyboru, ale z czystym sumieniem mogę polecić Bona Deę.

Gość anukasa

od paru miesięcy mam własny depilator ipl babyliss, okolice bikini też nim robię, mam specjalną nasadkę do wrazliwszych miejsc i nie ma problemu zeby to bolało, ja jestm z tego rozwiązania bardzo zadowolona, chyba bym się krępowała gdybym miala chodzic do kogoś na tego typu depilację