Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocyyy!!!

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Ostatni okres miałam od 22.01 dostałam go około 16/17 a w czasie tego okresu miałam rozpocząć branie tabletek antykoncepcyjnych. Wzielam tabletkę 23.01 około 16 Wiec w ciągu 24h tak jak powinno się wziąć żeby zabezpieczenie było od 1 dnia. W czwartek bodajże zapomniałam tabletki i wzielam ją godzinę później niż powinnam. W sobotę skończył mi się okres. W tym dniu kochałam się z moim narzeczonym bez zabezpieczenia i skończył we mnie. Od poniedziałku tego tygodnia do teraz mam takie rzadko występujące brązowe upławy (takie jak się ma jak kończy się okres) myślicie ze mogłam zajść w ciąże?

Gość Kreska28
Godzina opóźnienia w tabletce to nic. Wazne ze wzielas. To twoj pirrwszy cykl z tab? Mozliwe ze organizm tak reaguje na hormony

Gość gość
Tzn ja miałam tak, ze brałam od 2 lat już tabletki tej samej firmy co biorę teraz, miałam miesiąc przerwy od brania tabletek i teraz znowu zaczęłam brac. Jutro biorę ostatnia tabletkę z opakowania i czekam na okres.. mam nadzieje ze wystąpi... Dzisiaj mam takie białe upławy czy takie upławy zwiastują okres? Czy podczas brania tabletek nie ma takiego czegoś?

Gość gość
Aha i jak już wcześniej przed ta przerwa brałam tabletki to współżyłam i nie miałam problemu ze skutecznością tabletek, wszystko było dobrze