Roman Klonica 0 Napisano Lipiec 23, 2019 1. mniej jeść 2. więcej ruchu 3. zdrowsze życie np. zamiast owocowych ( tfu syropem glukozowym słodzonych) napojów zielona herbata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tomek Napisano Lipiec 25, 2019 a ja schudłem 32 kilogramy w ciągu 4 miesięcy, moja diet, moja strona https://schudnij00szybko.wixsite.com/website Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Klikacz Napisano Lipiec 25, 2019 Bez rezygnacji z miłości do słodyczy i późnego jedzenia trochę trudno zrzucić wagę. Ale można to zrobić w miarę bezboleśnie, korzystając z gotowego cateringu. Zamawiasz i masz z głowy - nie musisz chodzić na zakupy, więc nie kusi, żeby ładować do koszyka smakołyki. Wiem, że ludzie osiągają też super efekty z dietami sokowymi. Ja próbowałam ze Sportfood Soki, co prawda nie dla schudnięcia, ale dla oczyszczenia organizmu, ale wiem, że innym udaje się sporo zrzucić. Może warto spróbować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DariaS5 Napisano Lipiec 25, 2019 Trudna sprawa te odchudzanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jojo45 Napisano Lipiec 28, 2019 Oj Oj tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jagoda Napisano Lipiec 28, 2019 Każdy musi pamiętać o tym że nie ma tabletek odchudzających ,są suplementy które pomagają przy odchudzaniu i Slimunox do takich należy.Jeżeli nie będziecie na diecie i nie będziecie się ruszać to żadne suplementy nie pomogą.Dieta ruch Slimunox i waga spadła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tonasz Napisano Lipiec 31, 2019 Tylko ruch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamila Napisano Lipiec 31, 2019 Mi bardzo pomogło zastosowanie Foreverslimu jeżeli chodzi o likwidację apetytu na słodycze i ich podjadanie, a w efekcie znacząco to przyczyniło się do spadku wagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FFr4 Napisano Sierpień 5, 2019 Właśnie szukam sposobów na odchudzanie i nie mam konkretów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kuracja Napisano Sierpień 6, 2019 Zajrzyj tam www.klinikasylwetki.xja.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Formula4 Napisano Sierpień 7, 2019 Dutzo ruchu to są konkrety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Toldi2019 Napisano Sierpień 8, 2019 Mam konkrety ale za duzo by pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MTylda Napisano Sierpień 13, 2019 Wincyj sexu wincyj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiesia Napisano Sierpień 14, 2019 Moim zdaniem nie ma lepszego sposoby by zwiększyc intensywność i efektywnośc odchudzania jak zastosowanie Slimunox. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Heheszek Napisano Sierpień 19, 2019 tak jasne slimunixus na wszystko hihihiihihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorexa Napisano Sierpień 20, 2019 Konkretnie mniej jedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Davidi Napisano Sierpień 21, 2019 Ja odcgudzam sie jyz pól roku i malo spada ale spada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pola Napisano Sierpień 21, 2019 Dnia 11.02.2018 o 19:39, Gość 20kilo napisał: Mam dość. Odchudzam się od 400 lat, ciagle przerywam bo jestem głodna. Dajcie mi proszę ludzie sprawdzone zasady. Mam 30 lat, 166 cm i wazę 85 kg. Mam bieżnie w domu. Uwielbiam jeść słodycze i to w wielkiej ilości. Uwielbiam jeść wieczorem. Nie dam rady już dłużej, chce schudnąć do 65 kg do maja. Ktoś z Was to dokonał ? Hej ja ci powiem jak mnie się udało uzyskać figurę modelki, będąc wcześniej przeciętnie pulchną osobą bmi 25. wymiary 85-61-91 , waga 52 kg wzrost 167. wiek 29 lat kobieta.zapnij pasy i jedziemy;) 1. Spożywanie 3-4 posiłki dziennie w tym jeden duży (obiad) , średnie śniadanie , i dwie małe przekąski. ostatni posiłek w ciągu dnia jadłam 4 godziny przed snem. dzięki temu układ trawienny odpoczywał. 2.nie będę podawać co jadłam jest jedna zasada wywalam wszystko co nie zdrowe i zamieniam na zdrowe zamienniki np. biały chleb zamieniam na graham, ziemniaki na kaszę , słodycze na owoce, śmieciowe przekąski na nabiał. np jak czuję głód nie jem chipsów tylko mały jogurt naturalny z siemieniem lnianym. 3. w pierwszych dniach musisz wytrzymać uczucie głodu! potem organizm się przyzwyczai.jeśli jesteś bardzo głodna zjedz jabłko, grajfruta, jogurt naturalny, zaparzony kleik z siemienia, sałatkę. ale staraj się nie opychać tylko być lekko głodna. 4.wywalamy świństwa typu cukier słodycze frytki chipsy pizza itd.i nie ma odstępstw! polubimy kasze, warzywa, sałatki, nabiał, chude mięso, owoce, wodę mineralną, herbatki ziołowe, pełnoziarniste pieczywo i PŁATKI OWSIANE (mega zdrowe). 5.unikamy tłuszczu dozwolona tylko oliwa z oliwek, łyżka masła dziennie. 6. ruch ruch ruch musisz pokochać pot ból i łzy. na początek proponuję trzy razy w tygodniu pół godziny truchtu do tego skłony brzuszki. wolny czas wsiadaj na rower. 7. najważniejsza zasada musisz pokochać nowy styl życia i wierzyć w sukces. nie możesz ciągle myśleć ,,jestem na diecie o niee'' ciesz się zmianami i tym jak wiele dobrego cię czeka. jak przyzwyczaisz się do tego stylu życia , to nigdy już nie przytyjesz powyżej 65 kg! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AsFf Napisano Sierpień 22, 2019 ruch jest dobry na wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DoraIola Napisano Sierpień 28, 2019 Można sam saper na począek. I zwiększać odcinek/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ferkowww Napisano Sierpień 31, 2019 Najlepsza metoda nie podjadać i nie pić Coli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Darek Katowice Napisano Sierpień 31, 2019 Zero soli i cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MONIK Ross Napisano Wrzesień 3, 2019 Ja schudlam na białku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika Skalska 44 Napisano Wrzesień 4, 2019 ale na roślinnym czy zwierzęcym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MONIK Ross Napisano Wrzesień 5, 2019 Więcej na zwierzęcym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tomal44 Napisano Wrzesień 6, 2019 Ja schudłam jedządz warzywa to proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaska Sopr Napisano Wrzesień 8, 2019 Na samych warzywach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Odchudzona Napisano Wrzesień 8, 2019 Ja schudlam zmniejszając wczesniejsze porcje, ograniczając węglowodany, w to miejsce wiecej warzyw, pijąc duzo wody i herbatek ziolowych, odstawiajac cukier i produkty przetworzone, ktore go zawieraja, jedząc regularnie 3 posilki a miedzy nimi 2 małe przekaski, cwiczac w domu. 3-4 razy w tygodniu i codziennie chodząc mininimum 10 tysiecy krokow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aska Jojo Napisano Wrzesień 9, 2019 ok dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ren56 Napisano Wrzesień 9, 2019 Dobra rada nie oodjadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach