Gość Mocxer Napisano Listopad 12, 2019 Ja dopiero zaczynam dietke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olga Napisano Listopad 13, 2019 Mi się udało schudnąć do upragnionej wagi dzięki wygodnejDiecie myślałam ze go będą jakieś bujdy i tylko naciąganie ludzi na kasę ale naprawdę polecsm każdemu kto się waha nad dieta pudełkowa . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majka Napisano Listopad 13, 2019 Konkrety by schudnąć znajdziesz na tym blogu: dietalux.wordpress.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szarak Napisano Listopad 14, 2019 jem sporo jajek i chudnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaska77 0 Napisano Listopad 14, 2019 Same jajka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Już bez jojo Napisano Listopad 15, 2019 Połącz jedzenie i aktywność, wejdź na tą stronę i poczytaj najlepiej sama Fit2be.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madzia Napisano Listopad 17, 2019 Żadnego fit2be tylko ruch i dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaska77 0 Napisano Listopad 18, 2019 Dziś już 4 kg jeaaa! mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OKa Napisano Listopad 18, 2019 Super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ferdzia Napisano Listopad 18, 2019 Kobitki zaczynam odchudzanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Inna Napisano Listopad 18, 2019 Schudnac konkretnie ? To dlugi okres i monotonny nieraz. Trzeba być cierpliwym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamil Napisano Listopad 19, 2019 Dnia 17.11.2019 o 19:19, Gość Madzia napisał: Żadnego fit2be tylko ruch i dieta No tak jesli umiesz to sama zrobić to super ja nie umiałem i akurat dzięki fit2be właśnie "naumiałem" się łączyć te rzeczy.Jak każdy chłop myślałem że wystarczy"siłownia, bieganie i mniej jeść" no niestety sadząc po tym ile osób tak wlaśnie próbuje zrobić, sam taki byłem i w internecie mądrosci wszelakich szukałem również, i im nie wychodzi to chyba nie wystarczy.Nie wiem czy będę miał jojo czy nie jak ten z góry"gość bez jojo" ale na pewno wiem co robić zeby uniknąć, teraz tylko kwestia tego zebym się "nie zapomniał" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oleee Napisano Listopad 19, 2019 Jo Jo jak wielki Chu...j będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ferdzia Napisano Listopad 20, 2019 Ja szukam i szukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania Napisano Listopad 20, 2019 Dnia 11.02.2018 o 19:39, Gość 20kilo napisał: Mam dość. Odchudzam się od 400 lat, ciagle przerywam bo jestem głodna. Dajcie mi proszę ludzie sprawdzone zasady. Mam 30 lat, 166 cm i wazę 85 kg. Mam bieżnie w domu. Uwielbiam jeść słodycze i to w wielkiej ilości. Uwielbiam jeść wieczorem. Nie dam rady już dłużej, chce schudnąć do 65 kg do maja. Ktoś z Was to dokonał ? konkretnie przestań jeść! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Soler Napisano Listopad 22, 2019 Szukam dietki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Morwa Napisano Listopad 22, 2019 Sama szukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulka Napisano Listopad 23, 2019 Konkretnie nie mam pojecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pmpek Napisano Listopad 24, 2019 Pompki rób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kalia2 Napisano Listopad 24, 2019 Dobra dieta rankingkobiet.pl/Dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2019 też mi się gotowac i wymyślać nie chce, wolę zamówić wygodną diete i mam pod nos podstawione, a kilogramy lecą w dółteż mi się gotowac i wymyślać nie chce, wolę zamówić wygodną diete i mam pod nos podstawione, a kilogramy lecą w dół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulka Napisano Listopad 25, 2019 Ja sie za pdchudzanie nie moge zabrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karola Napisano Listopad 25, 2019 Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elwira Napisano Listopad 26, 2019 Jak ja wam zazdroszczę aja nic zero kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HHalinAA Napisano Listopad 27, 2019 Waga powinna ruszyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona Napisano Listopad 27, 2019 Wątróbka z kurczaka 100 g Cebula 30 g Czosnek 2-3 ząbki Kalafior 100 g Makaron pełnoziarnisty 50 g Mozzarella 20 g Sezam, nasiona 10 g Kurkuma/pieprz czarny do smaku Rukola 10 g Olej rzepakowy 10 g A to mój obiad dietetyczny który dostałem z diety i wogóle odchudzania w Fit2be.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolka Zimowicz Napisano Listopad 28, 2019 Zmniejszenie kalorii w diecie to kolejny skuteczny sposób na zrzucenie zbędnych kilogramów. Kluczowe jest jednak to, ile kalorii wyeliminujesz ze swojego jadłospisu – jeśli będzie ich za mało, nie uzyskasz żadnych efektów. Skąd wiedzieć, ile kalorii powinno się spożywać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Damianek Napisano Listopad 29, 2019 Wymaszerowałem 2 kilogramów w miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madzia K Napisano Listopad 30, 2019 Przeszłam na dietę i tej chwili odchudzam się stosując jazdę na rowerze (poprzedzoną 10 minutowym treningiem). Jeżdżę około 1 godzinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lena Napisano Listopad 30, 2019 Dobra rada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach