Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy kończy się przyjaźń a zaczyna miłość?

Polecane posty

Gość gość
dla mnie jak jakis dorosly facet bredzi o przyjazni miedzy nim a jego kolezanka i mowi jeszcze ze jak brat i siostra sa to od razu wiem ze albo ja juz zaliczyl albo ma taki zamiar. Takie bzdurne relacje to moga miec 14 latkowie albo ciniczne osoby pokroju mojego znajomka. Jak amcie dziewczyne i ma kolege o ktorym mowi ze jest jak brat to naprawde niezle rogi wam robi :)

Gość gość
"ciniacze" mialo byc sciemniacze cos klawiatura szwankuje

Gość gość
Nie zgodzę się ze milosc i przyjażn idzie w parze. Jestem kobietą i miałam 2 przyjaciół_ mężczyzn jednak relacje się rozluźniły z czasem jak wyszlo, ze ja nie jestem nimi zainteresowana jako kobieta. Kazdy z nich zaczął się oddalać ode mnie stopniowo az urwali kontakt. Jeden z nich był szczery i mi powiedział, dlaczego tak musi zrobić a ja to uszanowałam. I tyle jeśli ktoś wierzy w przyjaźń damsko_ męską po 25 czy 30 r. zycia. Nie istnieje.

Kochani! Z wielką chęcią nawiąże nowe znajomości z przystojnymi Panami. Jestem szalona, ambitna, pełna energii. Gotowa na przygody. Prowadzę bloga i liczę na zdobycie nowych doświadczeń. Nie szukam sponsorów. Jestem niezależną kobieta i nie potrzebuje wsparcia finansowego. Chętny? Zadzwoń, napisz, może poklikamy na skype? Klik w link poniżej i wymienimy się wzrokiem https://www.bronka.pl/wp-content/uploads/2018/01/8.jpg Moje dane niżej: telefon: 697667881 mail: ewa@bronka.pl skype: 1de1fc9f51150020 GG: 64759809 https://www.bronka.pl

Gość gość
Bronka z "Daleko od szosy":D

Gość gość
uup