Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukający pomocy

Pomoc z chorym pieskiem

Polecane posty

Gość Szukający pomocy

Witam mam 15 lat jestem młodym uczącym się chłopakiem i nie jestem w stanie zapewnić pełnej opieki zdrowotnej dla Swojego pieska. Uczę się więc nie mogę podjąć się żadnej stałej pracy ( dorywczo nic nie potrafię znaleźć ) W czasie ferii zarobiłem pewną sumę ale wystarczyła ona tylko na usunięcie wrastających w siebie ząbków. Moi rodzice są zdania że pies to pies i nie będą na niego płacić takich pieniędzy. O żadnym zabiegu nie chcą słyszeć a pies owego potrzebuje aby dalej funkcjonować. Proszę pomóżcie mi każda pomoc się liczy. Cegiełka do cegiełki i na pewno nam się uda. Co to jest choroba Legg Calve Perthesa? Za tak tajemniczym określeniem choroby kryje się tajemnicza nazwa określająca jej istotę czyli inaczej mówiąc aspetyczna martwica głowy kości udowej.

Gość gość
Bardzo mi przykro :-( Zaloz zbiorke w necie i tutaj mozesz wklejic linka zeby bardziej ja rozpowszechnic. Obawiam sie ze na slowo tutaj to nikt ci nie pomoze. Mozesz tez skontaktowac sie organizacja opieki nad zwierzetami w twoim miescie, moze bdzie mozliwosc ze da sie wykonac operacje za polowe ceny.

Gość gość
Z jakiego miasta jestes?

Gość Szukający pomocy
https://zrzutka.pl/ezc2sv oto link do zbiórki. Jestem wdzięczny za każdą pomoc czy to w udostępnieniu tego linku dalej czy wpłaceniu chociaż złotówki