Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przemoc ekonomiczna ustawa

Polecane posty

Gość gość
17:07 Na mojej uczelni przeważają faceci, na wszystkich kierunkach. Szkopuł w tym, że nawet niestudiujący facet jest bardziej rokujący od studiującej kobiety. Posiada konkretny i dobrze płatny zawód, a jeśli do tego zajmuje się rozwojem osobistym, to żadna kobieta go nie prześcignie.

Gość gość
17:08 Nie. Zjechałaś grubo poniżej. Kierujecie się emocjami, nie rozumem i logiką, to Was gubi i zatrzymuje w rozwoju.

Gość gość
niestudiujący facet jest bardziej rokujący od studiującej kobiety. Posiada konkretny i dobrze płatny zawód, xx chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego, ze nie wszyscy faceci niestudiujący mają "konkretne i dobrze płatne zawody"....jest multum facetów bez żadnego wykształcenia, z podstawowym i gimnazjalnym, ile-oczywiście więcej niż kobiet, zapraszam do GUS (spis powszechny)

Gość gość
niestudiujący facet jest bardziej rokujący od studiującej kobiety. Posiada konkretny i dobrze płatny zawód, xx nawijka jak u haerowca od zarządzania zasobami ludzkimi po socjologi w wyższej szkole lansu w pcimiu dolnym

Gość gość
to Was gubi i zatrzymuje w rozwoju. xx a was co gubi? LENISTWO I LESERSTWO. Zamiast pieerddzielić od rzeczy zrób coś pożytecznego, pozmywaj po obiedzie lub upierz skarpety :)

Gość gość
zatrzymuje w rozwoju x faceci nie tylko się zatrzymali, oni już sie cofają, za niedługo staną się troglodytami :)

Gość gość
17:17 Nie będę wyręczał kobiet w ich obowiązkach domowych ;)

Gość gość
37% to kobiety na technicznych, a trzeba odrzucić pseudo inżynierskie kierunki, bo też takie powstają niestety jak marketingi na politechnice, tam idzie sporo dziewczyn. To wszystko mimo akcji dziewczyny na politechniki. "na Wydziale Elektrycznym Politechniki Śląskiej dziewczyny stanowią tylko 4,32 proc. liczby studentów. " https://www.studenckamarka.pl/serwis.php?s=73&pok=2058 Tutaj masz wszystkie procenty, ile kobiet i mężczyzn z podziałem na uniwerki, politechniki itd. Wszystko się zgadza -kobiety na psychologie, mężczyźni na informatykę, czyli tam gdzie są pieniądze. Faceci wolą także zakończyć edukacje wcześniej i mieć fach niż odbębnić 5 lat na uniwerku. Dobry fachowiec jest więcej wart niż panienka po socjo, więcej potrafi, więcej zarobi.

Gość gość
17:18 takie obliczenia to mozesz sobie potłuc o kant d..., masz błąd w założeniach i metodologii, znajdź go :)

Gość gość
haha ale kłamiesz, pisałeś że na roku miałeś 100 facetów na budowie okrętów a w liceum 8 (i tylko ty poszedłeś na studia), a teraz nagle wliczajac podstawówkę spotkałeś 110 facetów, jasne, napisz ile chłopaków z twojej klasy w podstawówki poszło na studia normalne dzienne, a nie jakieś zaoczne płatne :)

Gość gość
17:17 Nie będę wyręczał kobiet w ich obowiązkach domowych oczko.gif to nie są obowiązki kobiet tylko wspólne, mamy równouprawnienie PS. coś tam pisałeś wcześniej że faceci mają godność, a ja ci odpowiem, ze trzeba nie mieć godności aby dawac kobiecie swoje majty i skarpety do prania.

Gość gość
Nie do mnie pytanie, ale akurat trzymam swoje znajomości z podstawówki i przyglądałem się tym ludziom uważnie - na 12 chłopaków z klasy (minus dwóch zmarłych) 8 skończyło studia. Na 14 dziewczyn przypadło 6 studiujących, reszta wylądowała w pracy bądź na bezrobociu macierzyńskim.

Gość gość
gość dziś to nie są obowiązki kobiet tylko wspólne, mamy równouprawnienie PS. coś tam pisałeś wcześniej że faceci mają godność, a ja ci odpowiem, ze trzeba nie mieć godności aby dawac kobiecie swoje majty i skarpety do prania. xx Skoro jest równouprawnienie, to dlaczego nie zasuwasz w typowo męskiej fizycznej robocie? Wyręcz któregoś, a on być może będzie prał Twoje gacie. Oczywiście rozumiem, że kobiety są leniwe i nawet teraz to udowodniłaś stosując typową manipulację, by przerzucić swoje obowiązki na innych.

Gość gość
w typowo męskiej fizycznej robocie xx no to w końcu faceci to intelektualni scisłowcy czy fizole??? zdecyduj się... podpowiem, co jest TYPOWE dla facetów: LENISTWO :)

Gość gość
dlaczego nie zasuwasz w typowo męskiej fizycznej robocie xx dlatego, ze się uczyłam i mam taką pracę, żeby zarobić a się nie narobić , zazdrościsz ???

Gość gość
bezrobociu macierzyńskim. XX A CO TO TAKIEGO???

Gość gość
17:45 Cały świat jak do tej pory opierał się i wciąż opiera na pracy facetów. Kobiety znane są za to z chadzania drogami na łatwiznę i z wyłudzania przywilejów własną d*pką. Rzeczywistości nie zmienisz, a kłamstwo prawdą się nie stanie, nawet jeśli powtórzysz je milion razy. x 17:46 Nie dziwię się, że nie zrozumiałaś przekazu, bądź nim manipulujesz. Typowe.

Gość gość
chadzania drogami na łatwiznę i z wyłudzania przywilejów własną d*pką. XX A JAKIE TO NIBY MAJĄ PRZYWILEJE TE WSTRĘTNE WYŁUDZACZKI KOBIETY???

Gość gość
chadzania drogami na łatwiznę i z wyłudzania przywilejów własną d*pką. XX A TWOJA MATKA CO DOOPĄ WYŁUDZIŁA?

Gość gość
No ale tu co druga placze ze ona zarabia 1600 a maz 10000. Powiedzmy sobie szczerze wiekszosc kobiet jest niezaradna i nie umie zarobic pieniedzy...

Gość gość
kłamstwo prawdą się nie stanie, nawet jeśli powtórzysz je milion razy. xx załóż kolejną sektę głoszących prawdę, takie pociskanie pieerdół i sekciarstwo dla naiwnych to też domena facetów :)

Gość gość
no ale tu co druga placze ze ona zarabia 1600 a maz 10000. powiedzmy sobie szczerze wiekszosc kobiet jest niezaradna i nie umie zarobic pieniedzy... xx gdzie niby płaczą, bo ja czytałam jak tu pisały, że zarabiają wiecej od męża a mąż z zazdrości złożył w jej imieniu wypowiedzenie a u drugiej pobił szefa???

Gość gość
powiedzmy sobie szczerze wiekszosc kobiet jest niezaradna i nie umie zarobic pieniedzy... xx powiedzmy sobie szczerze, większość facetów jest leniwa i mogliby zarobić pieniądze ale im się nie chce :)

Gość gość
17:53 Wyłudziła dobry status i beztroskie życie u boku mojego ojca. Przy czym zrobiła to godnie i z dobrym smakiem, co niczego jej nie ujęło. A nie jak obecnie kobiety młodszych pokoleń, większości których od prostytutek już odróżnić się nie da.

Gość gość
no ale tu co druga placze ze ona zarabia 1600 a maz 10000. X to chyba inne forum czytamy, bo ja czytałam, ze zarobki są podobne, a jak kobieta ma mniej to dlatego, ze jest na wychowawczym

Gość gość
17:56 Wyjątek potwierdzający regułę. Dlatego tak dobrze zapadł w pamięć pań tutaj.

Gość gość
Wyłudziła dobry status i beztroskie życie u boku mojego ojca. Przy czym zrobiła to godnie i z dobrym smakiem, co niczego jej nie ujęło. xx nie da sie wyłudzać czegoś w godny sposób, bo wyłudzanie nie jest godne :) PS. siedziałeś pod łóżkiem u swoich starych???

Gość gość
. A nie jak obecnie kobiety młodszych pokoleń, większości których od prostytutek już odróżnić się nie da. xx może ty odróżnić nie potrafisz... haha mamusia święta i godna reszta kobiet to prostytutki, typowe u maminsynusia :)żony oczywiście nie masz, bo żadna cie nie chciała, dlatego wylewasz żółć na babskim forum

Gość gość
gość dziś powiedzmy sobie szczerze, większość facetów jest leniwa i mogliby zarobić pieniądze ale im się nie chce usmiech.gif xx O proszę, czyli w przeciwieństwie do kobiet faceci mają perspektywy, jak sama przyznałaś. Słusznie. Kobiety mają tylko fizyczność, a i to jedynie przez kilkanaście lat młodości.

Gość gość
Jak nie, poczytaj sobie temat "kobiety niepracujace zawodowo". Kilkadziesiat stron i tam wszystkie pisaly zd nie prscuja bo im sie nie oplacalo za 1800 wracac i rodzine utrzymuje maz. I takich rodzin jest mnostwo. Facet zyjacy na utrzymaniu kobiety to wciaz rzadkosc i jest odbierany negatywnie. Zreszta akcje typu dziewczyny na polibudy powstaly przez to ze wlasnie kobiety nie chcialy studiowac scislych kierunkow...