Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przemoc ekonomiczna ustawa

Polecane posty

Gość gość
beztroskie życie u boku mojego ojca xx może są ambitniejsze kobiety od twojej matki i nie chcą żyć w cieniu męża czy stać z boku, ale one są be i prostytutki :)

Gość gość
gość dziś nie da sie wyłudzać czegoś w godny sposób, bo wyłudzanie nie jest godne usmiech.gif xx Widzisz. I dobrze zapamiętaj to, co napisałaś, zastosuj do siebie i nauczaj swoje koleżanki. Bo takimi kobietami, jakie żyły kiedyś, nigdy nie będziecie, przeto każda niegodna czynność tylko Was pogrąża. Moja matka miała klasę, niewiele mogła uczynić, by zszargać swoje dobre imię.

Gość gość
beztroskie życie u boku mojego ojca hmm czy takie beztroskie to nie byłabym pewna, mając syna cymbała (którego nawet prostytutka nie chciała) i nie nauczyć go szacunku do kobiet

Gość gość
gość dziś może są ambitniejsze kobiety od twojej matki i nie chcą żyć w cieniu męża czy stać z boku, ale one są be i prostytutki usmiech.gif xx Moja matka osiągnęła więcej, niż niejedna mogłaby pomarzyć. Przy czym potrafiła pozostać kobieca. Dzisiejsze wulgarne babochłopy kupczące dupskiem nie mają do niej podskoku ;)

Gość gość
Bo takimi kobietami, jakie żyły kiedyś, nigdy nie będziecie, przeto każda niegodna czynność tylko Was pogrąża. Moja matka miała klasę, xx to idź na cmentarz zapal jej świeczke a nie obrazasz inne kobiety i wypraszam sobie liczbę mnogą, bo ja też mam klasę i wiele innych kobiet również

Gość gość
Moja matka osiągnęła więcej, niż niejedna mogłaby pomarzyć. Przy czym potrafiła pozostać kobieca. Dzisiejsze wulgarne babochłopy kupczące dupskiem nie mają do niej podskoku xx może miała dla kogo być kobieca, bo kiedyś to byli prawdziwi faceci, a nie tacy jak dzisiaj metroseksualni pedryle, wulgarni i kupczące doopskiem w obcisłyc legginsach :)

Gość gość
gość dziś nie nauczyć go szacunku do kobiet xx Nauczyła. Natomiast dzisiejsze prostaczki - takie jak Ty na przykład - szybko oduczyły ;)

Gość gość
Nauczyła. Natomiast dzisiejsze prostaczki - takie jak Ty na przykład - szybko oduczyły oczko.gif xx nauka nie zapamiętana i nieprzyswojona jest nieskuteczna i zbyteczna

Gość gość
18:10 Śmiem wątpić. Kobieta z klasą ma szacunek do swojego ojczystego języka. ty najwyraźniej nie. Jesteś niechlujna i nie przejawiasz kultury osobistej.

Gość gość
18:13 nauka nie zapamiętana i nieprzyswojona jest nieskuteczna i zbyteczna xx Bardzo trafne spostrzeżenie! Trzeba je powtarzać kobietom w szkołach i na uczelniach.

Gość gość
następny klon jarosława, zakochany w mamusi stary kawaler, a wypad na cmentarz budować ołtarzyk stawiać choinke czy co tam jeszcze a od kobiet wara, żadna cie nie chciała i dlatego wylewasz jad, zero honoru i godności

Gość gość
18:12 To też fakt ;)

Gość gość
Jesteś niechlujna i nie przejawiasz kultury osobistej. xx popatrz na swój język i swoja kulturę :)

Gość gość
Macie racje...zarowno ta ustawa jak i innego rodzaju "parytety" musza byc pisane bo kobiety niestety ale sa glupsze, slabsze, nie umieja sie wspinac na szczyt i winia wszystkich dookola. Wiec panstwo musi im bezprzerwy pomagać...A to wszystko przez to ze myslicie macicami.

Gość gość
18:17 ta ustawa musi powstać, bo faceci myślą fjootami, a potem zostawiają to co spłodzili i nie płacą alimentów

Gość gość
18:16 Uśmiechnąłem się pobłażliwie. Marna prowokacja.

Gość gość
18:17 szkoda że nikt nie pomógł twojej matce zanim pomyślała macicą :)

Gość gość
To ja też uśmiecham się pobłażliwie i idę stąd, bo ta rozmowa do niczego nie prowadzi. Nadal nie mogę w to uwierzyć, że facet siedzący na ciążowym forum i wyzywający tak kobiety od babochłopów i prostytutek ma czelność podawać się za pracownika naukowego i uważac, ze jest to godne zachowanie.

Gość gość
''a potem zostawiają to co spłodzili'' xx ''TO'' się nazywa dziecko. Aż przykro czytać komentarze bezmyślnych kobiet. Oczywiście wszystkie uważają się teraz za zgwałcone i przerzucają pełnię winy winę na drugą stronę. Nawet nie myślą, że same dobrowolnie wpakowały się w gnój dzięki swojej nieumiejętności dokonywania oceny potencjalnych kandydatów na partnerów.

Gość gość
gość dziś Ponownie piękny kobiecy pokaz manipulacji. Ale marnego poziomu, niestety. Nawet tego potrzebujesz się jeszcze poduczyć.

Gość gość
same dobrowolnie wpakowały się w gnój dzięki swojej nieumiejętności dokonywania oceny potencjalnych kandydatów na partnerów. xx moment, czyli faceci są też gnojami? a kobiety manipulatorkami czy jednak nie?

Gość gość
Kobiety na kafaterii to nic nie warte smiecie

Gość gość
gość dziś A co? Sądziłaś, że wszyscy mężczyźni to dżentelmeni?

Gość gość
dziś Milcz, boś sam śmieciem niewychowanym.

Gość gość
Nikt nie tworzy ustaw aby np grono nauczycieli wzbogaciło się o mężczyzn. Bo oni nie potrzebują pomocy państwa. Co innego upośledzone kobiety...one musza być ciągnięte za uszy do góry o trzeba im pomagać. Bo zawsze kogoś innego obwiniają o swoje niepowodzenia a nie siebie.

Gość gość
Kobiety na kafeterii to nic nie warty nawóz

Gość gość
To już? Koniec? Popcorn przynioslam, rozsiadlam się i koniec buuuuuu. Dawno nie czytałam na tym forum ciekawej dyskusji. Brawo

Gość gość
gość dziś No tak, tak. Pojawili się mężczyźni, zatem i poziom poszedł w górę xD

Gość gość
Nie mezczyzni, bo takich na tym forum nie ma, tylko kafeteryjne nieudaczniki, frustraci, oblesne prawiki, wszystakie te odpady z ogolnego zaczely wypelzac

Gość gość
gość dziś Toż to nieustraszeni eksploratorzy terytoriów zasiedlonych przez leniwe sfrustrowane żmije taplające się w swojej kafeteryjnej patologii.