Gość juiccy00 Napisano Wrzesień 28, 2018 no g&R to dobre gabinety, na pewno tam Ci pomogą w dojściu do sprawności :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2018 Przy rehabilitacji ważne jest znalezienie dobrego ośrodka, który pomoże nam w powrocie do zdrowia. Jeżeli mieszkacie w okolicach Krakowa to polecam wam ośrodek www.fizjomotus.pl Posiadają szeroki zakres usług dotyczących rehabilitacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćsokos Napisano Październik 18, 2018 ja w Krakowie chodziłam na zabiegi na Piwnej i byłam bardzo zadowolona z efektów. Ból udało się pokonać, już nie biorę leków przeciwbólowych, maści. Jednak zabiegi najbardziej pomagają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2018 Zabiegi rehabilitacyjne miałem przeprowadzane w CNR-MED http://cnr-med.pl/. Na miejscu mogłem liczyć na fizykoterapia, kinezyterapia i inne formy rehabilitacji. A to wszystko dla zdrowia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćclossi Napisano Listopad 12, 2018 fajny gabinet mają na Piwnej G&R w Krakowie. Pracują tam doświadczeni rehabilitanci, nie ma problemu z terminami, szybko zaczęłam zabiegi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mimoza55 Napisano Listopad 26, 2018 A na jakie zabiegi dokładniej chodziliście? Z czym mieliście problemy? Widzicie, ja mimo młodego wieku dostałam udaru. Miałam rehabilitacje neurologiczną, najpierw pionizacja i z powrotem siadanie na wózek - koszmar, a potem stawanie przy balkoniku i chodzenie z nim. Ciężko było ale jakoś dzięki rehabilitantom z RehaExpert dzisiaj funkcjonuję samodzielnie. Chodzę do sklepu, do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kajetaneczka Napisano Grudzień 20, 2018 Jeżeli ktoś z was szuka dobrego punktu gdzie można zakupić na przykład : sprzęt służący do stabilizacji kończyn górnych i dolnych w postaci ortez, kołnierze ortopedyczne, gorsety służące do stabilizacji tułowia w odcinkach – lędźwiowo-krzyżowym i piersiowym, a także gorsety typu CHENEAU dedykowane do leczenia skolioz, aparaty szynowo-łuskowe na całą kończynę dolną. Wszytko to można kupić bez problemu w ORTO-MED. Firma posiada trzy oddziały w Bytomiu na Piotra skargi 12. w Krakowie na Fieldorfa 10 oraz Radomsku na Brzeźnickiej 81. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 20, 2018 zabiegi to chyba średnio pomagają tak jak te wszystkie maści cud! najlepiej udać się na masaż do kogoś kto się na tym zna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość neck Napisano Styczeń 21, 2019 Warto rozejrzeć się za odpowiednią placówką, która zajmuje się rehabilitacją. Jeżeli mieszkacie w Krakowie i rozglądacie się tutaj za takim miejscem to skontaktujcie się z www.fizjomotus.pl Na nich można polegać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa Napisano Kwiecień 9, 2019 Miałam dokładnie tak samo, później doszły paraliżujące mnie bóle i bez rehabilitacji się nie obeszło. Nie wiem czemu piszesz na forum, zamiast umówić się na wizytę, przecież to nic strasznego. Ja od razu zgłosiłam się do fizjoterapeuty. Chodziłam na rehabilitację do Ośrodka Medycznego Samarytanin i bardzo mi pomogli. Naprawdę, kto nie przeżył takiego bólu nie wie jaka to ulga powrócić do normalności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agata33 Napisano Kwiecień 23, 2019 mój brat po dość poważnym urazie poszedł na rehabilitację do altamed - był bardzo zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karol Napisano Czerwiec 18, 2019 Mój tata po wypadku trafił do ośrodka w Grębiszewie - Obok Lasu. Pokierowali rehabilitacją bardzo dobrze. Zabiegów bez liku. Tata praktycznie po 2-3 dniach czuł wyraźną poprawę. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Risza Napisano Czerwiec 29, 2019 no ja jestem bardzo zadowolona z rehabilitacji w Reha Expert. fajnie ją prowadzą, dokładnie i dokładnie pokazują ćwiczenia które można w domu samemu wykonywać! dla mnie to bomba! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Tomaszefski Napisano Listopad 22, 2019 Bardzo dobrze rehabilitują w Krakowie w gabinecie na ul. os. Hutnicze 6/134, fachowa i zaangażowana kadra, która szybko diagnozuje źródło problemu i przystępuje do właściwej rehabilitacji. Można zarejestrować się pod adresem: www.rehabilitacje.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łilka Napisano Grudzień 26, 2019 ja w Krakowie trafiłam na dobrą opiekę w Reha Expert - doskonale się mna zaopiekowali, dokładnie poprowadzili Rehabilitację i przede wszystkim udało im się wyleczyć mnie z kontuzji! na prawdę szczerze polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxxx44 0 Napisano Kwiecień 2, 2021 Jeśli potrzebujecie rehabilitacji to polecam wybrać centrum medyczne http://ortopedia.org.pl/ możecie wybrać się na terapie manualną i osteopatie. Kontakt i ważne informacje macie na stronie. Możecie się też od razu rejestrować. Na stronie jest taka możliwość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artiunici 0 Napisano Listopad 28, 2022 Ja właśnie ostatnio miałam problem ze stawem kolanowym i wtedy udałam się do https://fmclodz.pl Taka rehabilitacja przywraca funkcje stawu i zabezpiecza przed ponownymi urazami. Możesz skorzystać z takiej rehabilitacji po zabiegach operacyjnych i nie tylko aby w pełni wrócić do pełni zdrowia. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mimi32 0 Napisano Styczeń 14, 2023 A skąd jesteś? Napisz, wtedy łatwiej będzie doradzić konkretny gabinet. Ja osobom z Warszawy i okolic mogę zaproponować ich usługi http://izis-fizjoterapia.pl/ - Fizjoterapia IZIS, gabinet fizjoterapii Warszawa Praga Południe. Terapia manualna, masaż kręgosłupa, terapia wad postawy. Pod okiem specjalistki, z dużym doświadczeniem. Ma holistyczne i indywidualne podejście do pacjenta, wykorzystuje nowoczesne metody terapii. Także myślę, że pomoże. Gabinet można znaleźć tutaj: ul. Łukowska 50 gabinet 3 04-133 Warszawa Praga Południe 503 003 439 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach