Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesli chodzi o seks bez zobowiazan to wyglad ma dla was jakies znaczenie?

Polecane posty

Gość gość

Pytam z ciekawości głownie panów, ale też i kobiety ;) Czy ktoś musi wam się podobać fizycznie żeby być z takim kimś choćby w seks-układzie, czy wygląd w tym wypadku jest obojetny i będziecie się w stanie spotykać na seks nawet z kimś małoatrakcyjnym?

Gość gość
wygląd ma znaczenie bo by był jakikolwiek seks musi być chemia a ona potrzebuje bodzcow do seksu szczególnie . wygląd partnera jego dotyk zapach pocałunki ...tak by wracac do niego z przyjemnoscia i prosić o jeszcze !

Gość gość
Jakieś minimum atrakcyjności musi być, ale możliwości są różne. Ja np. swego czasu byłem przez rok z kobietą mało twarzową ale za to z bardzo ładnymi nogami. Wcześniej miałem zezowatą, ale poza tym twarz 5/10 i bardzo fajne cycki :classic_cool:

Gość gość
14:12- ale mi nawet nie chodzi o bycie z kimś, tylko sam seks i tyle

Gość gość
W przypadku facetów ważne że ma otwór.

Gość gość
Zeby facetowi stanoł musi być coś co go podnieci. Jeśli jesteś tłustą lochą z nieogolonymi pachami, krzywymi zębami i pryszczatym ryjem to może być mission imposible :classic_cool:

Gość gość
Żeby kobiecie stanoł to nie morzna być analfabetom a ty jesdez.

Gość gość
Zawsze można zgasić światło i myślami być z kimś innym... Najważniejsze aby zrzucić z krzyża... Osobiście celuje w mężatki po 30. Już po spojrzeniu widać, która ma chcice bo dawno stary do ogrodu nie zaglądał. A potem kilka miłych słów i urobiona... nie ma tygodnia abym nie wozil jakiejś w ustronne miejsce albo do hotelu. Niektóre same do domu zapraszaja... często nawet całować sie nie chca tylko od razu albo im wylizac albo posuwać. Odlatuja w minutę, góra dwie.... a potem cala moja...

Gość gość
Obleśne.

Gość gość
Fakt, niektóre bywają oblesne dlatego takie obrabiam od tylu w samochodzie. Jecza jakby pierwszy raz go miały w sobie. A ze to mężatki to nie używam gumy tylko zlewam sie do środka. Najciekawsze jest to, ze żadna nigdy nie protestowala.

Gość gość
To o tobie świadczy że byle dziura jest w stanie cię podniecic. Rzyg.

Gość gość
Stulejarskie fantazje koniotrzepa. :D

Gość gość
Dziura chce to dziura ma. Żadnej nie zmuszam. Same sie wypinają i szczerze Guzik mnie obchodzą wasze zazdrosne komentarze. Dogadzajcie waszym starym, dbajcie o siebie to nie będą szukały wrażeń poza domem.

Gość gość
Po prostej nie szanujesz samego siebie skoro byle dziurę zalewasz. Albo zwyczajnie nie masz wyboru poza jakimiś blerwami. Żal mi was.

Gość gość
To zależy... mężczyzna, z którym było mi najlepiej nie był przystojny ale był wysoki i duży... obiektywnie gruby ale oprócz tego miał pięknie rozbudowane mięśnie, które mu zostały z dawnych lat gdy uprawiał sport... Ja też nie jestem typem modelki, raczej taka sobie zwykła kobietka ale... przynajmniej kilkanaście razy w życiu słyszałam, że bije ode mnie coś co przyciąga... I mówili to różni mężczyźni, często tacy, którzy uchodzą za atrakcyjnych. Ostatnio coś takiego usłyszał o mnie mąż od swego kolegi :). Nawet mu to chyba przyjemność sprawiło.

Gość gość
Kiedyś poznałem pewna Monike. Nie była piękna, wręcz mogła odstraszyć. Ale biło od Niej takie ciepło i miała coś w oczach co przyciągało... w łóżku było fantastycznie...

Gość gość
A ja mam tak że w ogóle nie mam ochoty na seks z kimś do kogo nic nie czuję. Choćby nie wiem jak ten ktoś był ładny :) Po prostu musi być uczucie, to jest ważniejsze niż wygląd :)