Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból podbrzusza

Polecane posty

Gość gość

Czesto mam bóle podbrzusza jajnikow ii miesiaczka ktora pojawia sie co 2 miesiace. Co jest?????

Gość gość
A masz skąpe czy obfite miesiączki i w jakim jesteś wieku?

Gość gość
Mam 22 lata okres od kiedy pamietam trwal 7 dni 1 2 dzien mocno pozniej coraz mniej ale zawsze 7 dni

Gość gość
Mogą to być jakieś zaburzenia hormonalne, jesteś dziewicą czy może już po porodzie? Ja mam 28-lat , wcześniej też miewałam rozchwiane miesiączki i właśnie przyczyną był niski poziom hormonów musiałam to leczyć aby zajść w ciążę, po porodzie okresy mam regularne ale za to bolesne i bardzo obfite, nie jest to zbyt przyjemne.

Gość gość
Nie nie mam dzieci. Gin sie pytał czy planuje zajść w ciaze bo jak tak to bd trzeba przyjmowac leki ... Cos wspominql o policystycznych jajnikach ze moge miec pozniej mowil ze jest ok i sama niewiem juz co mam myslec o tym. Bralam tabletki anty zeby wyregulować ale po nich bardzo bolaly mnie nogi i nie dalam rady chodzic.

Gość gość
Może idź do innego lekarza,czasem taka podwójna diagnoza może być pomocna i pomoże w trafnej diagnozie, a przepraszam że spytam, czy seks już uprawiasz? czy może jesteś dziewicą?

Gość gość
Mam męża także: ) tak

Gość gość
Więc nie chcę cię do niczego namawiać ale powinnaś podjąć starania o dziecko,lub poddać się leczeniu.