Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieśmiałość facetów do pocałunku ?

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat i spotykam sie z facetem ktory jest o dwa lata starszy ode mnie. Problem w tym ze spotykamy sie od ok 3 miesiecy i nadal mnie nie pocalował, nie zrobił zadnego kroku dalej. NIe mozna powiedziec ze nie chce sie angazowac bo poczatkowo spotykalismy sie rzadko a gdy powiedzialam mu ze wole kontakt w rzeczywistosci niz przez telefon to wzial to do serca i spotykamy sie 2 razy w tyg, nie moge powiedziec ze nie ma nikogo na 100 % no bo nie kontroluje go 24h/dobe ale raczej nie ( pomijajac ten fakt, ze pewnie duzo kobiet tutaj napisze ze on ma kogos na boku, ale nie biore w ogole tego pod uwage). Jaka moze być racjonalna przyczyna tego ze nie chce mnie pocalować? Ostatnio mozna powiedzieć że dalam mu idealna okazje na to i wszystko co dostalam to calusa w policzek, z jednej strony to słodkie i miłe ale z drugiej to kurde długo sie spotykamy i fajnieby było jakby on sie określił.

Gość gość
Po ciemku.nie mógł cie znaleźć widocznie;)

Gość gość
ty chcesz seksu z kim popadnie a on jest porządny. Daj mu spokój

Gość gość
3 miechy, no rzeczywiście cała wieczność.

Gość gość
Weź Ty go pocałuj i po kłopocie

Gość gość
Gdyby ona mu się podobała to już dawno doszłoby do pocałunku, o ile nie spotykaja sie raz czy dwa razy na miesiac,pewnie maja za sobą kilkanaście randek. Ja tez kiedyś się spotykalam z facetem z którym dobrze mi sie rozmawialo, był chętny na spotkania, dużo do mnie pisał, ale widziałam ze nie pociagam go, rozmawialiśmy typowo jak kumple, on Nie dążył do kontaktu fizycznego i gdy po 3-4 randkach nadal mnie Nie pocalowal, zauwazylam ze cos jest nie tak. Kontakt byl ale coraz słabszy, potem urwał kontakt. Niedługo później związał się z inna, widziałam go w klubie z nią, to non stop sie miziali ;). Teraz ona jest jego zona. Wiem ze mnie lubil i uważał za fajna dziewczynę, widać było szacunek z jego strony ale wiem ze po prostu Nie pociagalam go. Na to Nie mamy wpływu...autorko,nu Ciebie pewnie jest podobnie, on lubi czas sobie umilac rozmowami z Toba, ale nie krecisz go, a jak pojawi się inna do której poczuje chemie to raz dwa urwie z Toba kontakt a ją na gora trzeciej randce pocaluje zapewne ;). Tak to już jest. Lepiej daj sobie spokój bo myślę ze Tracisz czas.

Gość gość
Mamy rownouprawnienie sama go pocaluj i zaproponuj seks

Gość gość
To Ty też masz zasadę 3 randki? Wyskakuje z łapami źle,nie wyskakuje też źle. To dopiero 3 miesiące. Aż tak super blisko już jesteście? Nie wiem,staroświecka jestem widocznie,ale dla mnie to normalne.