Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak moczu, brak apetytu 'angina

Polecane posty

Gość gość

Witam corka od poniedziałku ma angine, bylam z nia u lekarza dostała antybiotyk co 12 godzin. Bardzo niepokoji mnie fakt że corka wczoraj od godziny 13 nic nie chce jeść, kolejna sprawa wczoraj przez 5 godzin pampers byl suchy nie nulo kropelki moczu przez noc minimalnie zmoczony, corka tak normalnie wypija ponad litr wody dziennie wczoraj wypila zaledwie 200 ml i nie chce broni się, skarzy sie od wczorajszego wieczora na ból brzucha. Córka ma 2 latka.

Gość gość
Podawal wode przez caly dzien po kropelce i dzwon do lekarza

Gość gość
Pić koniecznie Moje dziecko po infekcji dostało zapalenia pęcherza. Bo też nie chciało pić za dużo, nie sikalo i dostaliśmy skierowanie do szpitala. Zrobili badania ale nas nie zostawili. Jak już zaczęła sikac po wypiciu duuuzej ilości płynu to ten mocz już nie był taki jak być powinien. W posiewie bakteria 10 do 6 i antybiotyk. daj sok , ugotuj domowy kompot,rób jakieś zawody , nagrody , cokolwiek żeby zachecic do picia.

Gość gość
A i moje dziecko nie sikalo ok 20 h.

Gość gość
Kup może takie kolorowe soki w kartoniku. Jak córka nie pije ich często to się może na coś takiego skusi. Albo coś w jakiejś fajnej butelce etc