Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie za wcześnie? zaproszenie partnerki

Polecane posty

Gość gość

Dostałem zaproszenie na wesele które odbędzie się dopiero za 5 miesięcy ale potwierdzić muszę już czy będę i czy z osobą. Czy będzie to głupie jeśli już zaproszą koleżankę na to wesele by wiedzieć czy ze mną pójdzie ? No wiecie może być różnie w senie może mieć chłopaka do tego czasu...

Gość gość
A ta koleżanka się Tobie podoba? Jeśli tak i jest wolna, zwyczajnie postaraj się, żebyś Ty został jej chłopakiem, i sprawa załatwiona ;) Jeśli nie, to oczywiście istnieje ryzyko, że ktoś Ci ją zgarnie sprzed nosa i zrezygnuje z udziału w imprezie z Tobą. Zawsze możesz wtedy poszukać na szybko inną zainteresowaną.

Gość gość
Podobać mi się podoba ale jesteśmy na stopie koleżeńskiej i raczej się to nie zmieni :) Chodzi mi o to czy nie Za wcześnie by zapraszać to jeszcze dużo czasu jest nie wiem jak to odbierze

Gość gość
oczywiście że zaproś. liczy się tu i teraz = jest wolna, nie ma się czego obawiać. a jesli ci się podoba, to dobry pretekst do podtrzymywania znajomości. wiesz wszystko się po drodze może zdarzyć, np panna młoda pozna kogoś albo się rozmyślą :D to żart, ale wiesz o co chodzi :D

Gość gość
A jeszcze dodam że dlatego chcę z nią i tylko z nią bo z tych wesel co byłem to z nią bawiłem się najlepiej (1 w ubiegłym roku)

Gość gość
Zaporooooś a może ona czeka na taki krok? Nie jest za wcześnie, dlaczego. Najwyżej odmówi to nic strasznego.

Gość gość
Skoro już byliście to tym bardziej nie masz na co czekać. Miłej zabawy.

Gość gość
To pewnie zaprosze chociaż tak dziwnie koleżankę zapraszać 5 miesięcy wcześniej. Bo ona mi kiedyś dała sygnał ze my razem to raczej nie Xd tylko koledzy

Gość gość
To nie będziesz się łudził

Gość gość
Zawsze jej się może zmienić podejście jeśli będziesz zabiegał, serio :) Babki lubią takie sensowne zaangażowanie faceta (tyko jej nie zagłaskaj na śmierć i nie bądź namolny - spokojnie i z głową). Plany na fajną zabawę za kilka miesięcy zawsze są mile widziane.

Gość gość
W takim razie przy najbliższym spotkaniu jej zapytam czy miała by ochotę że mną pójść :) Lubię ją i bardzo dobrze się z nią bawiłem dlatego tak rozkminiam czy to nie za wcześnie tak prosić i wgl bo sytuacja o której pisałem była po weselu dlatego nie wiem czy teraz będzie chcieć iść