Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuje do niej coś dziwnego, lubię ja

Polecane posty

Gość gość

Taka sympatia Nie potrafię określić tego uczucia.

Gość gość
To chyba dobrze. Co w tym dziwnego?

Gość gość
Zjedz rafaello to wyrazisz więcej niż tysiąc słów.

Gość gość
To jest kryzys szalejacej důpy.

Gość gość
Żaden kryzys Małżeństwo mam udane Tylko ona, ona jest taka inna Wczoraj mi się śniła Coraz częściej myślę o niej Pomagam jej dużo

Gość gość
Udane małżeństwo charakteryzuje się tym że nie myślisz o żadnych babach poza własną. Nawet gdy tamta jest kosmitka. I taka jest inna.

Gość gość
Wszystkie mało znane lub nieznane wydają nam się fajne, inne. Ale to tylko pułapka umysłu, pamiętaj o tym.

Gość gość
nie rozumiesz mnie Już oceniasz a nic nie wiesz Świat nie jest tylko czarny i biały

Gość gość
Bla bla tak znam to.

Gość gość
To zruch/aj ją i sam się przekonaj.

Gość gość
Nie wszystkie Przez 15 lat małżeństwa nie spotkałem takiej dziewczyny i chyba nigdy wcześniej też nie

Gość gość
Rozważ to we własnym sumieniu i uczyń jak uważasz. Czego od nas oczekujesz? Błogosławieństwa?

Gość gość
Bo nie miałeś okazji. A teraz okazja się pojawiła. Jeżeli chcesz ryzykować dla niej małżeństwo, rodzinę, cóż nam do tego. Twoje życie, Twoja sprawa.

Gość gość
nie będzie żadnego romansu bo nie ma między nami pożądania i kocham żonę, mamy dobre pożycie, niczego mi nie brakuje dlatego pisze że to bardzo dziwne uczucie

Gość gość
miałem mnóstwo okazji do zdrady Chociażby w pracy, nie jedna mnie podrywala

Gość gość
Oczekuje porady, może czy Ktoś tak miał, jak sobie z tym poradzić

Gość gość
Zwyczajnie k/utas wiedzie Cię na pokuszenie. To się czasem zdarza. A czy pójdziesz za głosem jego główki czy tej większej na samej górze to Twój wybór.

Gość gość
"gość dziś Bo nie miałeś okazji. A teraz okazja się pojawiła. Jeżeli chcesz ryzykować dla niej małżeństwo, rodzinę, cóż nam do tego. Twoje życie, Twoja sprawa" X Ty serio uwazasz , ze przez 15 lat nie mial okazji ?

Gość gość
Jak sobie poradzić pytasz. Są 2 drogi, albo odseparować się od niej, albo obrzydzić sobie ją w jakiś sposób. Inaczej będziesz się męczył a umysł będzie Ci płatał figle.

Gość gość
Kolejna się czepiła żonatego

Gość gość
A najśmieszniejsze jest to, że właśnie one najchętniej czepiają się żonatych. Na samotnych nawet fajnych i spokojnych to one plują.

Gość gość
gość dziś Ty serio uwazasz , ze przez 15 lat nie mial okazji ? x Mógł nie mieć okazji nawet przez 15 lat mieć tak bliskiego i częstego kontaktu z jedną kobietą. Tak też się zdarza. Co w tym widzisz dziwnego?

Gość gość
Jak myślicie co jest lepszą drogą: unikanie pokus, czy nauka ich zwalczania? Wg mnie pierwsza droga jest mniej destrukcyjna dla organizmu, ale to pewnego rodzaju tchórzostwo jeśli idzie o samorozwój. Za to druga opcja może odbić się bardzo an zdrowiu fizycznym i psychicznym, ale za to daje perspektywę na samorozwój.

Gość gość
00:53 , przeciez napisal , ze mial . Poza tym to nic dziwnego . Obudz sie z tej bajki .

Gość gość
Uciekaj , uciekaj dopóki możesz. To samo przerabiałem. Żona dzieci, udane małżeństwo , potem Ona, miłe rozmowy, dziwne uczucie, a potem strzała amora, Boże jak ja Ją kochałem, przez lata nie mogłem do siebie dojść . Wiem jedno, nigdy tak nie kochałem . Uważaj.

Gość gość
To jak tak kochałeś to dlatego się z nią nie związałes?

Gość gość
Nie wiem czy Ci to pomoże autorze ale ja gdy poczułam, że jest za miło, że rozmowy są za fajne i że za dobrze czujemy się razem to zaczęłam się odsuwać, zaczęłam być niedostępna , trochę zimna , nie ciągnęłam rozmów , ucinałam wątki, odpowiadałam półsłowkami, przestałam żartować i chyba się udało....

Gość gość
Uciekaj poki czas. Masz kryzys wieku sredniego ktory pokrywa sie najczesciej z kryzysem malzenskim mniej wiecej po 10-15 latach zwiazku. Spieprzaj naprawde bo wpadniesz po uszy

Gość gość
to klasyczne przyciaganie i chemia.

Gość gość
pisze przecież że nie ma żadnego kryzysu! Nie pożądam tej małej, mam dobry seks z żoną! zerwać kontaktu nie mogę bo pracujemy razem a pracy nie rzucę