Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje, że jestem zbyt biedny dla swojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat, od 2 miesięcy jestem z dziewczyna, która bardzo kocham. Jak to czesto bywa w tym wieku, mam problemy finansowe. Przyzwyczaiłem ją już wcześniej, że ja zabierałem wieczorami do kina, zapraszalem do restauracji, wszystko po to by spędzić z nią jak najwięcej czasu. Teraz jestem kompletnie splukany, boję się jej tego powiedzieć. Jestem w klasie maturalnej, myślałem o pracy dorywczej, ale po prostu nie mam czasu. Rodzice nie dają mi już pieniędzy. Myślicie, że ona aż tak źle zareaguje? Bardzo mi przykro z tego powodu, bo najchętniej przyniósłbym jej gwiazdkę z nieba:(.

Gość gość
Człowieku jak ja to dobrze znam, ale nie powinieneś mieć oporów, powiedz dziewczynie, że tym razem pójdziecie na spacer a nie do restauracji bo ci się fundusze wyczerpały, to będzie doskonały sprawdzian uczuć twojej pani, zobaczysz czy jest z tobą z miłości czy dla kasy, jeśli cię rzuci to tylko lepiej dla ciebie,

Gość gość
Jeśli źle zareaguje to już będziesz wiedział co to za człowiek.

Gość gość
Fakt dobija jeszcze to, że ma bogatych rodziców i ją ogólnie na większość stać. Przez co strasznie głupio się z tym czuję..

Gość gość
pamiętaj że kasa to nie wszystko

Gość gość
Miłość to uczucie dwojga ludzi.Jeśli ona Cię kocha to weźmie biednego .

Gość gość
No i dobrze że ci nie dają, dorosły jestes. Jak ci baby w głowie to do roboty

Gość gość
luz, nikt w tym wieku nie ma kasy, chyba że ma dzianych starych, którzy dodatkowo są chętni dawać kasę bo nie wszyscy tak robią