Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żony są takie naiwne, tak wierzą bezgranicznie swoim mężom

Polecane posty

Gość gość
Życzę Ci abyś spotkała mężczyznę, który Cię nie zdradzi i byla naprawdę szczęśliwą kobietą .

Gość gość
Spędzają walentynki z żonami :)Haha turlam się że śmiechu

Gość gość
Nie życz mi niemożliwego. Zdrada to nie tylko seks.

Gość gość
mialam kochanka, wiem co mowie, oficjalnie porządny obywatel, ojciec, mąż a tu kochanka i fetysze

Gość gość
Spędzają walentynki z żonami Haha turlam się że śmiechu xxx A z kim? Przecież nie z tobą patologio. :D Mój mąż wziął urlop w walentynki i spędził ten dzień ze mną.

Gość gość
dziś nie miałaś żadnego kochanka, znów majaczysz, a twój fetysz to gdy żonaty sra na ciebie uhahaha

Gość gość
Kobiety tak samo zdradzają, tylko mężowie są tak tępi że nie są w stanie się domyślić, trzeba byłoby dużymi literami im powiedzieć.

Gość gość
a ja w Walentynki ubiegłego roku odkryłam że mój mąż ma romans, mnie powiedział że tego dnia musi do późna pracować, wyniknęła pewna sytuacja w domu z synem, musiałam się z nim pilnie skontaktować, nie odbierał tel pojechałam do firmy i się dowiedziałam że ma dziś urlop, taka niespodzianka :(

Gość gość
23:59 A Ty nadal na kafeterii?. Dobrze wiem, że zdrada to nie tylko sex. Niemożliwe nie istnieje, więc jednak będę Ci tego życzyła. Miłego weekendu.

Gość gość
Przeczytałam ten wątek i powiem wam, że smutno mi się zrobiło. Ludzie w związkach/małżeństwach pogrywają ze sobą, zdradzają i jeszcze co niektórzy szczycą się tym na publicznym forum. Smutne.

Gość gość
a myślałaś że jak jest? każdy ma coś na sumieniu, zdrady są na porządku dziennym

Gość gość
Hmmm ja znam 1 faceta, ktory nie zdradza. Za innych pewna byc nie moge, ale za tego akurat tak (przez zdrade partnerki rozpadl sie jego kilkuletni, powazny zwiazek). Wiec moze ludzie dziela sie na zdradzajacych i zdradzanych, jak sie ci drudzy dobiora, to beda sobie wierni? ;-P ja z tych zdradzonych, a nasze dziecko ma dopiero 2 lata i musze go widywac ehhh

Gość gość
Ciekawe skąd wiesz że ten nie zdradza?

Gość gość
Związki powinny być takie: Ci zdradzający ze zdradzającymi. Wierni z wiernymi. A jak jest inaczej to są kłótnie, rozwody.

Gość gość
moja siostra tez została zdradzona, mąż odszedł do kochanki, ożenił się z nią, w tamtym tygodniu urodziło im się dziecko i najbardziej mnie denerwuje to, że on na portalach społecznościowych cały czas chwali się swoją nową rodziną, podkreśla jak ich kocha, a moja siostra tylko się tym dołuje. Z siostra mają jednego syna 8l. co prawda dla niego mimo wszystko też jest dobrym ojcem i stara się spędzać z nim dużo czasu. Próbuje pomoc siostrze się pozbierać, ale mam wrażenie że każda moja próba pomocy kończy się fiaskiem.