Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonnia

Czy taki gwałt, nie gwałt, powinnam zgłosić na policję?

Polecane posty

Gość sonnia

Pytanie które zadaję tu zadałam wcześniej na pewnym forum lesbijskim ale kiedy wyszło na jaw, że jestem bardziej bi niż les to spotkałam się ze swego rodzaju ostracyzmem wśród 100-procentowych lesbijek. W czym rzecz. Otóż żyję z kobietą i jest to moja pierwsza prawdziwa miłość. Wcześniej w latach szkolnych miałam chłopaków, całowaliśmy się nawet ale nigdy nie doszło do niczegi więcej. Nie byłam gotowa i po prostu nie chciałam. Z moją obecną miłością oczywiście uprawiamy seks i to właśnie z nią zdobyłam swe pierwsze doświadczenie. W tym tygodniu stała się bardzo przykra rzecz. W sumie nie wiem jak to traktować. Przykra czy nie? Zostałam zgwałcona i to przez dwóch facetów po kolei, a przynajmniej doszło z nimi do seksu na który nie wyrażałam oficjalnej zgody. Moja dziewczyna jest oczywiście w szoku i nalega bym poszła na policję. Wręcz dziwi się, że zwlekam. Tak, zwlekam, bo sprawa ma drugie dno. Nie wiem czy ich nie sprowokowałam i piszę to świadoma wagi tych słów. Ale po kolei. Zaczęło się znacznie wcześniej, gdy nasza miłość lesbijska upływała w sielance i spokoju. Seks był przyjemny z nią ale gdzieś w głębi ducha czaiło się pragnienie czucia w sobie prawdziwego męskiego tęgiego człona. Wsadzanie plastikowego dildo, co ona mi niekiedy robi, nie jest tak podniecające jak myśl o żywym fiucie. Bardzo kocham moją kobietę i za nic na świecie nie chciałabym jej zdradzić ale równocześnie zżerała mnie od środka coraz silniejsza ciekawość jakby to było z facetem. Marzyłam, żeby tego spróbować choćby raz w życiu. I stało się. Z dwoma naraz. Byłam podpita, oni zresztą też choć mniej niż ja. Wiedzieli, że jestem lesbijką i że mieszkam z kobietą. Rozmowa zeszła na te tematy. Nie powiedziałam im otwarcie, że chciałabym się kochać z facetem, nie mówiąc już o tym, że mieli by to być oni dwaj, ale wydaje mi się, że mogłam to zasugerować. Kiedy zaczęli mnie dotykać siedząc po obu moich stronach śmiałam się tylko, że to niby takie żarty. Dopiero kiedy dłoń któregoś wsunęła się przez dekolt na pierś pod stanik zrozumiałam, że to przestają byc żarty, że sytuacja szybko wymyka się spod kontroli. Powtarzałam, żeby zabrali łapy, że nie chcę, że jestem zajęta, nawet kuliłam się i odpychałam ich łokciami ale sama wiem jak mało przekonująco to wyglądało. I stało się. Zrobili mi to. Najpierw jeden, a drugi w tym czasie trzymał moje nadgarstki skrzyżowane nad głową, a potem zamienili się miejscami. W domu poweidziałam, że mnie zgwałcili. Moja kobieta w szoku. Chciała dzwonić na policję ale powstrzymałam ją mówiąc, że to mnie zgwałcono więc to ja powinnam złożyć zawiadomienie, że pójdę na komisariat osobiście, itd. A teraz się dowiedziała, że wcale nigdzie nie byłam. I co ja mam zrobić?

Gość gość
Ciężko w sumie powiedzieć. Jestem hetero ale zawsze byłam zdania ze lesbijki to poprostu kobiety które boją się być przez facetów zranione, i uciekaja przed tą miłością do faceta do ramion kobiety które wydaja jej się bardziej bezpieczne bo same sa kobietami więc u kobiety czują się rozumiane a facet to dla kobiety jakas tam nieznana i zawsze byłam tego zdania właśnie ze w każdej kobiecie nawet takiej co uważa się za lesbijke jest albo złość na faceta bo została przez jakiegos zraniona kiedyś, przez co z buntu jakby wiąże się z dziewczyną, albo kobieta która nie trafiła na odpowiedniego faceta przez co wydaje jej się ze jak do żadnego nic nie poczuła to znaczy ze jest lesbą i wiąże się z lesbijką..bo jednak pierwszą nagość z jaką kobieta ma styczność to jej własne ciało, i uczy się je akceptować itp przez co potem może jej się wydawać ze kobiety ją pociągają bardziej niż faceci. Ale po czasie życia z kobietą jednak gdzieś tam czuje ze czegos jej w tym wszystkim brakuje, nawet jak jest super jej z nią, i z dziewczyną doskonale się rozumie i czuje, co nazywa tym że ,,ją kocha". Ale to nie jest taka miłość jaka może zaistnieć między kobieta a facetem tylko taka bardziej przyjacielska. No i że prędzej czy później będzie ją ciekawilo jakby to było z facetem i ostatecznie jak jeszcze trafi na takiego który będzie odpowiedni dla niej to się zakocha, dopiero wtedy kobieta zaczyna rozumieć ze takie coś jak ,,les" nie istnieje..to jest wbrew naturze kobiety..która zawsze ma potrzebę taką której kobieta w pełni zaspokoić nie jest poprostu w stanie i tak samo jest z gejami. Ze uciekaja od kobiet bo ttafili na złą w przeszłości albo zaniedbaną czy nieodpowiednia ich ich pragnieniom i tak łączą się z facetami, bo ciało faceta jest im bardziej znane niż kobiety, i pewniejsze..wiedzą co i jak itd. A kobieta to dla nich jedna wielka niewiadoma, ale żaden facet który nie ma jakiegos skrzywienia psychicznego czy tam rozwojowego, nie ma potrzeby by być zapychanym w tyłek tylko by pchać..i zawsze głęboko gdzieś tam jest ta myśl w nich jakby to było z kobietą tylko żaden się do tego nie przyzna, bo z siebie te myśli wyrzucają na siłę bo by przestawić się na probowanie z kobietą, musieli by wyjść za te blokady które sobie sami w głowach stworzyli. A boją się kobiet, boją się być przez nie zranieni. Boją się ze je nie zrozumieja, ze stracą głowę i zostaną zranieni, wykorzystani itp. Dlatego najczęściej delikatni faceci sa gejami. Więc tak, szczerze mówiąc moim zdaniem jesteś hetero, tylko nie do końca jesteś tego świadoma. Sama widzisz ze dziewczyna nie jest w stanie dac Ci tego czegos co by Ci dał faceta, więc nie jesteś bi bo gdybyś była bi to i facet i kobieta byliby w stanie dac Ci to samo. A kobieta nie ma tej męskości jaką ma facet a która przez kobietę jest pożądana. Pytanie jest takie czy czujesz się skrzywdzona tym co oni Ci zrobili czy nie? Bo jeśli czujesz to powinnas to zgłosić, a jeśli nie czujesz i traktujesz to jakoś spełnienie tego czego już wcześniej tak naprawdę w głębi siebie chciałas to potraktuj to jako nowe doświadczenie które Cie uświadomiło ze wolisz facetów. Twoja kobieta jestem przekonana ze poprostu jest zazdrosna strasznie ze zrobilas to z facetami bo w głębi duszy wie ze zaznalas tego czego ona Ci nie da, a przed czym sama też ucieka bo albo ją jakiś facet kiedyś skrzywdzil albo coś. Ale najważniejsze jest to byś Ty sama czuła się z tym dobrze, jaką decyzje podejmiesz. Fakt, ze oni nie powinni iść na całość gdy Ty stawialas opór, ale myślę ze alkohol zrobił swoje, i te rozmowy i fakt ze powiedziałas ze jesteś lesbijką ich podkrecily. Nie chce ich tłumaczyc bo wiem ze tak absolutnie nie powinni się zachować

Gość gość
Pytanie jest proste. Czy bedac penetrowana czulas przyjemnosc?

Gość gość
Zgłoś. Ty może byłaś wewnętrznie podniecona nie ma tu nic do rzeczy. To co zrobili to jest gwałt zbiorowy tym bardziej, że wyraźnie kazałaś im przestać a oni dalej to robili i nie ma znaczenie czy Twoje NIE zabrzmiało stanowczo czy nie stanowczo. NIE znaczy NIE. Przecież gdyby na Twoim miejscu siedziała inna dziewczyna to też by ją pewnie zgwałcili. Tu się nie ma z nimi patyczkować. Ile czasu minęło od zdarzenia?

Gość sonnia
To się stało w środę po południu. W tym tygodniu oczywiście.

Gość gość tyle
Jak to co masz zrobić? Rób co uważasz idiotko.

Gość gość
res ty ulomie lewacki dzis wyjatkowo zgadzam sie z toba. dla mnie to oczywiste ze ta panienka sama rozlozyla przed nimi nogi a teraz udaje idiotke przed swa lesbijka i wmawia jej ze to oni ja napadli i wzieli sila. haha akurat

Gość gość
Dokładnie, sama marzyła o fiu, cie bo ile można z plastikowym dildo a teraz, pokrzywdzona udaje.

Gość gość
To ja z 9.47 i powiem Wam, że absolutnie nie zgadzam się z Wami. Cytuję Rescator555 "Jesli nie chcials uprawiac z nimi seksu, to trzba bylo zdecydowanie protestowac od razu: krzyczec, wolac o pomoc." Głupszego tekstu dawno nie czytałam. Wychodzi na to, że samo powiedzenie NIE nie jest brane pod uwagę i można ją zgwałcić. Dopiero jak zaczyna zdecydowanie krzyczeć i wołać o pomoc to znaczy, że chyba nie chce. Rescator555 pytanie do Ciebie. Kto decyduje o tym czy to wołanie o pomoc jest wystarczająco zdecydowane? Czyli jak nie jest dość zdecydowane to rozumiem, że wg Cb można ją dalej gwałcić. Wyjaśnij proszę. Ja uważam, że odmówienie seksu przez samo słowo NIE jest już wystarczające i nie wymaga dodatkowego potwierdzania krzykami a jeśli mimo braku zgody kobiety oni nadal ją gwałcą to jest to gwałt i należy to zgłosić na policję. Ciekawe tylko jak ze śladami po tylu dniach. Pytanie do soni - użyli prezerwatywy?

Gość gość
Ona nie powiedziała, że jest lesbijką - jest bi (wspomniane na początku)- ma pociąg do mężczyzn (i NIGDY lesbijką nie była). Lesbijka to lesbijka - woli kobiety i nie pociągają jej mężczyźni, i nie - lesbijki nie są zranionymi hetero laskami przez mężczyzn (wiele lesbijek ma przyjaciół wśród facetów i dobry kontakt z ojcami) więc basta z tą psychoanalizą psychiki lesbijek. I tak, to był gwałt i alkohol nie jest żadnym usprawiedliwieniem. Nikt nie powinien poddawać pod rozważanie tego, jak bardzo "przekonywujące" twoje "nie" było, wraz z momentem jego wypowiedzenia powinni odpuścić, czego nie zrobili.

Gość gość
Moim zdaniem prowokacja. Gdzie Niby sie spotkałaś z tymi facetami? W knajpie? W knajpie Cie zgwałcili?

Gość sonnia
Nie w żadnej najpie. To było w domu jednego z nich. Studiuję zaocznie. On też. Pojechałam po notatki. Chciałam zrobić kserówki bo nie było mnie na niektórych wykładach a weekend mieliśmy mieć kolokwium. Miałam tylko wziąć kartki i wyjść ale on usilnie zapraszał mnie do środka. Weszłam. Nie spodziewałam się, że w pokoju będzie jakiś jego kolega. Nie znałam go wcześniej. Pomyślałam, że posiedzę chwilkę z grzeczności i wyjdę. Obaj pili piwo i mi też dali puszkę. Tak się zaczęło. Nie piszcie mi proszę, że chciałam seksu bo to nie do końca tak. Żadna normalna dziewczyna nie idzie do łóżka z dopiero co poznanym facetem. To czy było mi przyjemnie podczas - jak to ktoś ujął - penetrowania, to zupełnie osobna kwestia. Tak, myślę, że chyba było mi przyjemnie. Wstydzę się tego sama przed sobą.

Gość gość
Prowo , ofiara gwałtu nie operuje zwrotami typu- marzyłam o tegim męskim członie itp .

Gość gość
W samo sedno

Gość gość
Jakiego g****u debilu? Przeciez ona sama sie przyznala ze bylo jej PRZYJEMNIE rozumiiesz cieeemniaku co to znaczy przyjemnie?Dlatego nie poszla na gliny.

Gość gość
Taaaa...ile razy to słyszałam ,,lesbijka nie została bo jest skrzywdzona przez faceta" spoko może i nie została, ale w takim razie opcja druga, ze nie trafiła na faceta odpowiedniego wcześniej, zanim weszła w związek z kobietą i tyle. Zresztą nawet zranione kobiety przez facetów mają przyjaciół facetów i dobre relacje z ojcem.. A przyjaciół facetów zazwyczaj mają po to by pokazać jakie to one są dla nich nieosiągalne, by się poprostu obnosic z tym swoim byciem les..by faceci się slinili i żałowali ze kobieta woli kobietę nie ich..a tak naprawdę to dobrze wiedzą ze żadna kobieta nie da im tego co facet bo taka jest natura, ze palec penisa nie zastąpi i tyle. Tylko lesbijki zranione przez faceta kiedyś tam w życiu nie dopuszczą do siebie takiej myśli, a gdy ich partnerka zdradzi taka z facetem to ją odrazu zaczynaja nienawidziec nie tyle za zdrade tylko za fakt ze ta się odblokowała psychicznie na facetów, a często zauważam ze jedna drugiej celowo obrzydza facetów jakby jakas nienawiść do facetów w nich siedziala. I zazwyczaj takie sa w związkach z dziewczynami które niewiele doświadczyly, nie trafiły na odpowiedniego faceta życiowo i ta pierwsza taką całkiem od facetów odsunąć chce. A tej drugiej wydaje się ze ta ją kocha, ze to co między nimi to miłość, bo potrafila ją zaspokoić..co dla kobiety kobiete zaspokoić nie jest trudne bo jako kobieta wie jak to robić, i wie co kobiecie potrzeba. Natomiast mężczyznom tak łatwo to nie przychodzi . I też jestem zdania ze ofiara gwałtu nie używałaby tego typu słów że ,,marzyła o tęgim, męskim członie" :-/

Gość gość
Cytuję Rescator555 "Nie mowie, ze mozna ja g****ic, tylko niekoniecznie nalezy ja zostawic, jesli protestuje tak sobie, niezdecydowanie" x Ręce mi opadły po tym tekście. Czytałam aż 2x czy mnie wzrok nie myli. Dziewczyna mówi NIE,protestuje a Ty uważasz, że niekoniecznie trzeba ją wtedy zostawić bo chłopaki mogą sobie uznać, że to protestowanie jest takie sobie. Człowieku co Ty wypisujesz za brednie??? To każdy gwałciciel będzie się mógł tak tłumaczyć. Powie - wysoki sądzie, to prawda, że zaciągnąłem dziewczynkę w krzaki i prawda, że ona protestowała ale to protestowanie było takie sobie więc uznałem, że można jej wsadzić :O Człowieku zastanów się co piszesz!!

Gość gość
W twoim przypadku najlepsza byłaby trans . Potrzebujesz kobiety z penisem prawdziwym penisem . Ja jestem kobietą z penisem ,nawet na plaży w bikini nie widać źe coś mam w majtkach . Trzeba po prostu umiejętnie ukryć .

Gość gość
Potrzebujesz szimejla czyli baby z c\h\u\j\e\m\ :P

Gość gość
Spoko - to zwykła męska ameba umysłowa, dla jego neuroprzekaźników prosta informacja "nie" to za mało. Faceci zawsze będą usprawiedliwiać swoje czyny tym, co kobieta zrobiła wg nich nie tak jak oni by sobie tego życzyli. Takie teksty mężczyzn w podobnych sprawach - "Tylko raz powiedziała nie", "Za wyzywająco się ubrała", "Nie protestowała (co z tego że była ledwo przytomna z powodu upojenia alkoholowego zafundowanego przez kolegów, no bo odmówić to tak niegrzecznie i by ją wyśmiali lub zwyzywali - nie wygrasz)", "Po co szła tam sama?" - najlepsze przykłady, zawsze kwestionowanie położenia ofiarty i obwinianie, a druga strona opcjonalnie rozpatrywana. No i faceci przecież najlepiej wiedzą jak się w takich sytuacjach czują kobiety, a nawet jak się powinny czuć.

Gość gość
reSCATor to jest glupi lewak ktory usprawiedliwia gwa/+lty islamuchow i zawsze bedzie twierdzi ze to kobiety wina

Gość gość
Nie ma co cię zalować, jesteś głupoia. Od takich jakty trzeba trzymać się z daleka bo tylko problemów narobisz.

Gość gość
14:15, 14:56 Nie podniecajcie się tak, bo wam cycki opadną i będziecie musialy zbierać forsę na silikon. Bo każda baba może po miesiącu od zdarzenia powiedzieć, że to był gwałt, choćby żeby zemścić się na facecie, za to, że już jej nie chce. Ale niezależny sąd, właśnie zapyta jak głośno krzyczała, i przesłucha choćby sąsiadów, czy coś słyszeli. No niestety dla różnych wrednych bab, ale nie zawsze muszą uwierzyć w to co one powiedzą i zamykać w więzieniu facetów, bo jej coś się odwidzialo. Res.

Gość gość
res ty glupi lewaku

Gość gość
gość dziś Potrzebujesz szimejla czyli baby z ch*jem jezyk.gif x :D :D :D 🖐️ ))

Gość gość
:D 🖐️

Gość gość
Up

Gość gość
Napisz czy w końcu zgłosiła czy nie

Gość sonnia
Na razie kupiłam test ciążowy. Nic nikomu nie zgłaszałam jeszcze.

Gość gość
Hahaha to wyjdzie na to że jak będzie bobas to zamiast gwałciciela i kochanki lesbijki możesz mieć męża faceta jebłem :D :D :D