Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwsciekla

Facet zaproponował używane ciuchy

Polecane posty

Gość gośćwsciekla

Poproszę o opinie. Spotykam się z facetem od 3 miesięcy. Facet zaprasza mnie do restauracji, płaci za wyjścia do opery itp, daje kwiaty. Prezentu żadnego nie otrzymałam. I wczoraj taka oto propozycja z jego strony. Bo jego mama ma do oddania suknie balowe, bardzo eleganckie i drogie i pytanie czy nie chciałabym rzucić okiem. Dostałam furi, nigdy nie zostałam tak poniżona.On tego nie rozumie. Kto według was ma racje?

Gość gość
Proponuje Tobie suknie własnej matki, a Ty jeszcze masz wąty? Aha. Najwyraźniej za dobrze z tym gościem. Powodzenia w życiu, primadonno.

Gość gośćwsciekla
Od poprzednich facetow dostawałam prezenty i to nowe, markowe a nie szmaty po kims

Gość gość
Mysle, ze to lekki nietakt. Nie jestescie z jego mama na etapie przyjaciolek. Moze chcial dobrze, ale wyszlo malo zabawnie. Uznalabym za malo znaczacy nietakt-to chyba wlasciwe slowo. Twoje dasy sa chyba jednak zbyt na wyrost. Wystarczyloby odpowiedziec:dziekuje za pomysl, ale nie nosze ubran po kims, nawet jesli jest to twoja ukochana mama. Tyle wedlug mnie. I zluzuj kokardy na warkoczach. Latwiej zyc i swiat od razu jest fajniejszy. Elena

Gość gość
gośćwsciekla dziś suknie balowe, bardzo eleganckie i drogie x dziś a nie szmaty po kims x Zdecyduj się. Sądząc po Twojej reakcji nie zasługujesz ani na te używane, ani tym bardziej na nowe.

Gość gość
Co ty mi insynaujesz ze wzięłam to dobrze ze mi to przypominasz to mòj kolejny błąd.

Gość gość
gość dziś Proponuje Tobie suknie własnej matki, a Ty jeszcze masz wąty? Aha. Najwyraźniej za dobrze z tym gościem. Powodzenia w życiu, primadonno. x może ma się zesrać z radości za używane łachy?

Gość gość
Wszystkie się burza a gdyby dostały używane szmaty to by szału dostały , były też mi dawał używane ubrania po matce bo byłam biedna, za to nowej fundowal telefony ,laptopy i kupił skrzypce bo grala, to co zrobił po prostu świadczy o tym że ma ją za gorszą

Gość gość
2/10 na kiepskie prowo.

Gość gość
Niech ci da używane majtki po matce

Gość gość
Jasne ma się cieszyć z lachow

Gość gość
słabe provo wymysliłas idiotko

Gość gość
Ta te suknie to może były drogie 25 lat temu w sklepie pewex :D a swoją drogą facet który szanuje dziewczynę czegoś takiegos jej nie da ;) pewnie gdyby autorka była piękna i bogata to by jej kupił nowe sukienki z jakiegoś sklepu , ale widzi że ma byle kogo przed sobą to daje byle co

Gość gość
Autorko a ile u Cibie kosztuje z połykiem?

Gość gość
Dodam ze ja polka a facet niemiec. Ja 30 lat on 38

Gość gość
11:50 co ty też z dumą na twarzy dajesz używane lachy ? Wstyd ci ? I dobrze , jak masz komuś dawać przedwojenne szmaty to lepiej czekoladę kup dobrą ,mniejsza żenada będzie

Gość gość
gość dziś 11:50 co ty też z dumą na twarzy dajesz używane lachy ? Wstyd ci ? I dobrze , jak masz komuś dawać przedwojenne szmaty to lepiej czekoladę kup dobrą ,mniejsza żenada będzie x To nie drogo...

Gość gość
To jak on ma 38 lat to ile ma jego matka??? Ok.60 lat??? I on Ci proponuje suknie z 60 latki?? Matko z córką :D :D przecież 20 lat temu była całkiem inna moda na suknie balowe..bo rozumiem ze to suknie stare, z lat jej młodości a nie co je nosiła teraz..bo jednak w ciuchach 60 latki, 30- latka wyglądała by co najmniej śmiesznie :D jak ciocia Betti :D :D jak takie drogie to niech je sprzeda, wątpię by wtedy chciał dac za darmo :D

Gość gość
Matka ma 80 ale elegantka

Gość gość
Ale debil k***a i to w dodatku z niemiec

Gość Teppic   No1
Uważam, że świat byłby lepszy, gdyby tak wiele osób nie rozumowało tak, jak ty.

Gość gość
Może na bal przebierańców się nadają.

Gość gość
a co, na niego nie pasują? :D pewnie chciał/chcieli dobrze a wyszło jak wyszło. Nos mi mówi, ze to pomysł mamuni, jakoś wątpię, żeby facet wpadł na taki pomysł. Plus taki, ze baba chce oddać ci swoje skarby a to znak, ze cię lubi :D Powiedz, ze nie lubisz używanych podziękuj i nie irytuj się. Skoro reszta w związku jest ok

Gość gośćwsciekla
Tak irytuje się wściekam. Nie wiem co zrobić. Nie gadamy od wczoraj.powiedzialam mu wczoraj ze bardzo mnie obraził i zeby mi więcej tego nie proponował. No i cisza. Jak z tego wybrnąć? Porozmawiać o tym?

Gość gość
Ale frajer

Gość gość
13.31 ja Ciebie rozumiem bo nie ma nic gorszego jak proponowac kobieccie ciuchy po innej! i to jeszcze takiej! moze najlepiej wyjasnij sobie z Nim czy on tego nie rozumie, bo moze chciał dobrze a moze jednak nie? wyjasnij skad u niego ten pomysł i przyczyna i na spokojnie mu wytłumacz swoje podejscie w tej sprawie a reszte czas pokaze z kim masz do czynienia,napisz jak poszło:)?

Gość gość
Narazie rozmawiamy o wszystkim innym a do tematu nie wracamy

Gość gość
Ja bym zerwała znajomość

Gość gość
Ja bym wzięła, podziękowała i jakbym nie miała zamiaru chodzić to wyrzuciła do śmietnika a jakby było coś fajnego to bym nie wyrzuciła.