Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25lat1

Czy człowiek czuje, że nie ma szans ?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś - spróbuj nawiązać znajomość przez internet. Podaj np. tutaj swój mail a chętne znajdą się na pewno. :). Tylko nie ociągaj się ze spotkaniem w realu. Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Gość 25lat1
nawiązywałem już znajomości Internetowe, pisanie przez kilka tygodni a spotkania nie było nigdy... straciłem tylko czas i zrobiłem sobie nadzieje. Słyszałem, że jestem fajny i w porządku się ze mną pisze, ale żadna się nie chciała ze mną spotkać. Nie zależnie czy pisaliśmy tydzień, dwa czy trzy miesiące bo taki przypadek też przerobiłem. Coś robię nie tak.

Gość gość
jeśli jest tak jak piszesz, czyli brzydki nie jesteś, w miarę ogarnięty to pewnie za bardzo chcesz mieć dziewczynę i zachowujesz się jak desperat. A na to żadna nie poleci. :)

Gość gość
25lat1 dziś - spróbuj jeszcze raz przez internet. Nie wierzę, że kobieta, która pisze z facetem nie chciałaby się z nim spotkać. Ja dwa razy "przerobiłam", że to facet właśnie odmawiał spotkania.

Gość 25lat1
gość dziś może rzeczywiście będę próbował ;) aczkolwiek taka sytuacja powtórzyła się 3 razy, z jedną taką mam konakt do dziś, na pytanie dlaczego nei chce się spotkać nie udziela żadnej konkretnej odpowiedzi, nie ma czasu ochoty itp.

Gość gość
A co ja mam powiedziec, mam 25 lat, nigdy nie bylam w zwiazku, w dodatku stracilam kilka lat i jestem dopiero na drugim roku studiow. Nie mam stalej pracy, dorabiam to tu, to tam. To jest dopiero zacofanie.

Gość 25lat1
gość dziś ale Ty jesteś kobietą :) ktoś Cię w końcu znajdzie :D

Gość gość
Teraz to już tylko odliczanie czasu i nic więcej.

Gość gość
Autorze, miałem tak samo. Co zmieniło moje życie ? Sport,( nie będę pisał szczegółów ), ale zmieniła się moja osobowość , teraz nie jestem sam, nie mam problemu ze znalezieniem kobiety

Gość gość
Mam podobnie i mam rocznikowo 26 lat, jestem kobieta. Czuje się przegrywem zyciowym, z ta różnica ze miałam chłopaków ale nigdy nie byłam zakochana :( czuje pustkę :( Nie chce mi się dalej zyc... Nawet nie mam nuz kolezanek, pozrywalam z nimi kontakty gdy się zorientowałam jakie są fałszywe i interesowne. Mam juz tylko siostrę. Chętnie pogadalabym z Toba. Skąd jesteś?

Gość gość
Autorze, podaj maila tej pani powyżej i nie traćcie czasu na ogólnikowe rozmowy na publicznym forum.

Gość gość
dziś Co z tego ze jestem kobieta? Jestem przegrancem nie tylko na polu uczuciowym, ale tez na innych. Chlopak na poziomie tez pewnie chcialby kobiety, ktora ma dobra prace, ladne mieszkanie itd, a ja dopiero za kilka lat moge na cos takiego liczyc.

Gość 25lat1
gość wczoraj dzięki ;) właśnie zacząłem uprawiać sport ;) ogólnie bardziej dbam o siebie :) gość wczoraj chcesz pogadać? napisz na gg: 61375652 :) wieczorami staram się zaglądać na gadu :)

Gość Człowiek nikt
Jak masz pracę to możesz wszystko. Bezrobotny człowiek bez przyszłości może sobie tylko marzyć i bić głową w mur.

Gość gość
dziś pewnie masz rację, tylko czasem przychdozi taki dzień, że się na to patrzy negatywnym okiem i łapie się "doła". a z tym biciem w mur to jednak też tak jest jak się ma pracę, powiedzcie dlaczego dziewczyna nie chce się umówić na randkę? Przecież niejedna osoba poszła by z samej ciekawości, a te które ja spotykam od razu są na nie.