Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet chce sie tak delikatnie kochac a ja ostro i..

Polecane posty

Gość gość

Śpimy ze soba kilka tygodni. Zawsze delikatnie, czule.. A ja mu powiedziałam ze chce bardziej mocno i ostro i to jego słowa " może ci jeszcze napluć na gebe?". To był początek końca.. Od tego czasu niby próbujemy to naprawić tzn on się stara tak jak ja chce ale ja czuje ze to wymuszone i generalnie w innych aspektach życia nam się super układało ale nie umiem tego zapomnieć. Miał ktoś taka różnice temperamentów?

Gość gość
Tu autorka. Faceci jak reagujecie jak kobieta powie- zerznij mnie teraz mocno?

Gość gość
Jest jeszcze szansa, że się dogracie, ale najprawdopodobniej nie jesteście dobrani seksualnie. To może rodzić konflikty. Ty masz inne potrzeby, on inne. Niestety to nic dobrego. Ale też nie jest łatwo dobrać się pod każdym względem. Związek, jaki by nie był, to sztuka kompromisu, jednak seks jest dość ważnym aspektem i trudno wam będzie.

Gość gość
gość dziś Dla jednych to znak, że trzeba uciekać, dla innych to woda na młyn. Dla mnie woda na młyn, rozpala do białości!;)

Gość gość
Tak ci powiedział ? Niezle. Wg mnie pozuje albo jest poblokowany. No bez jakżeby tylko tak ' delikatnie'. To z delikatności moze nie tknę cie bo cie zgniote;) A jest atrakcyjny? Ma fantazje ? Moze jest poprostu kiepski i przybiera pozę delikatnego bo o takich śnią nastolatki ;) Hi Hi;)

Gość filutek fiutek
z ta geba to ostro pojechal. za taki tekst juz by dostal kopa. obojgu ma byc dobrze, a monotonia zabije uczucie. raz ma byc na ostro a innym razem powolne mizianie. ja bym sie nie meczyl w takim zwiazku jesli seks jest dla Ciebie dosc wazny

Gość gość
zmień go na takiego jaki ci będzie pasował bo inaczej to katastrofa dla związku

Gość gość
Ja jestem facetem i tez Lubie ostro. Szukam podobnej kobiety

Gość gość
Znalazłeś? Ile masz lat ?

Gość gość
Rozumiem autorkę gdyż mój chłopak tak samo robił i mówił że niech zrobić mi krzywdy. Dopiero po mojej propozycji na którą przestał ale że będzie miał pod całkowitą kontrolą chodziło o seks grupowy jeszcze z dwójką naszych kolegów. Gdy zobaczył że który z nich chciał i ile razy chciał mnie ostro brał a to sprawiało mi niesamowitą rozkosz wtedy dopiero zaczął ze mną ostry seks.