Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie do dentysty

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Do osoby 21.47.Co za bezsensowne porównanie !!! Zęby to nie to samo co oczy lub serce. Jak ktoś urodzi sie z wadą serca lub wzroku to nie stało sie z powodu zaniedbań.A popsute zęby zawsze są z powodu zaniedbań. Pomyśl zanim napiszesz porównanie nietrzymające sie sensu. x A co jeśli ktoś urodził się z krzywym zgryzem albo mu powybijali zęby a poszedł na stomatologię? No słucham najmądrzejszej lokowanej gościówy :classic_cool:

Gość gość
Do pierwszej osoby z 21.51.Piszę,że ta pseudohigienistka od siedmiu boleśc***isze tu CODZIENNIE czyli widać jak pomaga dentyście.To oszustka a nie higienistka i mnie ona nie nabierze.Takich jak was niech nabija w butelke ale nie mnie,bo ja sie temu czemuś nie dam.hehe

Gość gość
gość dziś Zęby to nie to samo co oczy lub serce. x No co ty?! A my myśleliśmy że to jedno i to samo :D

Gość gość
Do osoby 21.55.Jesteś debil i koniec dyskusji takim czymś jak ty. znajdź sobie naiwniaków gdzie indziej.ŻEGNAM.

Gość gość
gość dziś Do pierwszej osoby z 21.51.Piszę,że ta pseudohigienistka od siedmiu boleśc***isze tu CODZIENNIE .... x Skoro tak dobrze wiesz kto ile tu przebywa, to tylko świadczy o tym że sama siedzisz non stop na tym forum, już ci odwala i wymyślasz tak durne provo że albo się śmiać albo olać. a my dziś mamy gest i się z ciebie śmiejemy i co nam zrobisz, zalokujesz nas ? :D

Gość gość
gość dziś Jesteś debil i koniec dyskusji takim czymś jak ty. znajdź sobie naiwniaków gdzie indziej.ŻEGNAM. x Wiemy, wiemy, że tak do ciebie matka woła co rano. No niby przykre ale masz na co zasłużyłaś i dobrze ci tak :classic_cool:

Gość gość
gość dziś bo widzisz jak nie potrafisz wyjaśnić i odnieść sie do przykładu to od razu się wku**iasz i wyzywasz od debili, obrażasz każdego w temacie bo tylko ty jedyna możesz mieć racje a tak na prawdę jesteś tu nikim i faktycznie każdy ma z ciebie polewkę. Zalokuj sobie pustkę w głowie bo żałosna jesteś.

Gość gość
nie mam zamiaru tłumaczyć sie takim śmieciom jak wy którzy są gotowi czepiać sie cudzych matek jesteście dnem,nikt was nie chce i dlatego tu siedzicie jak te trole żegnam i nie odpisuje śmieciom

Gość gość
Temat był nawet śmieszny dopóki tu urażona ameba nie zaczęłaś wyzywać innych, a skoro nazywasz innych śmieciami itd, to tylko dowód z jakiej patologi jesteś i sama sobie wystawiłaś opinię. W kwestii wiedzy tez się nie popisałaś wręcz ośmieszyłaś i jedyne co ci pozostało to wyładować się wyzwiskami.

Gość gość
22.14 masz racje wypowiadają sie tempaki a pojęcia nie mają tez uważam że patologia i zazdroszczom ci wiedzy olej ich ciepłym moczem i ta co napisała wyżej to też patola

Gość gość
Do gość 22.24.Bo to niewychowana chamka i bym jej ryja obiła za obrażanie mojej matki - niech zdycha jej matka,szmata

Gość gość
dobra daj se na luz,olej tą szmate z 22.19 bym ci pomogła wpierdolić tej dzifce za te wyzwiska,widać że to rynsztok

Gość gość
Do gość 22.01.Widać,że jesteś zakompleksionym bękartem którego starzy wyrzucili do śmietnika i wyrósł taki śmieć który obraża mądrych ludzi bo sam nie ma wiedzy i zazdrości hehehe

Gość gość
Popisuj się dalej, jeszcze więcej wyzwisk poczuj się mocna w gębie w internecie, bo w realnym życiu jesteś nikim i traktują cię tak jak życzysz tu tego innym. żałosna jesteś i coraz bardziej na dnie, ale to twój wybór i zostań ze swoim jadem i żółcią tu sama, tak jak sama jesteś w swoim życiu a jedyne "życie" to przesiadywanie na kafe.

Gość gość
22.40.ona ma racje że jesteś guwnem bo czytałam twoje wpisy i ty pierwsza ją wyzwałaś i ją popieram to ty tu jesteś nic warta i wyjdź stąd bo jesteś żałosna

Gość gość
ej ty wyżej ta debilka nad tobą to patologia zobacz jak ona cie obraża a sie uważa za przyzwoitke,zwykła szmaciara i to właśnie ona wysiaduje na cafe bo jej nikt nie chce,olej ją szczynami xd

Gość gość
Też zauważyłam ta z g.22.10 to chamka jakaś.Nie lubie takich ludzi.

Gość gość
mówisz chyba o tej pyskatej z 22.40?

Gość gość
Sorry chodziło mi o laske z 22.10.Normalnie ubliża kobiecie widać że jakaś smarkula bo dorosła osoba tak sie nie wyraża.U mnie ma minus za brak kultury.:-P

Gość gość
ale nie ma postu o 22.10

Gość gość
Sorry chodziło mi o laske z g 22.40.Ubliżała niewinnej kobiecie widać że nie wychowana smarkula i z takimi nie ma co dyskutować tylko ignorować.

Gość gość
do osoby 21.59.jesteś psychol który wypisuje tu 20 postów z jednego konta,bo widać ten sam styl wyzwisk na każdym poście,mnie tak łatwo nie nabierzesz,lecz sie frajerze dla mnie jesteś śmieciem i zdychaj

Gość gość
Hmy... Wystarczy przeczytać temat od początku i już wiadomo, że jedynie hejty i ataki zaczęły się z twojej strony na gościa, higienistkę i każdego kto miał inne zdanie niż ty. A teraz pogrążasz się każdym postem próbując udawać kogoś innego, kto cię broni :) ha.

Gość gość
to prawda druga osoba z 21.59 pisze te wszystkie posty i wyzwiska do osoby wyżej,to jakiś zawistny psychol który ma beznadziejnych rodziców skoro tak go wychowali na takiego dauna

Gość gość
do osoby z godz.00.19.przecież tu nie ma MY tylko to ty debilu wypisujesz do mnie te wszystkie posty z wyzwiskami i podszywasz sie pod 20 ników,wkrótce ktoś wywali cie stąd na zbity pysk psycholu bo ja mam dostęp do IP i wiem że to ty robisz, jesteś tak j*******y jak twoja stara która powinna cie utopić przy narodzeniu żegnam śmieciu i nie będę już karmić trola takiego jak ty zamykam temat autorki

Gość gość
do osoby godz.00.19 PRZEGRAŁEŚ ZE MNĄ ŚMIECIU.To ja cie pokonałam bo od razu wiedziałam trolu że ty cały czas podszywasz sie pod ludzi i mnie wyzywasz bo widać było ten sam styl pisania na 20 nikach.Żadni ludzie mnie nie wyśmiewali tylko ty specjalnie wysyłałeś mi wyzwiska z innych ników używając nawet tych samych zdań.Nawet nie umiesz sie podszywać bo w każdym niku sie powtarzasz w ten sam sposób hehehe.Ale mnie na to nie nabierałeś bo jesteś za głupi.I to ja wygrałam a ty sie ośmieszyłeś głupotą i dziecinadą. Jesteś j*******y i lecz sie!!! temat zamknięty!!!

Gość gość
Ciekawy temacik,a ludziska jakąś dziwną pyskówkę urządzacie.Pogorszyło Wam się?Proszę o powrót do tematu zębów

Gość gość
To ja, autorka postu. Co do zepsutej jedynki to powiem tak...po prześwietleniu okazało się kiedyś że mam nietypowe uzębienie, korzenie przebijają się do zatok a na zatoki choruję od dziecka. Zęby psują mi się od środka, podejrzewam że przez zatoki. Z zewnątrz jak mi wyszła mała plamka i poszłam do dentysty to przy wierceniu okazywało się że w środku mam sporo większą pr*****cę i trzeba było więcej zęba spiłować. Z tą jedynką to już od lat mam problemy. Co prawda jako dziecko nie dbałam za bardzo o zęby bo mnie tego nie nauczono. Dziękuje za radę odnośnie plomby światłoutwardzalnej. Będe miała w przyszłym mies więcej kasy to pójdę zrobić z tym porządek. I nie wiem co was dziwi ten domestos? Skoro u dentysty płyn ma zapach i posmak domestosa i wybiela ubrania to co to może być jak nie domestos (chlor)? Jestem ciekawa opinii dentysty jeśli takowy jest na forum

Gość gość
znowu ten bezzębny idiota każe ludziom wyrywać zęby :O