Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chodzicie z gołymi kostkami ?

Polecane posty

Gość gość

Teraz w lutym , po ulicy w Polsce ? (bo Paryż czy nawet zachodnie Niemcy to już inny klimat jednak :) ) .

Gość gość
Z kostkami nie, nie jestem taka szalona, ale dziury w spodniach muszą być

Gość gość
Ja nie rozumiem dlaczego nie można założyć podkolanówek cielistych pod te spodnie żeby niby była goła kostka. Jak widze swoją kuzynke z golymi kostkami i gilem do pasa o tylko mówię jej że jest prawie dorosła a zachowuję się jak dziecko

Gość gość
Ja chodzę najczęściej w kozakach, ale owszem mam gołe nogi i spódnicę. Sorry, ale klimat mamy taki, że te gołe kostki to żaden szok. Koło domu np psy nakarmić etc wychodzę w szortach i domowych baletkach

Gość gość
Nie bo to strasznie pretensjonalne.

Gość gość
Hahaha,wczoraj widziałam dziewuche z gołymi kostkami,blade te syry i pod fiolet jakis wyglądały,obrzydlistwo.

Gość gość
Zobaczą na starość. A póki co to wyjątkowo wieśniacko wyglądają.

Gość gość
Rozumiem wiosna kiedy jest przyjemnie na dworze-sama mam spodnie 7/8 albo sobie podwijam i do tego sportowe białe reeboki. Teraz jak jest tak zimno mam czarne air force i normalne rurki długie do tego bo bym nie ogarnęła tego zimna mimo ze głównie poruszam się samochodem.

Gość gość
gołe kostki w zimie, ja pierdolę co one jeszcze wymyślą

Gość gość
Ja nie chodzę, wolę jak mi jest ciepło. Ale nie raz widziałam młode dziewczyny w adidaskach i gołe kostki, w sumie to nie tylko dziewczyny, chłopaków też. Dla nich nie straszne mrozy (póki co) bo nawet przy minusowych temp. tak chodzili.

Gość gość
Mi się zdarza z gołymi kostkami, tzn w krótkich skarpetach ale za to butki mam wysokie. O, jak te... http://i67.tinypic.com/14mzvq.jpg śiwietna sprawa, udało mi sie jeszcze teraz na wyprzeaży i będę na wiosnę/jesień miała śliczne i dobre buty. Bardzo się cieszę. Kostki mogą byc gołe bo buty zakryją i osłonią;)

Gość gość
Nie, ja jestem zmarzlak, do kwietnia w czapce laze i w kozakach, chyba bym umarla z golymi kostkami, brrr.

Gość gość
Nie bo zimno

Gość gość
nie, chodzę w glanach

Gość gość
z gołymi kostkami to raczej dominuje gimbaza i inne gowniaki:D

Gość gość
18.18-na ogół tak .Zauważam że w Polsce to domena dziewczynek 12-14 :D . Czasem myśle gdzie one mają matki :O:(:) rozumiem że te 15 i starsze to już wolna wola ale młodsze gówniary z blado-sino-fioletowymi kostkami w mróz, przecież za lekarstwa za swoje płacić nie będą .. co do starszych .Jak byłam w zeszłe Święta to chodziła tak zimą kobieta 30+ z sąsiedztwa, jednak ostatnio w Nowy Rok już w normalnych butach :).Jeszcze widoczna jest ta moda wręcz nagminnie u młodych sprzedawczyń od osiedlowych spożywczaków po sieciówki w galeriach. Jakiś dress code czy co :P ? (z tym że w tych ostatnich jest ciepło, nie wiem czy tak też wyłażą na dwór ).

Gość gość
Moja baratanica tak chodzi ale ona ma 11 lat...wszytkie dziewczynki tutaj tak chodzą taka moda- Szkocja

Gość gość
chyba bym musiala na glowe upaść, żeby chodzic z golymi kostkami w mroz.

Gość gość
trzeba byc debilem zeby zima tak chodzic. Pamietam jak kolo roku 2000 byla moda na gole plecy zima, tez bezmozgi lataly z nerkami i brzuchami na wierzchu przy -10, ciekawe ile z nich teraz placze ze nerki chore albo ze w ciaze nie moga zajsc.

Gość gość
Zdarza mi się. Zależy jakie buty założę. Dopiero na dworze orientuję się, że jest mi cholernie zimno w kostki :)

Gość gość
Teraz jest taka moda wśrod nastoletnich chłopców, żeby mieć gołe kostki, co 2 tak chodzi, dla mnie to bardzo dziwna moda, bo powinno ubierać się stosownie do pory roku.

Gość gość
Taka teraz moda,gwiazdy tak chodza i mlode dziewczyny,uczennice,studentki naśladują..

Gość gość
Gole kostki, krotkie kurtki z golym brzuchem czy biodrami, zero czapki. Jak patrze sobie na takie dziewczynki, co to trzesa sie jak galarety, to dziekuje bogu ze ja w ich wieku mialam wiecej oleju w glowie i nosilam dluzsza kurtke i kozaki, owszem czapke rzadko zakladalam. I po 30stce i tak dostalam za swoje, chore zatoki, silne bole glowy, pecherz czesto przeziebiany, reumtyzm. Wiec nie chce nawet wiedziec co one beda mialy, w sensie dolegliwosci. Efekt jest taki, ze chodze z czaoa i w kapturze od kuetki czy plaszcza, dlugie kurtki czy plaszcze, dlugie bluzki czy tuniki zeby zakryc pecherz, cieple buty. Bo cierpienia potem sa straszne, a nie mam jeszcze 40stki. Az strach co bedzie na starosc...

Gość gość
10.27 No akurat dziewczyn raczej nie widuje z gołymi kostkami, noszą normalne obuwie botki lub kozaki za to u chłopców bardzo widać tą modę. Jeżdzę mpk i widuje na codzień.

Gość gość
A potem dopadnie tych kretynów reumatyzm w wieku 30 lat. Współczuję głupoty.