Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieRobcieWsi

Wieś jaką robią polacy.

Polecane posty

Gość NieRobcieWsi

Cześć, Obserwuję z politowaniem to co się w tym kraju dzieje. Ludzie zabijają się o tańsze torebki, karpia, ostatnio o 500+,przy czym te akurat może otrzymać każdy, jeśli "weźmie się do roboty ". Szkoda gadać, ręce opadają.A wszystko na yt, za granicą to oglądają (myślicie że nie? Na amerykańskich stronach dyskusyjnych powstały memy odnośnie neonazistów, i całego tego "świętowania" w lesie). O klaskaniu w samolocie, z czego też się śmieją za granicą i o białych skarpetach do sandałów nawet nie wspominam. Ludzie. Ja się nie dziwię, że nawet Czesi nas nie poważają. Ja się naprawdę nie dziwię..

Gość gość
Nie pij będziesz szczęśliwy.

Gość gość
Bo chamy mieszkają w polsce jeden chce być mądrzejszy od drugiego ale nie wie jak i chwyta sie taniej linki

Gość gość
naziole w lesie - ustawka klaskanie -ujdzie skarpetki- jedź do Holandii, tam co drugi tak sie nosi i nie sa to Polacy także ten... pier/dol się 🖐️

Gość gość
lasy są do spacerów a nie do ustawek polaczku robaczku.

Gość gość
troliku bez państwowy... ustawka Tusk Vision Network 🖐️

Gość gość
tyle co w polsce to na świecie nie ma nikt jak polaczek robaczek

Gość gość
Widać mało jeździsz po świecie, bo jesteśmy cenieni w wielu krajach. Będąc w Azji, gdy powiedziałam ze jestem z PL nikt nie wspominał o białych skarpetach, tylko o Lewandowskim, Wałęsie i Janie Pawle II Wstyd mi za Ciebie, za to ze wstydzisz sie swej ojczyzny! Powodem jest Twoja ignorancja, wiec radzę sie douczyć, a nie spędzać czas na kafeteria.pl

Gość NieRobcieWsi
Ja mam to w p******e