Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiosnoogdziejestes

Odliczam dni do wiosny

Polecane posty

Gość Wiosnoogdziejestes

Tylko ile ich jeszcze pozostali? Nudzi mnie zima, mam spadki nastroju. Rano jak wstaje mysle zeby byl juz wieczor i mozna bylo isc spac. Nie wynika to z tego ze nie nam czego robic, wrecz przeciwnie mam duzo obowiazkow. Chyba popadlam w rutyne. Czasem wydaje sie ze jest wszystki beznadziejne i nic mi sienie chce. Trwa to dzien pozniej jest ok i znowu to samo. Depresja bym tego nie nazwala :) co Wam poprawia nastroj w takich chwilach? Co odstresowuje i przynosi szczescie? Ja np uwielbiam sadzic kwiatki i sie nimi zajmowac. Pozdrawiam :)

Gość gość
Przepraszam za błedy ale pisze szybko i z telefonu

Gość gość
mam to samo. brak energi, checi.

Gość gość
sauna i seks

Gość gość
A ja odwrotnie, kocham zimę, a najbardziej mrozik który ma już być w ten weekend, słońce i mróz to jest to, wspaniałe się oddycha podczas takiej pogody

Gość gość
Ja tez sie dobrze czuje jak w zime jest mrozik pieknie sloneczko swieci. ale jak jest zglilizna, brak slonca. odechciewa sie wszystkiego. sa dni ze wogole nie wychodze z domu bo i po co?

Gość gość
Autorka Dokladnie gdyby bylo wiecej dlonca to by mi zima nie przeszkadzala. Tylko ze to slonce jest sporadycznie, a jak widze te szare drzewa i ogolnie swiat taki szary w miescie to jakos jestem nerwowa, nic mi sie nie chce. Teraz jestem na wsi to przynajmniej snieg jest i ladnie to wyglada.

Gość gość
*słońca

Gość gość
Oj ja też. Chcę kwiatów w ogrodzie, pysznych nowalijek i... nie ubierać dzieci w te cholerne czapki, szaliki, kombinezony... Tylko wyjść z domu jak stoimy, jedynie buty założyć ofcors i jakaś bluzę :) słonko, ptaszki...

Gość gość
Ja też już mam kryzys. Tęsknie za rowerem, długimi spacerami...ale jeszcze daaaaleko

Gość gość
Uwielbiałam zimę jak nie miałam dzieci. Teraz nie mogę się doczekać wiosny. Te choroby mnie dobiły i te zimowe ubrania... czekam na wiosnę jak na zbawienie bo może dzieci dłużej pochodzą do zlobka a nie ciągle chore i na dworze będziemy siedzieć, a tak w domu wszystkim się już nudzi...

Gość gość
Bo to jest tak kazda pora roku jest super i sie na nia czeka ale jak juz trwa za dlugo to mysli sie o kolejnej. Kazda ma cos w sobie. Dla mnie nawet jak lato juz za dlugo trwa tp teakbie za jesienia za dlugimi wieczorami, zeby dzieci poslac do przedszkola, usiasc przy serialu

Gość gość
W sumie tak ale zima jest wyjatkowo dluga, czasem pol roku sie ciagnie i brakuje wtedy slonca. U nas prawie nie ma wiosny. Czesto jest tak ze zimno do maja, czerwca a pozniej nagle przychodza upaly. Dobrze by bylo gdyby w Polsce byla prawdziwa wiosna. Zaczela sie juz na przelomie marca/kwietnia, nie musi byc mega cieplo ale jak jest slonce to dla mnie juz jest super. Chce sie zyc

Gość gość
Ja tez juz chce wiosnę !!!!!!!! U mnie 2 dzień słońce po prostu nie możliwe! Ale od razu lepiej się funkcjonuje. Bardzo mało tej zimy słońca. Ja codziennie chce otwierać okna ale niestety to jest nie możliwe jest tak ze przez tydzień nawet nie uchylenie bo najczęściej śmierdzi z każdej strony dymem.

Gość gość
Ja mam dosyć już ubierania dzieci w kurtki, kombinezony, nie chce mi się i też chce żeby ten czas jak najszybciej minął.

Gość gość
No wlansie o tym pisze, nawet jak jest mroz a u mnie dzis -10 C to jak jest to slonce to nic mi nie przeszkadza :)

Gość gość
Mi i dzieciom tez juz sie nudzi w domu,chodzimy z kąta w kąt Byle do wiosny ;-)

Gość gość
Ja mak tak ze jak jest luty to czekam na mazec bo mi sie wydaje ze juz bedzie wiosna hehe a nieraz do maja trzeba czekac. Ale w tamtym roku 15 marca to juz bratki posadzilam sobie. To ubieranie dzieci jest okropne. Ja mam niemowlaka i juz nie moge sie doczekac tego ciepla.

Gość gość
U mnie dziś duże słońce, słyszę śpiew ptaków, więc super. Niestety nadchodzą mrozy.

Gość gość
U mnie dziś dużo słońca, ptaki śpiewają; czuć tę wiosnę powoli, malutkimi krokami. Dobrze, że jest już do niej bliżej, niż dalej. Co prawda - zima nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa, ale już niedługo marzec, czyli miesiąc, od którego zacznie się piękna, ciepła pogoda, która będzie trwać do samego września. Chyba, że wiosna i lato będą deszczowe, to będzie kiepsko. Zimę lubię tylko na zdjęciach, krajobrazach. Nie cierpię mrozu, śniegu, "szklanek" na drogach. Zdjęcia jakoś tak piękniej oddają tę porę roku, hehehe. Ale co kto lubi. Również czekam na wiosnę. To niesamowita sprawa, patrzeć, jak wszystko nabiera barw, żółci i zieleni, gdy pojawiają się ptaki, pąki i kwiaty na drzewach. A słońce - wszystko ogrzewa swoim ciepłem. Każda pora roku ma swój urok i jest potrzebna, dla jednych - na żywo, dla drugich - na zdjęciach. Dawniej zimy były o wiele bardziej surowsze, i jakoś trzeba było sobie radzić. Jak nie ekstremalne mrozy, to zaspy, w których można było się kompletnie zanurzyć, hehehe. Wiosno, przybywaj!

Gość gość
Ja tak samo... Ale już do wiosny bliżej niż dalej ;) Jeszcze ma byc jakiś mróz, ale to juz końcówka, w marcu może być jeśli dobrze pójdzie nawet kilkanaście stopni, szczegolnie w drugiej polowie. Jeszcze poczekajmy z miesiac i moze bedzie wiosna. Mnie tez zima męczy, nie mozna się seksownie ubrac, tylko ciagle te kurtki i plaszcze... co z tego ,ze modne, czy podkreslajace figure jak calej sie trzeba zakrywac, jeszcze te czapki i szaliki, wszedzie nieprzyjemnie wyjsc , nawet na spacer bo zimno. Nie mozna wyjchac np. nad wode, ciagle siedzenie w domu. Co prawda jezdze na desce, ale przeciez codziennie na niej nie jezdze, wiec ruchu jest zdecydowanie mniej. A wiosną znowu zapisze sie na moja ukochana jazde konna, bedziemy sobie wyjezdzac z narzeczonym np. na majowke i bedzie pieknie ;)

Gość gość
Jak dobrze, że w Polsce pory roku się zmieniają :-) Słoneczko działa cuda. Nawet dzisiaj- 2 stopnie na dworze, a chce się żyć :-D

Gość gość
Oj dziewczyny jak ja Was rozumiem. W wyobrazni juz widze jak leze pod grusza na lezaku,jak zrywam swieze ogorki ,szczypiorek i salatke. Az sie plakac chce jak patrze na te mgle za oknem