Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból zębów od wizyty u dentysty

Polecane posty

Gość gość

Poszedłem do dentysty bo miałem brak jednego zęba. Dentysta namówił mnie na most, i jeszcze dodatkowo przeleczył kilka zębów, które jego zdaniem było trzeba przeleczyć. Dodam tylko, że żadnych dolegliwości nie miałem. Od leczenia minęło kilka miesięcy. Zamiast mostu czuję w buzi jeden wielki kawałek czegoś co każdego dnia mnie męczy, uwiera i czuję się z tym mega źle. A do tego kilka zębów pobolewa. Raz z dołu, raz z góry, nie ma dnia żebym nie czuł bólu zębów. Albo te zęby są przeleczone źle albo już nie wiem co. Dentysta mówi, że wszystko jest ok, że to na tle neurologicznym.

Gość gość
Idź do innego dentysty i skonsultuj ten ból .

Gość Paulina Zydel
Prawda . Idź do innego dentysty . Czasami warto zmieniac dentystów. Ja miałą różnych lekarzy .Ci co byli super to gdzies wyjechali albo założyli swój gabinet a ja miałam do nich za daleko. Potem trafiłam na taką panią , która jakby mogła to by mi wszystko leczyła - a tam nawet dziurki nie było ;/ i za każdym razem próbowała zedrzeć ze mnie pieniądze . Trafiłam w końcu na bardzo fajny gabinet , gdzie mam bardzo dogodny dojazd, Ratyńscy Dental Clinic w Warszawie . (Bielany/Żoliborz) . Też miałam taki problem ,ze np bolało mnie w miejscu brakującej szóstki. Miałam skaczące bóle zębów. Oprócz tego ,ze miałam zęby do leczenia to przy zdjęciu ( ósemka zatrzymana dawała mi w kość więc trzeba było zrobić pantomograf) wyszło ,ze mam niedrożne zatoki szczękowe. Zwłaszcza lewą. I dlatego mam te skaczące bóle zębów. Oczywiście zęby leczono , zalecono mi odwiedzić laryngologa;) . Co do wspomnianego gabinetu , to bardzo polecam. Bo właśnie tam dowiedziałam się tych wszystkich " ciekawych " rzeczy.

Gość gość
teraz ciężko o dobrego dentystę niby tylu jest ale ... mnie ostatnio bardzo pomógł pan doktor Piotr Radziszewski usunął mi ząb mądrości bez problemu i o dziwo bez bólu