Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odróżnić przyjaźń między kobietą a mężczyzną od zainteresowania

Polecane posty

Gość gość

Jak odróżnić?? Mamy ze sobą dobry kontakt, znamy sie od dwoch lat a od pol roku kontakt stał się częstszy, codzienne rozmowy, mówienie o swoich planach w zaufaniu, oboje nikogo nie mamy. Raz wybraliśmy się do znajomych razem a potem sami w góry na jednodniowa wycieczkę.

Gość gość
z przyjaźni rodzi się miłośc więc ...

Gość gość
Najlepiej, kiedy ma się w swoim partnerze także i przyjaciela, bo wtedy nie trzeba już niczego szukać, hehehe. Ale tak serio, to wydaje mi się, że, jeśli oboje są w swoich związkach, a gra seksualna nie wchodzi w rachubę, to łatwo to odróżnić. Przyjaciel, który nie chce wchodzić w głębszą relację, będzie pomagał, wspierał, ale nie będzie oczekiwał za to randki, co najwyżej - niezobowiązującej kawy lub pójścia na obiad. Nie będzie wchodził na tematy związku, skoro sam jest w swoim szczęśliwy. Nie będzie zazdrosny o kontakty z partnerem przyjaciółki (w drugą stronę może to być różnie). Nie będzie naciskał na zwierzenia. A co najważniejsze - nigdy nie zaproponuje pójścia do łóżka, choćby nie wiadomo, jak źle się działo w jego związku. Tylko, że nie wiem, czy tacy faceci istnieją, hehehehe... Nie wiem, czy którykolwiek partner pozwoliłby na to, by jego kobieta spotykała się z innym, który podaje się za jej przyjaciela i ma czyste intencje. Zresztą, to samo dotyczy też kobiet. Reakcja mogłaby być podobna przecież.

Gość gość
przyjacielski to jest wtedy gdy obie strony tej relacji maja korzysci z tego. Zainteresowanie/zuroczenie to gdy druga strona jest wykorzystywana najczesciej. Jak sie daje wykorzystywac to sie podkochuje.

mysle ze byx zauwazyla gdyby jego oczekiwania do Ciebie sie zmienily .. dajcie sobie jeszcze troche czasu jak wyjdzie to wyjdzie ;)

Gość gość
Czekaj co bedzie dalej

Gość Wiem to mówię

JAK odstają mu spodenki to kocha

Gość Jesika

Jak zobaczysz odstające spodenki to powiedz że zrobiłaś się mokra... wtedy już się samo potoczy :classic_love: