Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byście oceniły faceta, który w tajemnicy przed partnerką zawsze po seksie

Polecane posty

Gość gość

będąc sam w łazience przed wyrzuceniem prezerwatywy do kosza na śmieci, wlewa do zużytej prezerwatywy zawierającej jego spermę odrobinę "Domestosa" albo płynu "Kret" do udrażniania rur, po czym wyrzuca prezerwatywę do kosza na śmieci?

Gość gość
Robi to żeby go nie wrobila w dziecko bł jej nie ufa.

Gość gość
przezorny zawsze ubezpieczony ;) :classic_cool: wie ze kobiety sa zdolne do wszystkiego ;)

Gość gość
Pierwsze słyszę o czymś takim...

Gość gość
Dokładnie, po to używa gum by nie mieć dzieci a że wie że idiotka może po kryjomu się zapłodnić i wrobić go w alimenty to się zabezpiecza

Gość gość
A jak myślicie, co by się stało, gdyby jego partnerka próbowała zapłodnić się zawartością takiej prezerwatywy?

Gość gość
11:45 Zmien babe.

Gość gość
Mogłoby dojść do ciężkiego poparzenia pochwy i szyjki macicy! Myślicie, że w takiej sytuacji kobieta mogłaby oskarżyć faceta o ciężki uszczerbek na zdrowiu?

Gość gość
Nie mogła by. Jak zobie wsadza co popadnie to tylko z jej głupoty:)

Gość gość
Tak jasne, a jak by się spuścił do pieca to też by odpowiadał za wkładanie rozżarzonych węgli do pipy.

Gość gość
tak, mogłaby , a nawet o okaleczenie jeśli potem nie mogłaby mieć dzieci. Także dziecka nie będzie, ale facet sie nie wypłaci z odszkodowania

Gość gość
Ale jazda :-D

Gość gość
Art. 156 k.k. uszkodzenie ciała w postaci ciężkiego uszczerbku na zdrowiu w postaci: pozbawienia człowieka wzroku, słuchu, mowy, zdolności płodzenia, Za czyn przewidziany w art. 156 k.k. grozi kara pozbawienia wolności od roku do lat 10.

Gość gość
gość dziś Serio? ;)

Gość gość
gość dziś A mi się wydaje, że nie ma żadnych kar za wrzucanie do kosza na śmieci różnych rzeczy na raz ;)

Gość gość
dla mnie to kompletny kretyn i idiota. Do burdelu powinien iść byłby pewien że żadna nie potrzebuje jego nasienia..a w ogóle to co on jest jakiś nadprzeciętny człowiek że myśli , że każda rzuciłaby się na jego spermę żeby zostać zapłodniona??? no kompletny idiota

Gość gość
11:56 Lol Tak to jest gdy debil bzyka się z debilka

Gość gość
A ta kobieta musiałaby się przyznać, że wygrzebywała śmieciory z kosza i sobie wkładała. Nie byłoby jej wstyd? ;)

Gość gość
To nie prościej spłukać zawartość gumki pod bieżącą wodą? Zadziwia mnie to ale wiem, że ludzie mają różne motywy...

Gość gość
A ta kobieta musiałaby się przyznać, że wygrzebywała śmieciory z kosza i sobie wkładała. Nie byłoby jej wstyd? oczko.gif mysle, ze jakbyś sie tak ciezko poparzył to nie byłoby ci wstyd

Gość gość
gość dziś Dlaczego on jest debilem? gość dziś Dlaczego kretyn i idiota? Są historie, że kobiety zapładniają się spermą z wyrzuconej prezerwatywy , tak czy nie?

Gość gość
Zamiast kombinować panowie wrzucajcie prezerwatywy do muszli i souszczajcie wodę. Takie kombinacje są chore, aczkolwiek słyszałam o wariatach pobierających strzykawkami spermę z prezerwatywy i zapladniajacymi sie. Szok. A i kobieta mogłaby pozwać faceta za cos takiego i miałby orzejeb.

Gość gość
gość dziś A mi się wydaje, że nie ma żadnych kar za wrzucanie do kosza na śmieci różnych rzeczy na raz oczko.gif a ja ci powiem jako prawnik, ze tylko ci się tak wydaje. A potem idziesz siedzieć i bulisz ciężką kasę na odszkodowanie, zwrot kosztów leczenia, zadośćuczynienie i moje wynagrodzenie:)

Gość gość
Jeśli podejrzewa własną kobietę o takie rzeczy to musi być debilem bo normalni ludzie z waraiatami w związki nie wchodzi. Poza tym za co niby chcesz odpowiadać? Za to że niezroenowazona baba grzebie w smieciach i zapladnia się zużytym kondomem? Haha bie ośmieszaj się.

Gość gość
Nie słyszałam o czymś takim. dzieciak ze spermy ze śmietnika- masakra i porażka w jednym.

Gość gość
gość dziś Żeby nic nie zostało to lepiej pewnie z mydłem. Ale z żrącym płynem byłaby kara dla niej za perfidię i podstęp. Perfidia za perfidię, czy to nie sprawiedliwe?

Gość gość
gość dziś To jaką winę byś udowodnił temu facetowi?

Gość gość
gościu musi mieć niezłą spermę- że jej tak pilnuje. hahahahah. a może boi się żeby nie zostać ojcem kolejny raz? bo zbankrutuje , hahahhaha- coś mi się wydaje że taaaak!

Gość gość
Za to że niezroenowazona baba grzebie w smieciach i zapladnia się zużytym kondomem? Haha bie ośmieszaj się. a ja ci jako prawnik mówie, że to jest karalne

Gość gość
jeśli tak bardzo się boi żeby się nie zapłodniła sama to niech daje jej połykać od razu. pewność na milion procent że z żołądka do macicy zupełnie inna droga:):)