Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byście oceniły faceta, który w tajemnicy przed partnerką zawsze po seksie

Polecane posty

Gość gość
Chyba chüjowy z ciebie prawnik.

Gość gość
To jaką winę byś udowodnił temu facetowi? umyślną, co najmniej w zamiarze ewentualnym

Gość gość
Chyba chüjowy z ciebie prawnik. niestety nie, natomiast to ze ty czegoś nei wiesz to nie znaczy ze tego nie ma :) ale co tu dyskutować z przygłupem

Gość gość
gość dziś To wynika z tego, że bardzo duża część kobiet w takim razie to wariatki i debilki, które próbują podstępem zajść w ciążę i oszukują partnera w różny sposób. A to kłamią, że są bezpłodne, a to celowo nie biorą pigułek. I wszystkie które je popierają i im doradzają też są takimi samymi wariatkami i debilkami. Kiedy kobiecie zegar biologiczny tyka, to przesłania rozum i wiele staje się takimi wariatkami i debilkami. Więc to źle świadczy nie o facecie, który jest tego świadom, tylko o kobietach

Gość gość
Proszę o dokładny opis powodu oskarżenia a nie suchy paragraf wyryty na blachę. Gdy wyrzuce kondo za okno i zaplodni się nim przechodząca pod nim kobieta też odpowiem? Haha

Gość gość
Pomyslalabym że koleś jest pojepany :)

Gość gość
gość dziś A jeśli ten facet tłumaczyłby, że rzeczy wyrzucone do kosza na śmieci nie służą ani do spożycia ani do podobnych celów? Czy za wyrzucenie do kosza na śmieci potłuczonego szkła, którym ktoś potem może się pokaleczyć, też można udowodnić winę?

Gość gość
12:13 Wiaz się z taką która dzieci nie chce zamiast mówić że chcesz ale w odległej przyszłości ktora nigdy nie nadejdzie. W takim przypadku nie ma się czemu dziwić bo kobieta rodzic całe życie nie może. Chyba że sprawa była jasna od poczatku związku wtedy kopa w d**e i żegnam.

Gość gość
Nie da się tak zapłodnić. Próbowałam rok i dopiero jak zaczął we mnie kończyć to zaszłam w ciążę. ;)

Gość gość
gość dziś A jeśli ten facet tłumaczyłby, że rzeczy wyrzucone do kosza na śmieci nie służą ani do spożycia ani do podobnych celów? Czy za wyrzucenie do kosza na śmieci potłuczonego szkła, którym ktoś potem może się pokaleczyć, też można udowodnić winę? nie chce mi sie tłumaczyć, po prostu szkoda czasu na głupka. Każdy inny prawnik ci powie, że to jest wina umyslna, która sie różni od innych przypadków podanych tutaj. Ale nie będę za darmo kmiotkom robić wykładu z teorii winy i związku przyczynowego, no sorry mały.

Gość gość
gość dziś Ale takich, które dzieci nie chcą, to ze świecą szukać!

Gość gość
12:18 To po chűj chwalisz się swoim jakże zacnym zawodem? Coś tam wiem ale nie powiem bo nie wiem jednak. Debil. Ciekawe kto płaci za takie usługi u debila.

Gość gość
gość dziś Czyli lepiej dla spokoju, prezerwatywę jednak przepłukać wodą z mydłem albo spuścić w sedesie? ;)

Gość gość
gość dziś No i mamy dowód, że faceci mają powody tak robić!

Gość gość
To po chűj chwalisz się swoim jakże zacnym zawodem? Coś tam wiem ale nie powiem bo nie wiem jednak. Debil. Ciekawe kto płaci za takie usługi u debila. za taką wiedzę się płaci, a korzystają z niej ci, których na to stać. To jest zawód matołku, nikt za darmo ci nie będzie porad udzielał. Zapłać to ci nawet na piśmie strzelę opinię ze wszystkimi pieczątkami, to sobie na ścianie powiesisz:0 A jak nie stać, to kombinuj sam i najwyżej idź siedzieć na 10 lat :). Na szczęście kumple z celi ciebie nie zapłodnią- inna technika ich kręci:)

Gość gość
Czyli lepiej dla spokoju, prezerwatywę jednak przepłukać wodą z mydłem albo spuścić w sedesie? oczko.gif możesz tez zabrać ze soba i nosić aż plemniki umra, albo to wypic

Gość gość
gość dziś A na jaką karę zasługuje kobieta próbująca oszukać faceta i zajść w z nim w ciążę bez jego woli?

Gość gość
gość dziś A czy po tym jak umrą, to każdego trzeba będzie pochować osobno, czy można im będzie zorganizować zbiorową mogiłę?

Gość gość
Jakie uszkodzenie ciała? Facet wlewa domestos do prezerwatywy, którą następnie wyrzuca do śmietnika.

Gość gość
gość dziś Myślę, że utrata płodności na resztę życia byłaby odpowiednią karą.

Gość gość
A na jaką karę zasługuje kobieta próbująca oszukać faceta i zajść w z nim w ciążę bez jego woli? na żadną bo skutek nie zaistniał

Gość gość
Kafeteria jest niezawodna :D Umila czas w pracy.

Gość gość
A czy po tym jak umrą, to każdego trzeba będzie pochować osobno, czy można im będzie zorganizować zbiorową mogiłę? to chyba ksiadz albo zarząd cmentarzy ci doradzi, zalezy czy komunalny cmentarz, czy wyznaniowy

Gość gość
gość dziś Tak? To pijany kierowca, który nie spowodował wypadku, też nie powinien być karany, bo skutek nie zaistniał?

Gość gość
Jakie uszkodzenie ciała? Facet wlewa domestos do prezerwatywy, którą następnie wyrzuca do śmietnika. taki tam warunek sine qua non

Gość gość
gość dziś Ale obawiam się, że nie stać by mnie było na pochówek każdego osobno. Z tego co wiem, to jest ich wiele milionów :(

Gość gość
Tak? To pijany kierowca, który nie spowodował wypadku, też nie powinien być karany, bo skutek nie zaistniał? na pijanych kierowców jest specjalny przepis o karalności za prowadzenie pojazdu pod wpływem , za inne skutki sa juz inne paragrafy , które zwiększają karę. Natomiast przestepstwa takie jak np. jakies oszustwo muszą być skutkowe, czyli nie ma efektu nie ma kary. A teraz 50 zł sięnależy

Gość gość
Buahaha, zacznijmy od tego ze trzeba byc debilem zeby chciec uzerac sie z bachorami buahaha :D

Gość gość
Ale obawiam się, że nie stać by mnie było na pochówek każdego osobno. Z tego co wiem, to jest ich wiele milionów smutas.gif to wypij, moze ci nie podciągna pod kanibalizm

Gość gość
Haha spermo-sknera :D trochę wstyd, że facet wlewa do prezerwatywy domestos, jakiś popieprzony :O;)