Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie oszukujmy się. Kobiety na utrzymaniu faceta to nieudacznice

Polecane posty

Gość gość
Ludzie bez studiów to jeszcze niekoniecznie niż i plebs. No, ale ludzie bez matury to już dno.

Gość gość
dokładnie gościu wyżej

Gość gość
"gość dziś dokładnie gościu wyżej" x mam na myśli post z 18:31

Gość gość
18:31 Czyli kobiety nie mają potrzeb seksualnych, a mężczyźni nie potrafią ogarnąć domu? Chyba obracam się w lepszym środowisku niż Twoje.

Gość gość
A co cię w ogóle obchodzi nasze życie, autorze? Jakaś chwilowo niepracująca deklarowała, że chciałaby z tobą być, czy jak? Nie wkładaj nochala do cudzych spraw i nie pchaj się tam gdzie cię nie chcą. Jesteś tak świetnie przystosowany do walki z przeciwnościami które sam stwarzasz, a w relacjach tępy jak wiejski prymityw po 2 klasach podstawówki.

Gość gość
Tak czy inaczej mężczyzna przy wyborze partnerki raczej nie interesuje się jej majątkiem, kobiety ZAWSZE interesuje majątek faceta i gra duża rolę przy wyborze. Taka jest prawda.

Gość gość
To, że dodasz "taka jest prawda" na końcu dowolnego stwierdzenia wyssanego z palca nie sprawi, że stwierdzenie stanie się bardziej przekonujące. Na kafeterii siedzą wyłącznie niziny społeczne. Taka jest prawda.

Gość gość
"Czyli kobiety nie mają potrzeb seksualnych, a mężczyźni nie potrafią ogarnąć domu? Chyba obracam się w lepszym środowisku niż Twoje." x To jest oczywiste, że kobiety mają z reguły mniejsze potrzeby seksualne i mniejsze parcie na seks. Gdzie ja piszę, że ich nie mają w ogóle? Ja widać, nawet studia nie nauczyły Cię czytania ze zrozumieniem. Faceci potrafią ogarniać dom, ale nadal robią to bardzo niechętnie, wolą gdy kobiety się tym zajmują.

Gość gość
18:44 ja nie przywiązywałam wagi do pieniędzy, kiedyś wzięłam sobie gołodupca który nie miał nic, a on wolał się ożenić z kobietą która mogła go utrzymywać ze swoich zarobków. Niestety, również ona go porzuciła. Stąd jego wielkie pretensje do kobiet całego świata i robienie z siebie samego ofiary.

Gość gość
Weźmy jakiekolwiek mniejsze miasto nie metropolię, ile tam zarobi przeciętna kobieta? 1600-2500. Czy za tą kwotę wynajmie mieszkanie, wyżywi się, ubierze, wyjdzie do kina teatru, wyjedzie na wakacje? NIE. Więc większość kobiet pozostaje na utrzymaniu swoich partnerów, ok też zaradniejsze jakoś żyją, ale czy to życie? To raczej przetrwanie bez jakichkolwiek rozrywek (bo disco w remizie to marna rozrywka)

Gość gość
gość wczoraj haha, ale jeśli robi to baba to jest to normalne, hmmmm

Gość gość
baby to hooje, zawsze tak było

Gość gość
baby to lenie z reguły, tylko potrafią wymagać

Gość gość
Moja kobita w ogóle nie pracuje. Rodzice wzięli leasing na samochód dla niej i co trzy lata wymieniają na nowszy, kupili mieszkanie, a ona codziennie jogging, siłownia, zakupy, często kosmetyczka i nic więcej :/

Gość gość
to sobie zrob jogging i silownie - zobaczysz ze bedziesz zmeczony ;P

Gość gość
Jak sie chce miec ladna zone, to niestety trzeba miec srodki.

Gość gość
Z kolei od wola roboczego (etat, utrzymanie domu, wychowanie dzieci i seks w nocy) NIE WOLNO wymagac urody.