Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie oszukujmy się. Kobiety na utrzymaniu faceta to nieudacznice

Polecane posty

Gość gość
17:11 czerwienić się to mogą prymitywne nieuki, które nie skończyły żadnych studiów bo są na to zbyt tępe.

haha ja też tak myślę, im mniej na facet do zaoferowania, tym bardziej bolą kobiety, które czegoś oczekują...

Gość gość
17:13 W swoim życiu spotkałam ludzi, którzy nie skończyli żadnych studiów, a mieli szerszą wiedzę i obycie od większości ''wyuczonego'' społeczeństwa. Niestety, ale obecnie system edukacji nie poszerza horyzontów, a wręcz ogranicza. A wiedzę można znaleźć samemu, pod warunkiem, że nie jest się leniwcem, który potrzebuj***ata nad głową, by coś ze sobą zrobić i się douczyć.

Gość gość
podolanka dziś Ja bym mogła nawet utrzymywać faceta, byle by chciał ze mną być. Niestety nie ma chętnych beksa.gif >>> SĄ, ale ty wybredna jesteś i tylko chcesz modela do związku lub młodszego o 20 lat

Gość bez długów
mam żone i 4 dzieci, żona nie pracuje zawodowo, mam zwykłą prace, czyli co? jestem jakimś mistrzem?

Gość też niepracująca
Mnie też mąż utrzymuje,mam na wszystko czas .Dzieci nie mamy. I nie wciskajcie kitu,że niby praca tak rozwija i poszerza horyzonty bo co może poszerzyć i rozwinąć sprzątaczce czy pani na kasie w biedronce bo nie myślcie sobie,że każda jest prawnikiem czy lekarzem który musi się co chwilę dokształcać.Są też ''proste'' zawody w których się tylko pracuję żeby mieć co do garnka wsadzić a nie dlatego,że jest pasją.

Gość gość
studia to strata czasu tylko debile poszli studia bez przyszłości

Gość gość
17'31, prymitywem zajechalo.Tak,kazda praca rozwija i daje tez utrzymanie, i pewna rownowage partnerska w związku oraz podział obowiązków rodzinnych. Ale ty o tym nic nie wiesz,bo nie pracujesz,dzieci nie masz.

Gość gość
Tak mowi ktoś,kto chyba gimnazjum tylko skończył (do przedostat.posta).

Gość gość
taaa w praca w biedrze rozwija,chyba jak dobrze wklepać kod kreskowy a pani z mopem jak go dobrze wykręcić..

Gość gość
17:38 Fakt. Pod warunkiem, że nie ustajesz w samodzielnym rozwoju oraz że skończyłeś inną szkołę dającą Tobie dobrze płatne zajęcie. Zgadzam się, że część kierunków na studiach nie daje dobrej przyszłości, i można by równie dobrze od razu zatrudnić się w Biedronce.

Gość gość
studia nie są po to aby się coś nauczyć, tylko aby łapać znajomości

Gość gość
17:19, 19:33 haha, od razu się zaczęli zgłaszać dópki co chcą byc utrzymywani. Faceci to DNO. O to własnie chodziło autorowi wątku, żeby kobieta pracowała a on, obibok będzie się wałkonił. Nie ma tak dobrze, wy lenie śmierdzące! :D

Gość gość
też niepracująca dziś to co ty z czasem robisz? powinnaś się coś uczyć choć dla rozrywki

Gość gość
Dzisiaj jest moda na studiowanie każdy myśli że jak skończy studia to będzie kimś haha

Gość gość
gość dziś taaa w praca w biedrze rozwija,chyba jak dobrze wklepać kod kreskowy a pani z mopem jak go dobrze wykręcić.. xx Czyli dokładnie tak, jak system zakodował - 'rozwój' potraficie pojmować wyłącznie w kontekście wiedzy (czyli klepania na pamięć), a nie również inteligencji (wyciągania wniosków, logicznego myślenia itd). I efekt, jak widać, niezrozumienie. Studia rozwijają głównie na wiedzę, a praca inteligencję i wynikającą z niej zaradność.

Gość gość
"Wracając, wstyd dla każdej niepracującej, która się poniża byciem utrzymanką" x Kolejna z wypranym mózgiem przez femi-propagandę. Wstydem to jest kraść. Nie pomyslałaś o tym, że taka utrzymanka może mieć jakieś jakieś zabezpieczenie? Albo jakies alternatywne wyjście w "razie czego"? Nie każda utrzymanka jest idiotką nie myślącą o przyszłości. Poza tym i tak w razie czego to będzie miała solidne alimenty na siebie i ewentualne dzieci.

Gość gość
gość dziś zgadza się, bo tylko kobiety mogą być lenie śmierdządze, nie chcą konkurencji od leniwych facetów, haha

Gość gość
Po szkole średniej technikum czy szkole policealnej może pracować w np. biurze

Gość gość
gość dziś Dzisiaj jest moda na studiowanie każdy myśli że jak skończy studia to będzie kimś haha >>>> jasne że będzie kimś, bezrobotny jak reszta leworęcznych magistrów

Gość gość
"Studia rozwijają głównie na wiedzę, a praca inteligencję i wynikającą z niej zaradność." xxxx idiotko, inteligencja zalezy od genów i od wychowania w dzieciństwie, praca ma guzik do tego :D praca to rozwija zaradność i umiejętności socjalne, ale nie intelekt, weź już się nie pogrążaj :D 🖐️

Gość gość
Nie wiem jak jest obecnie na studiach, podobno poziom jest o wiele niższy niż powiedzmy 20 - 30 lat temu, ale nie oszukuj się, ktoś kto skończyl studia i tak ma większe szanse i podstawy żeby być kimś nieprzeciętnym, niż ten co skończył tylko szkołę średnią. A takie gadanie, że ma większą wiedzę od absolwenta uczelni, jest bez pokrycia. W ten sposób się pocieszają sprzątaczki, babcie klozetowe i plebs wszelkiej maści.

Gość gość
gość dziś Jesteś godną reprezentantką swojego poglądu :) widać, że nie pracujesz nad intelektem. Tak samo, jak i nad własną kulturą osobistą i kulturą dyskusji, które są żenująco niskie. Wstyd by mi było zabierać głos w rozmowie na Twoim miejscu :)

Gość gość
".Tak,kazda praca rozwija i daje tez utrzymanie" x Hahaha, jak praca fizyczna niby rozwija? Albo wklepywanie ciągle tych samych formułek na prostych, biurowych stanowiskach? Wiele prac jest nierozwijających i nawet dzieci to wiedzą.

Gość gość
gość dziś A w ten sposób sobie racjonalizują swoje błędne przekonania anonimy w sieci. (a nawet nie ''swoje'' przekonania, tylko systemowe)

Gość gość
piszę jedynie prawdę, "praca rozwija intelekt" to jedno z najglupszych stwierdzeń jakie tu ostatnio przeczytałem, haha :D

Gość gość
gość dziś Wstydem to jest liczyć na utrzymanie przez państwo. Nie oszukujmy się, większość utrzymanek nie ma żadnego zabezpieczenia własnego. Poza tym nie manipuluj i nie sprowadzaj każdego, kto chce być zaradny i samodzielny do miana 'femi-nazistki', bo to źle o Tobie świadczy, o wąskich horyzontach.

Gość gość
Owszem, pracuję nad intelektem, od zawsze, a gdzie to co napisałam urąga kulturze osobistej i kulturze dyskusji? Wskaż mi takie słowa albo sformułowania, konkretnie.

Gość gość
Dziś wiele ludzi bez studiów zakłada własne firmy i to z powodzeniem, więc możesz sobie pobóldupić ;)