Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

makapaka5241

Czy podobam się lesbijce?

Polecane posty

Od niedawna zauważyłam że jestem bi... ale to mniejsza z tym. Mam w klasie koleżankę która jest lesbijką (straaaasznie mi się podoba). Ona ma specyficzny charakter, dość chamski ale wiem że jest baardzo czuła (zauważyłam). Od pewnego czasu zachowuje się wobec mnie "inaczej". Widzę że na lekcji, ciągle na mnie patrzy, czuje jej wzrok na sobie, a gdy ja popatrzę, odwraca wzrok, patrzy tak na mnie inaczej, tak wiecie jak, że aż czuje w środku coś przyjemnego. Dotyka przy mnie swoje usta, zdarza się że dotyka mnie, niby przypadkiem, siada za mną na lekcji, jest często blisko mnie. Jest też kilka rzeczy które sprawiają że mam wątpliwości: nie żegna się ze mną ale to z każdym tak, była też swego czasu z koleżanką z kl i czasami mam wrażenie że ją podrywa przy mnie, szturcha ją, uśmiecha się do niej, ale nie mają dobrego kontaktu, bardzo słaby, w kl ma przyjaciółke, jak rozmawia z nią o czymś prywatnym to robi wszystko żebym nie usłyszała, nie wiedziała, gdy chcę gdzieś iść to znią. I no nie wiem... Jak myślicie? Dodam że nikt nie wie że jestem bi a ona tym bardziej. Co mam zrobić żeby dać jej jakiś znak, ale taki żeby nie była pewna tego, tylko żeby ona pokazała coś więcej dzięki temu. Gdy popatrzę na nią, patrzy mi prosto w oczy, ale ja szybko odwracam wzrok...

Gość gość
W Twoim wieku wiele dziewczyn przeżywa takie fascynacje innymi dziewczynami. Możesz być bi, ale nie musisz.

Ja to wiem, ale teraz tak czuję i dlatego napisałam ten post. Ale nie oczekiwałam takiej odp. Chciałam zobaczyć zdanie i opinię czy ktoś myśli że mogę się jej podobać

Gość gość
Możesz ;)