Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bombonierka dla gin?

Polecane posty

Gość gość

czy powinnam dac w podziekowaniu za opieke w ciazy , bombonierke lekarzowi prowadzacemu? potrzebuje zaswiadczenie do becikowego, niby ma obowiazek wydac , no ale.. co myslicie?

Gość gość
Po co? Przecież nie robił tego za darmo.

Gość gość
Prowo 0/10

Gość gość
Gdzie prowo:o serio pytam:x jakies rafaello, czy inne cos:x przeciez po porodzie sie ciasto do szpitala zanosi dla pielegniarek i poloznych:x

Gość gość
Ciasto po porodzie dla pielęgniarek i położnych? Pierwsze słyszę.

Gość gość
Każdy wykonuje swoją pracę według obowiązków co do zawodu. Pielęgniarki i lekarze dostają swoje wynagrodzenie. Po co dodatkowo ich przyzwyczajać, że należy im się coś więcej? Moja siostra jest pielęgniarką z powołania, uwielbia swoją pracę i czuje się niezręcznie, gdy pacjenci chcą wręczyć jej coś jako dowód wdzieczności. Więc nie rób tego, one wykonują po prostu swoją pracę.

Gość gość
niby tak , ale to nie jest cos wartego fortune - drogi prezent. a poczestunek od malucha.

Gość gość
jaki poczęstunek od malucha? Maluch nie jest tego świadomy. Myślę, że nie ma potrzeby, wystarczy "dziękuję", to coś więcej niż prezenty. Moim zdaniem jest to nietaktowne.

Gość gość
O rany. Chcesz to daj a nie walkujesz dwa tematy. Moim zdaniem nie ma potrzeby ale jak widać ty się uparlas to tak zrob.

Gość gość
zachowujecie sie jakby temu lekarzowi chciala dawac niewiadomo jakie lapowki a to przeciez tylko jakies marne czekoladki, rafaello ile kosztuje? max 20 zł? na glowe upadlyscie? ja uwazam ze to mily DROBIAZG.

Gość gość
Nie dawać, bo lekarze się potem z tego śmieją. Pracowałam w szpitalu, nasz szef co jakiś czas nas wołał, otwierał szafę i kazał wybierać słodycze i alkohole. O tych najtańszych "koniakach" mówili "zemsta pacjenta".

Gość gość
Dalam-Merci- w podziekowaniu za opeieke . To tylko ginekolog z przychodni, a nie lekarz ktory przeprowadza kilka operacji w tyg. I chyba jest roznica miedzy czekoladkami,a alkoholem, tego w zyciu nie dalabym nikomu- bo jakby tak trafilo naAA. Z reszta , alkohol to zlo.

Gość ty4y6
Świece zapachowe występują w wielu ciekawych wariantach, które możesz z powodzeniem dopasować do własnym upodobań. Jest to dla Ciebie szansa na urozmaicenie mieszkania. http://pompomcandles.pl/

Gość gość
A dlaczego nie? Bo wykonują swoją pracę? Owszem, ale myślę, że każdemu miło gdy dostaną jakiś słodki drobiazg. Nie wierzę, że taki lekarz wyśmieje i wyrzuci do kosza. A może akurat coś do kawki będzie miał. Ludzie co złego jest w okazywaniu wdzięczności jeśli ktoś naprawdę na to zasłużył? Bo może ten lekarz nie tylko wykonywał swoje obowiązki, ale np sprawił, że pacjentką czuła się bezpiecznie w ciąży, wysłuchiwal ja cierpliwie i odpowiadał na każde nawet głupie pytanie, zawsze znalazł dla niej czas jak coś się działo poza kolejnością. Chodzi o tą podziękowanie za taką ludzka stronę lekarza.