Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja córka będzie "nieforemna"

Polecane posty

Gość gość
Zobaczymy. Wyżalić się chciałam. Ty możesz się poczuć lepiej nazywając mnie babskiem, a ja poczuję się lepiej wiedząc, że inni mnie rozumieją, dadzą mi dobre rady.

Gość gość
Lepiej poczuć się i tak już bym nie mogła.

Gość gość
czemu?

Gość gość
15:02 nie patrz tak. To, ze starsza ma szerokie ramiona, nie oznacza, że będzie babochlopem! Nie schizuj. Tak naprawdę, to, że ty chcesz, żeby była ładna to najmniej ważne. Jak się będzie chciała upaś, to się upasie. Ważne, żebyś ty jej nie upasła.

Gość gość
Na razie to nie kwestia wagi, tylko kształtów. Nie pasę dzieci :)

Gość gość
16:01 ty to jednak idiotka jesteś. Nie napisałam, że je pasiesz, tylko, że one jak będą chciały, to same se wał tłuszczu wyhodują, ważne, żebyś ty tego nie zrobiła.

Gość gość
"16:01 ty to jednak idiotka jesteś. " No i za co takie słowa? Zobaczmy dalej... x "Nie napisałam, że je pasiesz, tylko, że one jak będą chciały, to same se wał tłuszczu wyhodują, ważne, żebyś ty tego nie zrobiła." Ale napisałam, że tego nie robię! Wbrew temu, co uważasz, nie jestem idiotką i rozumiem, że siłą ich nie powstrzymam przed żarciem, ale ja nie pasę dzieci, nie wyrabiam złych nawyków. Napisałam. Wyzwałaś od idiotek. Ładne sobie świadectwo wystawiłaś. Smutne.

Gość gość
Do okresu powitania tak naprawdę nie przewidzisz jak będzie wyglądała. Wycięcia w talii u 4 latki raczej się nie spotyka :)

Gość gość
dzięki za pocieszenie. Nie będę się już przejmować. To faktycznie nie ma sensu.

Gość gość
Cellulit u niemowlaka. Nie no, trzymajcie mnie.

Gość gość
Jesteś szczupła i wysoka. Nie każdemu się to podoba.

Gość gość
Nie wiem czy kojarzysz Elize Wesołowska teraz Trybson... Czy jakoś tak. Dość sławna para. Mają dwie córki. Możesz poszukać ich na instagramie. Jedna córka poszła w ojca - sportowiec, boxer, jakiś tam zapaśnik. Druga w matkę - szczupła, wysoka, filigranowa. Tak już jest... Ta, która poszła w ojca również ma swoje atuty o tak należy na to patrzeć :) Ja mam siostrę i brata. Ja szczupła choćbym jadła ile wejdzie, siostra innej kości, całe życie na diecie. Ja włosy ciemne i proste jak druty, Ona blond sprężyny. Ja oczy zielone, Ona niebieskie. Takie jest życie :)

Gość gość
Ja jestem baba Śląska. W barach szeroka w du/pie wąska. Nigdy nie miałam tym problemu, trzymam wagę i dobieram ubrania. Czuje się atrakcyjna, mam fajnego męża i troje dzieci. Po ciążach sylwetka się trochę poprawiła bo rozeszłam się trochę w biodrach. Nikt nie jest idealny. Nie przejmuj się. Pokazuj córce że jest dla Ciebie najpiękniejsza, buduj jej pewność siebie a zobaczysz że będzie dobrze.

Gość gość
Gość pisał : "szczupła, wysoka, filigranowa". To się wyklucza.

Gość gość
z Trybsonami to faktycznie dobre porównanie. Ta starsza córka cały Trybson, a jest przecież słodziutka :)