Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość związek to nie autosalon

Czy chcecie być naprawde kochane????

Polecane posty

Gość gość
bo faceci sie do niczego nie nadaja , a wymagaja Bog wie co !!!

Gość gość
byle katarek i juz umiera :D po pracy rozwalil by grube dooopsko przed tv a ty kobieto wroc z pracy i rob wszystko, jak ten wol !! a spadaj jeden z drugim !

Gość gość
Ja mialam straszne doswiadczenia w zwiazkach, az w wieku 33 lat poznalam kogos, kto zupelnie odbiegal od mojego wyobrazenia idealu i co? Bylam zdesperowana i samotna i postanowilam zostac z nim. Pamietam jak ubierajac choinke modlilam sie zeby Bog pomogl mu zmienic wszystko co on moze zmienic a czego nie moze, zebym zaakceptowala i pokochala. I Bog wysluchal mojej modlitwy. Bylam juz rok po slubie z nim i wtedy sie w nim zakochalam, to jest milosc gleboka, dojrzala i oparta na przyjazni a nie milostka ktora zaczela sie seksem i skonczyla kiedy ten seks sie znudzil. Wydaje mi sie ze jak sie kogos na prawde kocha to seks sie nie moze znudzic nawet jak ta osoba sie starzeje. Urodzilam mu trojke dzieci, oklaplam, obwislam i przytylam a on we mnie widzi kobiete i jest przy mnie zawsze i za to wlasnie dziekuje Bogu.

Gość gość
gość dziś Wam to nikt nie pasuje. Prawiczka skreslacie bo nie uprawial seksu, rozwodnika czy z dzieckiem tez bo zobowiazania, goscia z normalna pensja tez. Z takim podejsciem zawsze bedziecie same. Czasy ksiezniczek minely. W europie jest szalejacy feminizm wiec przestancie marudzic bo same do tego przylozylyscie rece. x madre kobiety wola byc i beda same niz z chlamem co zostal po wyplewieniu, gownem to sie sam leszczu zainteresuj i sobie takiego wybrakowanego chloptasia do domku przyprowadz, w dopke mu wstadz to moze ci sie lepiej zrobi i jemu:D

Gość gość
Ja nie chcę rozwodnik a z dziećmi bo chciałabym mieć jeszcze swoje, a tacy panowie nie chcą już więcej dzieci, wiem to, bo każdy rozwodnik z dziećmi zapiera się rękami i nogami przed kolejnymi dziećmi. Prawiczek-zależy dlaczego jest prawiczkiem. Jak ma30 parę lat i jest nadal prawiczkiem, to może jet niezdolny do jakiegokolwiek związku, wtedy prawicowo to wierzchołek góry lodowej. Facet z normalną pensja jest mile widziany. Ale dla mnie normalna pensja to taka, jaką ja mam.;)