Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból jajników

Polecane posty

Gość gość

Witam, pisze z takim zapytaniem, ponieważ mam 20 lat i nie widzi mi się dziecko, z chłopakiem nie uprawiałam seksu, czasem nawzajem się zaspokajalismy tzw. Petting, on zawsze był w zabezpieczeniu, nie dotykał mnie po tym, miesiączkuje nieregularnie, czasem nawet mam okres co 50-60 dni, lecz teraz jest już 40 dzień gdzie nie mam okresu, jakieś 10 albo mniej czas temu chyba miałam owulacje, bo mnie bolały jajniki i wnioskuje to także po śluzie, jednak teraz kłuje mnie dość mocno lewy jajnik, odkąd spóźnia mi się miesiączka ciagle o tym myśle i sobie nakręcam różne rzeczy, robiłam test jakieś 2 tygodnie temu był negatywny, od jakiś 10 dni nie było sytuacji żadnych z chłopakiem, sluz wczoraj miałam gesty biały po temu trochę żółty, a teraz prawie wcale, co o tym myślicie ?

Gość gość
Będziesz mamą bo Twojemu chłopakowi gumka pękła. Cieszysz się?

Gość gość
Nie rozumiem Twojej odpowiedzi

Gość gość
Jak to nie rozumiesz? Za 9 miesięcy urodzisz!

Gość Aniaklklklk
autorko tematu, Twój facet jest bezpłodny, wiem bo mnie też próbował zapłodnić i nic z tego

Gość gość
do autorki tematu: jak Twój facet szarpał siusiaka jak ty byłaś bez majtek to jeden plemnik wniknął do Twojej pochwy i ciąża, poważnie

Gość gość
Mnie bolą jajniki i piersi miesiączki mam regularne, ale os końca grudnia ból jajników jest nieustanny, robiłam betę Hcg półtora miesiąca po stosunku i dwa testy ciążowe które wykluczyły ciążę. Idę do ginekologa może to jakieś zaburzenia hormonalne lub choroby układu rozrodczego jak zapalenie przydatków.

Gość gość
to pewnie pcos. takie dlugie cykle nie sa normalne