Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona i upokorzona

Właśnie zerwałam z facetem!!!! I lepiej niech mi się na oczy nie pokazuje!!!!!

Polecane posty

Gość gość
12:29 jeblam w klawiaturę

Gość gość
To jak nie czuje więzi to niech zostawi i sobie lata za innymi. Czemu ludzie sobie nie zdają sprawy ze po prostu robią przykrość i ranią druga osobę Wiec nie powinni tak robić. A to dorosły człowiek Wiec powinien się opanować i myslec. Ze względu na szacunek do drugiej osoby mógł się nie uganiać będąc z nią w związku.

Gość gość
A ja sobie tak nie wyobraziłam

Gość gość
Człowiek lubi przerzucać winę na innych, a prawda jest taka, że należy jej szukać przede wszystkim w sobie. To własna postawa i aura w dużej mierze warunkuje postawę partnera. W niej należy się doszukiwać własnych błędów i ułomności. Każdy świadomy o tym wie, ograniczeni egocentrycy się wyprą.

Gość gość
gość dziś A może właśnie Autorka pierwsza swoim zachowaniem, bądź słowem, zraniła tego faceta tak, że się do niej zraził? Może to ona sama spowodowała dystans emocjonalny? Może tak naprawdę zraniła sama siebie? To, co Cię 'rani', zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Jak sobie pozwolisz, tak masz.

Gość gość
Taaa juz tam zalezy od nas co nas rani :D Idz sie lecz debilu filozoficzny :D

Gość gość
Do Kobieta feministka (12:06) Jprdle, baby powinny w końcu wykroczyć poza ten swój selektywny subiektywny kąt postrzegania wyłącznie na własną korzyść. Jak chcecie równouprawnienia, to najpierw zapanujcie nad emocjami i okażcie rozsądek i obiektywizm. Inaczej żaden rozsądny wartościowy facet nigdy nie potraktuje Was poważnie. Nie potraficie dokonać prawidłowej oceny kandydata na partnera, więc lądujecie w g*nie. Nie zwalajcie skutków własnych ułomności na facetów.

Gość gość
12:49 Zaś Ty udaj się popracować nad własną kulturą dyskusji, albo w ogóle z niej zrezygnuj.

Gość gość
Gość z 12:51 sugeruje ze większość facetów nie powinno istnieć bo to debile. A gdy wybieracie debila to potem wina tez jest tych 2% porządnych :)

Gość gość
12:53 Owszem, dokładnie tak. Sugeruję, że część facetów nie dojrzała do związków. Tak samo, jak część kobiet.

Gość gość
Zgadzam sie :)

Gość gość
Lajkowanie zdjęć innych kobiet jest chamskie. Nie rozumiem co to za nieopanowana potrzeba by dać znać innej, że jest ładna? Ja w swoim zyciu nigdy nie dałam lajka zdjęciu faceta, bo po co? Po co jakiemuś obcemu facetowi łechtac ego? A samce? Lechczą ego i to czesto nawet zajętym kobietom jak mają swoją... Po co? I właśnie dlatego kobiety sobie wrzucają seksi zdjecia żeby zobaczyć ilu jej kolegów na nią leci, a głupi faceci lajkują jak małpy

Gość gość
gość dziś Osobiście lajkuję zdjęcia kobiet, jeśli mi się spodobają. Wyrażam w ten sposób nie tylko uznanie dla urody danej kobiety, ale i dobrej fotografii. Najzwyczajniej w świecie przyjemnie popatrzeć, i nie ma w tym żadnej sugestii czy zachęty do zawiązania bliższych relacji. Jeśli w tym wszystkim kobieta potrzebuje takiego wirtualnego uznania - z różnych powodów - to nawet spełniam dobrą rolę i w pewnym sensie jej pomagam w stabilizacji psychicznej. Szkoda tylko, że poszukuje jej ona na zewnątrz, a nie wewnątrz siebie.

Gość gość
12:59 Zazdrość i zawiść to brzydkie cechy.

Gość gość
gość dziś I właśnie dlatego kobiety sobie wrzucają seksi zdjecia żeby zobaczyć ilu jej kolegów na nią leci, xx Kobiety publikują prowokacyjne zdjęcia z powodu własnych kompleksów, braku samoakceptacji i poczucia osamotnienia, pustki emocjonalnej. A nie dlatego, że faceci je lajkują. Zatem problem - i to poważny - leży po stronie kobiet.

Gość gość
gość dziś ''Lajkowanie zdjęć innych kobiet jest chamskie.'' - jest pozytywnym wyrażeniem uznania. Z kolei samo publikowanie zadziornych fotek przez kobiety stanowi negatywne wyrażenie ich wulgarności, braków w dobrym wychowaniu oraz moralności.

Gość gość
Nieeee... nie dlatego. Chcą pokazać ze są fajnymi laskami i naśladują tez te wszystkie gwiazdki popularne :) jak będę miała córkę to nigdy jej nie pozwolę na takie rzeczy dopóki będzie na moim utrzymaniu. A synowi tez bym chciała wybić z głowy takie dziewczyny i nauczyć szacunku do kobiet :)

Gość gość
Żadna zazdrość, raczej załamka nad facetami. znam jednego z klasą, jak był wolny to lajkował, ale odkad jest w związku nie lajkuje w ogóle zdjęć innych kobiet i nie dlatego, że ktoś mu zabrania. W ogóle na fb działa tylko by dac jakiś ciekawy link, podysktutowac a nie sie ślinić. To nie mój facet jakby co, ale kolega. Zazdroszczę wybrance takiego normalnego faceta z klasą.

Gość gość
ość dziś Nieeee... nie dlatego. Chcą pokazać ze są fajnymi laskami i naśladują tez te wszystkie gwiazdki popularne xx No tak, ale chęć naśladownictwa innych ma źródło w kompleksach właśnie... Może warto od początku wspomagać i wspierać dziecko w pracy nad sobą, w samorozwoju, by znało swoją wartość i czuło się dobrze we własnej skórze. Wtedy zakazy będą zbędne i nie pogorszą relacji na linii rodzic-dziecko.

Gość gość
Ja tez mam takiego chłopaka. Odkąd jest ze mna to sobie odpuścił inne. Ale on ma prawie 30 lat wiec może już mu te lajki i uganianie się nie są w głowie ;)

Gość gość
No tamten też ma już 38 lat Widać, że jest typem monogamisty. I posiadanie tej jednej go uszczęśliwia i nie ma potrzeby sie rozglądać. Taki powinien byc facet. Kobietą takiego faceta chce sie być. A nie kobietą w wiecznej konkurencji z milionem kolezanek.

Gość gość
13:20 Większość facetów pokazuje 'klasę', kiedy trafi na odpowiadającą sobie wybrankę. Widocznie kobieta spełniła jego potrzeby i skupia jego uwagę. Pogratulować jej. Jak i ogólnego dopasowania obojga.

Gość gość
Wniosek taki żeby nie brać chłopca tylko 30+ ;)

Gość gość
I ktoś tu pisze, że to wina kobiet, bo wstawiaja zdjęcia :D :D he he. Wystarczy nie lajkować. Niektóre kobiety by zrozumiały, ze wyglad to nie wszystko i dobrze by na tym wyszły.

Gość gość
W dzisiejszych czasach kobiety są tak psychicznie popieprzone że nikt normalny nie traktuje was poważnie. Sorry ale dojdźcie najpierw z własną psychiką do ładu a później bierzcie się za układanie życia facetom.

Gość gość
gość dziś Pewna siebie kobieta nie rzuca się z powodu zwykłego zalajkowania zdjęcia przez jej partnera. Proponuję popracować nad sobą, nim wejdziesz w związek. Inaczej będzie on toksyczny.

Gość gość
13:28 I ktoś tu pisze, że to wina kobiet, bo wstawiaja zdjęcia Wystarczy nie lajkować. Niektóre kobiety by zrozumiały, ze wyglad to nie wszystko i dobrze by na tym wyszły. xx I znów mężczyźni mają Was wyręczać? A co Wy, dzieci jesteście? Nie potraficie same się za siebie zabrać? :)

Gość gość
Nikt się nie będzie rzucać. Ja po prostu nie będę zainteresowana takim lajkowiczem, bo wiem co to oznacza. Dlatego kto chce lajkowac niech lajkuje, można sobie oddzielić babiarzy od reszty.

Gość gość
13:31 Natomiast po tego typu wypowiedziach można rozpoznać i uniknąć kobiet ograniczonych ;)

Gość gość
dziś Racja. Do tego niepewnych siebie i lękliwych, a więc ze skłonnością do zazdrości, histerii i niestabilności psychicznej. Nie zaryzykowałbym.