Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona i upokorzona

Właśnie zerwałam z facetem!!!! I lepiej niech mi się na oczy nie pokazuje!!!!!

Polecane posty

Gość gość
16:10 Typowe dla facetów gadanie, co jest typowe dla kobiet :) Typowe też mówienie, że znika się z forum i powracanie jak nastolatek. No chyba, że “informatyk” zna się tylko na wpisywaniu tekstu na kafe. Skup się, ochłoń i zastanów się jeszcze raz nad sobą :) I nie próbuj dalej, lepiej wyjdź do znajomych ;)

Gość gość
16:15 Nie zmieniaj tematu, nie dopuszczaj się manipulacji.

Gość gość
16:17 współczuję braku normalnego życia i zawężonych horyzontów ;)

Gość gość
gość dziś Skoro kobiety nie są na tyle samoświadome, by znać swe własne ułomności, to rolą faceta jest ich wskazanie. Rozsądna zrównoważona kobieta korzysta i dąży do samorozwoju. Jeśli nie potrafisz wysnuć argumentu na temat dyskusji, nie potrafisz się odnieść rzeczowo, najlepiej milcz.

Gość gość
Trolliku drogi, emocjonalne i to bardzo emocjonalne to jest zrzucanie winy na kobiety, za to, że faceci lajkują ich zdjęcia. Takie podejście wynika jedynie z Twojej solidarności nasieniowodów i niczego więcej. Nie wiem jak Ciebie, ale mnie nawet w szkole uczyli, że każdy człowiek ma coś w rodzaju wolnej woli i sam dokonuje wyboru o ile nie jest do czegoś przymuszany fizycznie. A zrzucanie winy za własne wybory na partnera/rodzinę/otoczenie/świat jest domeną ludzi niedojrzałych i słabych psychicznie.

Gość gość
16:19 Kolejna projekcja wywołana mechanizmem wyparcia niewygodnych faktów.

Gość gość
ile masz wzrostu?

Gość gość
Kobiety lecą tylko na nabuzowanych testosteronem prymitywów, którzy "kipią męskością". Więc to oczywiste, że będą zdradzać bo są naszprycowani tak, że nie mogą powstrzymać popędu.

Gość gość
Oho, pan "kulturalny i elokwentny" zaczyna się lekko unosić :D Chyba któraś trafiła w sedno ;)

Gość gość
gość dziś Trolliku drogi, emocjonalne i to bardzo emocjonalne to jest zrzucanie winy na kobiety, za to, że faceci lajkują ich zdjęcia. Nie wiem jak Ciebie, ale mnie nawet w szkole uczyli, że każdy człowiek ma coś w rodzaju wolnej woli i sam dokonuje wyboru o ile nie jest do czegoś przymuszany fizycznie. xx Dostrzegasz brak logiki w tym, co napisałaś, mam nadzieję? Ale owszem, zgodzę się z Tobą - akcja wywołuje reakcję. W tym przypadku kobieta publikuje zdjęcia - pojawiają się lajki. Proste. Plus, emocjonalne to są inwektywy. Pojawiają się wówczas, gdy nie posiada się argumentów w dyskusji.

Gość gość
16:23 A co to ma do rzeczy? Ja opisałem całe zjawisko, a ty mi zadajesz głupie pytania. To zjawisko to jest fakt. Tych rozmów, które słyszałem to sobie nie uroilem. Tych setek wpisów kobiet o karakanach, którzy powinni nie żyć też sobie nie uroilem, wiec taka jest prawda. I to jest przyczyna tego, że jesteście i będziecie traktowane tak jak autorka wątku i w pełni na to zasluzylyscie.

Gość gość
Ale k***a poziom. Ja niby jestem młody bo mam 33 lata ale jak czytam takie rozmowy to nie wierzę. Ja nie mam FB i jak czytam jaki to problem lajkowanie lub nie lajkowanie zdjęć to aż się pod wąsem uśmiecham. Czy wy wychodzicie do realnego świata? Wiecie co to romans, blysk w oku, kwiaty, ciche kawiarenki, pokoje wynajmowane w ciągu dnia w hotelach? To są zdrady i przezycia a nie k***a lajkowanie zdjęć.

Gość gość
widzisz to co chcesz wyzywanie kobiet od pasztetow, szmat, bazyli tez jest dla facetow codziennoscia, ale jak ktos obrazi jego to od razu wrog i obrazony na wszystkich

Gość gość
16:22 Kolejna niewygodna uwaga dla pana informatyka, który już zaczyna się irytować. Oj, będzie sesja u psychologa :D

Gość gość
Byleby miał te 180-190. Co nie kochane Panie? :) Najwyżej potem ponarzekacie na zdrady.

Gość gość
gość dziś Twój post to post paranoika. Skoro w każdym miejscu widzisz te śmiejące się z niskich facetów kobiety to chyba masz już jakąś paranoję. I co ma doświadczenie jednostki do reguł panujących wśród ogółu? Doświadczenie jednej osoby nie jest żadnym argumentem to raz, a dwa- a już tym bardziej "doświadczenie" jakiegoś 30-letniego prawiczka, który przy każdej możliwej okazji stara się mieszać z błotem płeć przeciwną, bo taki ktoś wszystko będzie przedstawiał w zakrzywionym zwierciadle i skrajnie wyolbrzymiał. Mnie interesuje ogół i fora/portale społecznościowe są świetnym miejscem do takich obserwacji. Ponadto czym innym jest wyzywanie, obrażanie tej osoby publicznie, a czym innym wymienianie o niej uwag wśród znajomych - a każdy to czasem robi. Nawet ci wielce ułożeni, elokwentni ludzie z "elit" intelektualno-kulturowych tez plotkują o innych i to w niewybredny sposób, wiem, bo obracałam się swego czasu w takim towarzystwie, więc nie siej tu moralności Dulskiej. Jesteś już tak śmieszny z tym jadem w kierunku kobiet, hipokryzją i manipulacjami, że chyba już sam tej swojej śmieszności nie zauważasz. To już jakaś skrajna obsesyjność z kompulsywnością. Trudno wręcz Cię nie rozpoznać po tym charakterystycznym i nudnym farmazonieniu. Niedawno pisałeś, że niby masz dziewczyne (?) więc co? Kolejna Ci dała kosza i znów zaczynasz się wyżywać na Kafe? Ahhh, jakież to typowe dla facetów ;) I TAK, napisz mi teraz, że robię personalne przytyki, mimo, że sam to namiętnie czynisz we wcześniejszych komentarzach - ale facetom to już wolno, nie? ;)

Gość gość
psycholog i ten od wzrostu to ta sama osoba?

Gość gość
Mądry człowieku bądź moim mentorem :)

Gość gość
Ja teź jestem tą samą osobą co pytała co to znaczy ciapaty .

Gość gość
"I to jest przyczyna tego, że jesteście i będziecie traktowane tak jak autorka wątku i w pełni na to zasluzylyscie. " x Kompletny brak logiki, tylko agresja i emocjonalna gorączka, ale oczywiście to faceci są bardziej "logiczni" yhymm :D Piszemy jedynie o pewnych widocznych zależnościach i tyle. Nikt nie pisze, że wszyscy faceci nie zasługują przez to na szacunek itd. Inteligentna i dojrzala emocjonalnie jednostka będzie każdą osobę rozpatrywać indywidualnie, a nie przez pryzmat jej płci. Wyżywanie się na wszystkich przedstawicielach płci przeciwnej, tylko dlatego, że się zawiodło na kims lub zostało skrzywdzonym to domena ludzi głupich, prostych i zakompleksionych.

Gość gość
A jestem tą samą osobą co pisała o czochraniu bobra i o kenach .

Gość gość
Ależ tutaj głąby się wypowiadają :O Przecież autorce nie chodzi jedynie o te głupie lajki, a o to, ze facet ciągle imprezuje, łasi się do wielu lasek i najpewniej ją nie raz zdradził. Naprawdę teraz wszystko trzeba pisać tak do bólu dosłownie, abyście zrozumieli?

Gość gość
No to pozostało wam tylko 7 % populacji mężczyzn . Dla każdej nie starczy . I w doopie to mam .

Gość gość
Ten facet to musi byc Ken z 190 wzrostu :P

Gość gość
17:10 Popieram w 100% dokładnie o to tu chodzi

Gość gość
najlepiej to zrobić off top :/

Gość gość
Znowu psychiczny 170cm informatyk o Kenach gada

Gość gość
O kenach gada nie informatyk i nie 170 i nie idiota .

Gość gość
7% kenów jest zajętych średnio przez 3 kobiety . To daje nam 21% kobiet i zostaje 79% kobiet . Musicie sie pogodzić z czochraniem bobra do późnej starości .

Gość gość
Nie wiedzialam, ze ludzie sa tak chorzy dopoki tu nie weszlam :O