Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona i upokorzona

Właśnie zerwałam z facetem!!!! I lepiej niech mi się na oczy nie pokazuje!!!!!

Polecane posty

Gość gość
Kobiety i faceci roznia sie psychika. Nie zrobisz z kobiety faceta, posralo was z genderyzmem

Gość gość
Tak tak... wyjdzie stad bo już zaczynacie dopowiadanko-historyjke.

Gość gość
Tak, od razu w Tworkach mnie zamknijcie, bo was przejrzałam ;) A teraz na fejsbuczka poślinić się do żon kolegów, raz! ;) Mariola ma takie fajne zdjęcie a lajki się nie zgadzają! sio!

Gość gość
Wyginała sie 20 minut przed ajfonem, zapracowała na lajka:), mąż tez będzie zadowolony, że koledzy zazdroszczą. Do roboty chłopcy!:) Klik klik.

Gość gość
12:59 Lajkowanie zdjęć innych kobiet jest chamskie. Nie rozumiem co to za nieopanowana potrzeba by dać znać innej, że jest ładna? Ja w swoim zyciu nigdy nie dałam lajka zdjęciu faceta, bo po co? Po co jakiemuś obcemu facetowi łechtac ego? A samce? Lechczą ego i to czesto nawet zajętym kobietom jak mają swoją... Po co? I właśnie dlatego kobiety sobie wrzucają seksi zdjecia żeby zobaczyć ilu jej kolegów na nią leci, a głupi faceci lajkują jak małpy xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Sęk w tym, że jedna strona ma możliwość zmiany drugiej, i na odwrót. Jestem ciekawy, ostatecznie która z nich - czy to mężczyźni, czy kobiety - okaże się tą stroną bardziej inteligentną i rozsądną. Jak na razie obie stoją na wyjątkowo niskim poziomie.

Gość gość
13:40 Nie posiadasz argumentów, to łaskawie wyłącz się z dyskusji. Niczego nie wnosisz i zaniżasz poziom, ale i dajesz świadectwo ułomności intelektualnej kobiet.

Gość gość
Jeśli kobieta zakocha się w facecie to nie widzi jego wad ,tylko go ubóstwia i wtedy facet moźe robić co chce . Bić kobietę targać za włosy wyzywać i zdradzać . I wszystko uchodzi płazem a kobieta by życie za niego oddała i nie myśli o innych .

Gość gość
Ja nie myslę o o innych facetach jak się zakocham, no bo po co? A płec przeciwna? Załamuje mnie.

Gość gość
gość dziś I to jest fakt. Zatem kobiety powinny nabyć świadomość własnego ograniczonego postrzegania w stanie zakochania, i skutkiem mimo wszystko zachować stosowną rezerwę. Jej brak, a więc i wszystkie konsekwencje tego, leżą po stronie kobiet. Jeśli cierpi, cierpi ze swojej winy.

Gość gość
"Problem, jaki kobieta ma z facetem, wynika tylko i wyłącznie z jej podejścia do niego." x hahahahahaha, tak sobie to tłumacz kolejna, puszczalska męska szm/ato :D

Gość gość
gość dziś Ja nie myslę o o innych facetach jak się zakocham, no bo po co? A płec przeciwna? Załamuje mnie. x Mam to samo i odczucia tez te same :(

Gość gość
Kurde to nie ma być tak ze zdobyłem ja i już pełen luz :/ związek trzeba pielęgnować cały czas

Gość gość
13:55 Kolejna ograniczona, pozbawiona umiejętności analizy argumentów adwersarza oraz własnej kultury, niedojrzała do dyskusji kobieta ;) Pozdrawiam.

Gość gość
". Dlatego fakt taki, że na początku facet stara się o kobietę, ale później to już głównie kobieta musi starać się, by utrzymać przy sobie faceta. " x Skończ już z tymi pseudo-filozofiami, bo w związku oboje mają się starać i nie zrzucaj winy na kobiety, za decyzje facetów.

Gość gość
E tam ... zrywajcie kobiety. Nie słuchajcie tego faceta co mówi ze baba ma się starać żeby on został. Jak kobieta zerwie to i tak mężczyźni w 97% płaczą i potem chcą żeby do nich wróciła bo nagle docenili to co mieli a jak kobieta się zgodzi żeby wrócił to wraca i jest już potulny jak baranek :) Wiec tak to lepiej rozegrać. ;)

Gość gość
gość dziś Kurde to nie ma być tak ze zdobyłem ja i już pełen luz :/ związek trzeba pielęgnować cały czas xx Wątpię, by komentarz ten faktycznie wyszedł od faceta. Niemniej uświadamiam Cię, chłopie, że jeśli kobieta nie zapewni Tobie poczucia pożądania i spełnienia, to nie będziesz skory pielęgnować związku. Nie oszukuj się, Twoja postawa zależy od płc***ięknej :) Na początku czujesz pożądanie kierując się głównie powierzchownością, ale później zatrzymuje Cię jej postawa i charakter. A te zazwyczaj raczej zabijają pożądanie i zainteresowanie faceta. Niewiele kobiet potrafi i pracuje nad sobą i relacją.

Gość gość
Właśnie debilem jesteś ty, bo stosujesz podwójne standardy i daruj sobie bo nikt się na tę twoją manipulację nie nabierze. Wina kobiet, które wrzucają zdjęcia, ze facet lajkuje zdjęcia? :D Może jak facet zdradzi, to też będzie wina kobiety bo się mu wystawiła? :D Każdy ma swój rozum. Zdrady kobiet też będziesz tłumaczył winą chętnych facetów? Hmmm? :)

Gość gość
gość dziś Nie znasz się i nic nie wiesz chłopie. przestań gadać swoje racje bo i tak cie nikt nie weźmie na poważnie ...

Gość gość
Weźcie przestańcie z nim dyskutować. To jakiś debil co zdradza i sobie szuka usprawiedliwienia. Robi przy okazji z innych facetów głupków którzy nie maja swojego rozumu.

Gość gość
"Wątpię, by komentarz ten faktycznie wyszedł od faceta" x co ty piertolisz? to kobieta chce emocji, facet chce seksu to facet musi się zawsze bardziej starac i musi dostarczać kobiecie emocji, żeby nie szukała ich u innego większość kobiet po ustaniu "motylków" ma chęć skończyć związek lub zdradzić, jak jest nudno w zwiazku

Gość gość
Dajcie spokój, ten pseudo-filozof z koziej wólki to musi być jakiś troll. Pieprzy totalne bzdety, nawet faceci się z nim nie zgadzają. Olejmy trolla i tyle.

Gość gość
Sroty pierdoty . Gdybyście nie mogły zabawiać sie własną pipką to płaciłybyscie facetom za seks . Ale wy wolicie same sobie czochrać bobra .

Gość gość
Ojjj wydaje ci się ze stają szybciej na nogi. Facec starają ukryć łzy i grają ze wszystko jest ok ;)

Gość gość
Olejcie trolla. Autorka miała inny problem.

Gość gość
"gość dziś --------> no to swoje obserwacje możesz sobie wsadzić, bo nawet według statystyk znacznie więcej kobiet zakłada sprawy o rozwód niż facetów

Gość gość
Jak jestes mądry to odpowiedz: czy gej może zakochać sie w kobiecie?

Gość gość
O Boże :D koles przestań wymyślać! Nie jesteś najmądrzejszy i na sile próbujesz wmawiać coś innym. Nikt nie chce z tobą gadać bo obwiniasz tylko kobiety. Jesteś słaby psychicznie i myślący pewnie główka penisa i szukasz usprawiedliwienia ze to wina kobiet. Nie każdy jest taki jak Ty!!!!

Gość gość
gość dziś Tak. Ponieważ same niszczą związek swoją niekompetencją i brakiem kobiecości, a gdy skutkiem mężczyzna traci zainteresowanie, zamiast zastanowić się, co zrobiły źle, oskarżają go i rzucają się o rozwód. Logiczne. Same jesteście winne swojemu nieszczęściu.

Gość gość
"Wolicie zrzucić skutki swoich działań na facetów" x Napisał ktoś kto twierdzi, że lajkowanie kobiet przez facetów, jest winą tych pierwszych :D Ok, teraz już wiem, że prowokujesz, także bez odbioru :)