Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona i upokorzona

Właśnie zerwałam z facetem!!!! I lepiej niech mi się na oczy nie pokazuje!!!!!

Polecane posty

Gość gość
15:22 A gdyby nie ci faceci na kafe to z kim byś gadała o tej zdradzie na forum jak tu są sami faceci i jedna, rozwścieczona psychika, która musi lekami tłumić wybuchy i obsesyjne zachowania.

Gość gość
"gość dziś Kobiety są czysto eugenicznymi zwierzętami. Nienawidzą niskich, czy nienaszprycowanych testosteronem facetów za sam wzrost i zbyt niski poziom androgenów, szukają tylko pretekstu do ataku i zniszczenia życia takiemu facetowi. Drobne zło u takiego faceta, czyni z niego od razu "ziejącego jadem potwora". Za to wysoki, wyluzowany i mający wszystkich poza sobą w doopie prymityw, flirciarz, który je zdradza, diler, który handluje narkotykami z dodatkiem trucizn, gangster to ma w sobie "dobro", bo ma ten blysk w oku, rozluźnione mięśnie i że wszystkimi robi heheszki i wesoło gada, a to, że traktuje kobiety jak ścierki to wcale nie znaczy według nich, że jest zły." x ACHTUNG !!!!!!! to znowu ten ponad 30-letni prawiczek z tymi samymi, nudnymi tekstami

Gość gość
akurat na tej dyskusji jest tylko 2 facetów, pierwszy - męski troll próbujący podjudzać i drugi - sfrustrowany prawik faktycznie, wyborowe towarzystwo ;)

Gość gość
No akurat tu i tu jest wyśmiewanie się z wyglądu. Pamietam jak chodziłam do szkoły to miałam koleżankę z klasy i faceci prosto w twarz do niej ze brzydka. Szła korytarzem i się śmieją perfidnie. Ale to się tyczy wieku szkolnego. Nie spotkałam się z osoba około 30 roku zycia która by się tak czepiała wyglądu jak dzieciaki ze szkoły :/

Gość gość
Faceci a po co startujecie do takich lasek 10/10 skoro sami wiecie ze nie jestescie jacyś maczo i potem rozczarowanie ze was nie chce taka laska a sami taka chcecie a brzydka gardZicie. Szukajcie sobie równych!! Tak samo tetaz dziewczyny miga sapac ze chce same modelki...

Gość gość
nie jestem autorką. Dziwi mnie ta dyskusja, bo nie znasz sytuacji, a wypowiadasz sie jakby twoja racja była jedyną dobrą

Gość gość
gość dziś Nie, niee... Widzisz, niektórzy rzeczywiście uważają, że inteligencja jest kwestią wrodzoną. Ale przecież jest ona pochodną zależną od uwarunkowania mózgu. Także każdy bodziec stymulujący mózg do wysiłku, który rozbudowuje i czyni bardziej złożoną sieć neuronów i ich połączeń... Rozumiesz. Nie potrzebujesz pochodzić ze ''studenckiej rodziny, czy środowiska''. Wystarczy, że samodzielnie będziesz dążyć do rozwoju i zachowasz otwarty umysł, będziesz analizować i starać się wyciągać własne wnioski. Poznawać świat z różnych perspektyw. Pozwól - i musisz mi wybaczyć - że nie odpowiem na Twe pytanie tyczące się mojego sposobu klasyfikacji ludzi, ponieważ jest to już moja sprawa prywatna ;)

Gość gość
15:34 Tylko, że laski od 3-10/10 uwazaja się za laski 10/10. Zwłaszcza w dobie Instagrama i Photoshopa.

Gość gość
To faceci są eugenicznymi zwierzętami, bo w ordynarny wręcz sposób wyśmiewają brzydkie, zwłaszcza grube kobiety. Jak kobieta jest nieatrakcyjna to facet ZAWSZE ale to ZAWSZE musi rzucić jakąś aluzję w tym kierunku, bo inaczej chyba by pękł. Żenada. Wystarczy spojrzeć na komentarze na yt - nawet jak kobieta jest mądra, ma wiedze, jest uznanym politykiem itd. to zawsze w komentarzach będzie pełno prymitywnych przytyków do jej wyglądu, ze strony facetów. To jest wręcz zatrważające.

Gość gość
I dodam, że bardzo cieszy mnie wygrana Wellman z tym gościem, który publicznie obraził jej wygląd. Precz z seksizmem i męskim troglodytyzmem!

Gość gość
15:30 Ja mam nudne teksty? Patrz na siebie. Ty potrafisz napisać mniej więcej tylko w kółko to co w poście, ktory właśnie cytuje, bo na merytoryczna argumentacje jesteś za tepa, zbyt prymitywna, zezwierzęcona i rozwścieczona bez tych psychotropów. Jesteś kobietą, a kupisz jak jakiś natwstosterobowanny babochlop. 24 na dobę wściekły to nawet chyba Hulk nie mógłby być.

Gość gość
15:38 Jak facet widzi gruba kobietę to czesto znajdzie się taki co jeszcze jej przepuści. Jak kobieta widzi niskiego faceta to zawsze mu obrobi dupę z koleżankami. Wy patrzycie tylko na troglodytów, ktorzy się wam podobają. To jest 20 procent facetów. Za to 100 procent kobiet czuje automatyczna nienawiść do każdego faceta, który wydaje jej się niski i uzasadnia to wszystkim, tylko nie jego wzrostem.

Gość gość
"Widzisz, niektórzy rzeczywiście uważają, że inteligencja jest kwestią wrodzoną. Ale przecież jest ona pochodną zależną od uwarunkowania mózgu. Także każdy bodziec stymulujący mózg do wysiłku, który rozbudowuje i czyni bardziej złożoną sieć neuronów i ich połączeń... Rozumiesz. Nie potrzebujesz pochodzić ze ''studenckiej rodziny, czy środowiska''. Wystarczy, że samodzielnie będziesz dążyć do rozwoju i zachowasz otwarty umysł, będziesz analizować i starać się wyciągać własne wnioski" x Bzdury. Widać, że nie posiadasz ani wiedzy psychologicznej ani tej z pogranicza neurobiologii, a próbujesz tu brylować. Inteligencja to częściowo geny, w większej mierze wpływy środowiska, ale rozwija się praktycznie jedynie w dzieciństwie, dzięki odpowiedniej stymulacji. Nie w życiu dorosłym. Te wszystkie rzekome sposoby na "zwiększenie IQ" to w większości bzdury i jakieś fejki, aby zbijać kasę na naiwnych.

Gość gość
Hmmm... Kobiety, ja już kończę dyskusję i się z Wami żegnam. Podałem wystarczająco wiedzy i jeśli któraś zdecyduje się skorzystać i dokonać głębszych przemyśleń na temat, być może wyciągnie wnioski pozwalające jej umiejętnie pokierować relacją. Jeśli będziecie usilnie trzymały się swoich racji i nie weźmiecie pod uwagę perspektywy męskiej, będziecie prędzej czy później nieszczęśliwe w związkach. Przede wszystkim analizujcie własne wady, a dopiero potem wady partnera. Pozdrawiam.

Gość gość
"Jak facet widzi gruba kobietę to czesto znajdzie się taki co jeszcze jej przepuści. Jak kobieta widzi niskiego faceta to zawsze mu obrobi d**ę z koleżankami. Wy patrzycie tylko na troglodytów, ktorzy się wam podobają. To jest 20 procent facetów. Za to 100 procent kobiet czuje automatyczna nienawiść do każdego faceta, który wydaje jej się niski i uzasadnia to wszystkim, tylko nie jego wzrostem. " x hahahaha, te pseudo-filozofie pokrzywdzonych prawików są coraz lepsze, dawaj dalej :D

Gość gość
mnie faceci wyzywali od desek, a nikomu nie powiedzialam zlego slowa

Gość gość
gość dziś Bardzo to nierozsądne polegać na systemowej wiedzy mającej na celu zaszczepienie podświadomego poczucia ograniczenia umysłowego w obywatelu. Najwyraźniej jej uległaś i spoczęłaś na laurach. Twój wybór.

Gość gość
Od czego zacząć? Z matmy było u mnie kiepsko... tylko żeby zdac. Jak zacznę rozwiązywać zadania to to dobry początek aby wysilic mózg? ;)

Gość gość
Jako kobieta powiem tylko tyle, że wstyd mi za poziom, jaki pokazały uczestniczki tego wątku.

Gość gość
gość dziś Może nie teraz, nie dziś, ale ma jeszcze szansę co nieco zrozumieć. Tak samo, jak wszyscy ;)

Gość gość
Jako kobieta powiem tyle, że wstyd mi za kobietę, która uważa, że właściwym zachowaniem i poziomem byłoby przyznanie racji facetowi na babskim forum, twierdzącym, że puszczalstwo mężczyzn w związku jest właściwe. Wstyd i brak poziomu

Gość gość
"Jak facet widzi gruba kobietę to czesto znajdzie się taki co jeszcze jej przepuści. Jak kobieta widzi niskiego faceta to zawsze mu obrobi d**ę z koleżankami." x I co Ci daje takie zakrzywianie rzeczywistości? Czujesz się z tym lepiej czy jak? Nie widzę, aby kobiety na forach czy portalach społecznościowych obrażały niski wzrost facetów, natomiast obrażanie brzydkich/grubych kobiet przez facetów to niestety powszechność. Facet, który nie podoba się kobiecie, jest dla niej jak powietrze, jest dla niej aseksualny i nic więcej. Kobieta, która nie podoba się często staje się obiektem kpin, ukazując prymitywizm facetów i ich chęć napompowania własnego ego przy każdej okazji. I jest to widoczne od pierwszych klas podstawówki - to chłopcy przeważnie znęcają się nad słabszymi/"gorszymi", a w dorosłym życiu na portalach społecznościowych, a także na forach pozbawionych normalnej moderacji typu wykop, vichan itd. gdzie można każdego obrażać i gdzie anonimowo pokazują swoją prawdziwą twarz. Często robią sobie ofiary z lekko upośledzonych osób. Powiedz mi dlaczego na takich stronach praktycznie nie ma kobiet? Bo kobiety nie lubują się w dopie/rdalaniu tym co mają gorzej i mają pewne granice oraz empatię, których wielu facetom brakuje i jeżeli już to najczęściej stają w obronie ofiar wszelakiego hejtu. To wy jesteście zwierzętami, z tą swoją potrzebą dominacji (czyli wyśmiewania, wyszydzania, poniżania) nad innymi (często słabszymi)

Gość gość
gość dziś Typowe dla kobiet niezrozumienie przekazu uwarunkowane brakiem kontroli nad własną sferą emocjonalną. Skup się, ochłoń i spróbuj jeszcze raz ;)

Gość gość
"Nie wiem po co tłumaczysz coś tej lasce. Tak rozwścieczona jak Hulk psychologa, która siedzi tu 24 na dobę. Jedyne argumenty jakie ma to dodanie wyrazu "pseudo" przed wszystkim i prawik. Jak nie weźmie leków na napady agresji to jest źle i dodam, ze wszędzie widzi jedną osobę. Mnie oskarżała o jakieś tematy o g*****e i morderstwach, których tu nigdy nie zakładałem. " x Sam teraz widzisz w każdym komentarzu jedną i tę samą laskę. A więcej kobiet tu jest, paranoiku.

Gość gość
Do Pana Mądrego ... jakie masz jeszcze rady żeby żyć szczęśliwie? :)

Gość gość
15:07 Obycie i kultura. Poszerzanie horyzontów. Chyba nie poszerzyłeś żadnych. Dorosły facet 29 letni siedzi pół dnia na babskim forum. Inni zajmują się rodziną, domem, żoną, pracują. Ty skończyłeś jako informatyk, który w wieku prawie 30 lat boi się kobiet i jedynym twoim kontaktem z nimi to...forum o ciążach, ślubach i zdradach. Zdobądź większą odwagę i idź chociażby na stronę randkową. Tam też czaruj ich swoim “obyciem” i zazdrością o facetów z “ryjem Kena”

Gość gość
hahaha :D nic nie pisałam o żadnych morderstwach, mylisz mnie z kimś lub masz urojenia

Gość gość
gość dziś Współczuję poddania się stereotypom zawężającym horyzonty myślowe ;)

Gość gość
"gość dziś Typowe dla kobiet niezrozumienie przekazu uwarunkowane brakiem kontroli nad własną sferą emocjonalną. Skup się, ochłoń i spróbuj jeszcze raz oczko.gif " x Takie jakże "inteligentne" przytyki to można napisać odnośnie każdego postu z którym się nie zgadzamy. Myslisz że na kimkolwiek stąd takie przypisywanie takich ogólników robi wrażenie? Serio?

Gość gość
16:07 Haha. To chyba prowo. Kapujecie co ta laska napisała? Że laski nie obrażają niskich facetów na forach. Buahahahahaha, hahaha, hahaha. Ja powiem tak. Jak szedłem gdzieś z kumplami i szla gruba dziewczyna to bywało, ze się z niej nabijali. Jednak zawsze głośno wyrażałem dezaprobatę wobec takiego zachowania. Za to ciągle słyszę driwny grupek dziewczyn z niskich facetów. Kiedyś siedziałem na wykładzie ogolnouczelnianym i wszedł bardzo niski chłopak to jak usłyszałem co mówią studentki w ławce za mną o nim i jak go po cichu komentują to mnie krew zalała. W miejscach publicznych ciągle słyszę jak laski obgadują znajomych facetów i śmieją się z tych niższych. Na forach jest setki postów kobiet, że niscy faceci powinni umierać i nie powini żyć. Dlatego ja już od dawna przestałem bronic otyłych kobiet i sam z nich drwię, bo wiem, że one nie miałyby litości dla mnie w chwili słabości. Na wagę przynajmniej masz wpływ. Na wzrost nie. Kobiety gardzą facetem za każdą cechę w wyglądzie i zachowaniu, która jest warunkowana niskim poziomem testosteronu i somatropiny.