Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kilku radzieckich kosmonautów nigdy nie wróciło na Ziemię

Polecane posty

Gość gość
z drugiej strony jak kto głupi i sie nad tym nie zastanawia to nie żal go poświecić w końcu czego jak czego ale kretynów mamy urodzaj na ziemi

Gość gość
sam bym poleciał na księżyc albo w kosmos ale z moją wiedzą to moge se polatać ale na sedesie.

Gość gość
byłbys pierwszym człowiekiem latającym na sedesie pomijajc przypadki w których ktos siedział na sedesie w samolocie

Gość gość
cóz. ci którzy wysyłają lud******osomos mają olbrzymią wiedze a jednak ciągle sie uczą czasami na smierci kosmonautów. nie przecenieałbym tu czynnika "wiedzy"

Gość gość
i tam np pekł kadłub i koleś se lecial na sedesie i wodował na jakimś oceanie. to sie nie liczy. musiałbyś latać na sedesie że tak powiem wykorzystujac do tego siły drzemiące w samym sedesie

Gość gość
ewentualnie wraz z systemem doprowadzania wody odprowadzania ścieków i słuzbami dbającymi o zachowanie higieny. nikt nie mówi że to ma byc goły sedes bez spluczki czy klapy np

Gość gość
jak sie nazywał ten prom kosmiczny który chcieli wynieść na orbite z szarymi ludkami?

Gość gość
druga kwestia jest taka, że o takich przedsięwzięciach (lot na marsa nie na sedesie) nie informuje sie publicznie bo drastycznie wzrasta ryzyko sabotazu. ja bym z tymi kolesiami nie leciał chyba zhyba ze akurat czegos nie wiem. taki paradoks:D

Gość gość
w ogóle cała oficjalna historia tzw podboju kosmosu smierdzi mi star trekiem. to nie mogło tak wygladac o ile miało miejsce

Gość gość
słabo sie w tym orientuje ale chyba programy kosmiczne były dośc ścisle powiązane z programami obronnymi z bronia atomową no i jak obecnie wiadomo z telekomunikacja a ta ze szpiegostwem etc. nijak nie potrafie sobie w tej sytuacji wyobrazić dowolnych kosmonautów pod dowolna banderą zdajacych relacje na zywo z misji. przeciez taki sygnał można namierzyc obecnie nawet chyba jakiś amator mógłby zestrzelić delikwenta na niskiej orbicie

Gość gość
To co dzisiaj jest nierealne , śmieszne jutro staje się czym zwyczajnym .Poproszę dwa bilety na Marsa na tydzień czasu :)))

Gość gość
bez zadnych innowacji dostepne są technologie i materiały pozwalajace na neegocjowanie z operatorem cen esemesów:)

Gość gość
w roamingu...chociaz nie wiem czy w tym biora udział satelity akurat.. jak dla mnie to zamiast tych wież nadawczo odbiorczych mogli połozyc kable chyba by taniej wyszło o ile ktoś niekoniecznie ma potrzebe ciagłego tachania telefonu przy doopie

Gość gość
wyprawa na marsa jutro a dzis to sa jakby dwie inne wyprawy

Gość gość
jak to zrobisz dziś to będziesz pierwszy wykażesz sie odwaga pomysłowoscią wytrwałością i wieloma innymi cechami o których istnieniu u siebie nie miałes pojęcia. a jak to zrobisz jutro to bedziesz sie musiał okazać jedynie dowodem osobistym i paroma banknotami

Gość gość
na tym mniej wiecej polega interakcja z marsem. można nawet spekulować jakis dialog

Gość gość
Witamy Was chlebem i sola gość w dom Bóg w dom , zapraszamy oto cudowny nowy świat :))

Gość gość
no ale to tylko spekulacja...

Gość gość
Za 8 lat pierwszy start olbrzymiej rakiety na Marsa , przewiezie duzo ludzi i towaru . Wyprawę finansuje miliarder

Gość gość
za 8 lat to nie beðą zyły robaki które mnie zjadły

Gość gość
20:16???? Jasniej prosze

Gość gość
a którego fragmentu nie rozumiesz?

Gość gość
Nie widzę w tym tragedii gdyż około 50 tyś polaków umiera przez zatrute powietrze dlatego że PO przez lata nic nie robiło a teraz dziady skarżą do Unii szok. Również w drogę jedziemy i nie wiadomo czy nie zginiemy w wypadku samochodowym! !

Gość gość
jak sie napiertolisz przed trasą to jestem ci w stanie podać prawdopodobieństwo zgonu co do 5 %

Gość gość
poza tym nie zrozumiałes. mnie robaki zjadły za życia. nigdzie nic nie wspominałem o swojej smierci