Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłótnia z chłopakiem i kryzys w związku

Polecane posty

Gość gość

Pokłóciłam się z chłopakiem jakieś 4 dni temu o najzwyklejszą p*****le , wkurzyłam go bo zapytałam go dlaczego w naszym związku coś się zmieniło (mówiłam o sowich uczuciach odnośnie nas) przed tą kłótnia tez wielokrotnie go denerwowałam i dał mi ostatnia szanse i właśnie 4 dni temu ją rzekomo straciłam , po tej kłótni nie odzywał się do mnie przez 2 dni każda próba podjęcia przeze mnie rozmowy kończyła się jego stanowczą odmowa wiec odpuściłam aż w końcu sam się odezwał powiedział mi ze nie może się długo na mnie gniewać i było w miarę okej No właśnie w miarę ponieważ po tej kłótni stał się jakiś oschły , brak czułych słówek , przytulania , buziaków itp. Wiec postanowiłam o tym z nim porozmawiać i zapytałam dlaczego się tak zachowuje a on ze nie wie nie chce mu się , zignorowalam to ale wkurzyłam się strasznie gdy powiedział mi że w ten weekend się nie widzimy bo on w 3 dni pod rząd widzi się ze sowim kolega , zaczęłam go o to wypytywać i znowu się na mnie wkurzył ze niby go ograniczam i chce mieć go dla siebie a ja chciałam się tylko spotkać bo nie widzieliśmy się już długo , po tym jak się zdenerwował nie odzywa się do mnie od wczoraj , nie rozumiem co się z nim dzieje , wszystko zaczęło go we mnie drażnić . Poradzicie mi co mam robić w tej kwestii .

Gość gość
A chcesz go dalej?

Gość gość
Tak chce z nim dalej być , ale nie wiem czy on już chce , bo strasznie oddala się ode mnie

Gość gość
Nie chce

Gość gość
To dlaczego wciąż ze mną nie zerwał ?

Gość gość
Nikt nie lubi natarczywych, upierdliwych osob. Zmien sie, bo ten sam problem istnieje od dawna.

Gość gość
Gdybym była natarczywa to próbowałabym z nim gadać ale daje mu czas żeby się ogarnął i napisał sam

Gość gość
Żeby cię "nie zranić" albo bo się przyzwyczaił, ale jak nie zrobi czegoś z humorami i czepianiem się to nie macie szans być razem

Gość Batek Waszniewski
Nelo ale ja chcę mieć ciebie. Chciałbym żebyś była moją dziewczyną i moją przyjaciółką.

Gość gość
W ogóle to dziwne że grozi ci rozstaniem, wykorzystuje twoje emocje

Gość gość
Właśnie dlatego nie chce cię, chcesz wszystkie, zostaniesz z tą z wejsciowego, której tak naprawdę nie chcesz.

Gość gość
Ale gdy ja próbuje mu powiedzieć że może on tez coś robi zle a nie ciagle ja to się wkurza na mnie i obraża , nie da mu się nic powiedzieć

Gość gość
Grozi mi zozstaniem ale nigdy nie potrafi mi tego powiedzieć bo rzekomo mnie kocha i nie umie mi spojrzeć w twarz i tak po prostu to zrobić

Gość gość
Brzmi jak dzieciak, musisz mu jakoś niebezpośrednio powiedzieć jakie rzeczy są nie tak bo weźmie to jako ubliżenia jak jakiś narcyz

Gość gość
Kocha cyce i "motylki" wielkie, nie ciebie, z nich nie potrafi zrezygnować a nie z ciebie jak kobiety.

Gość gość
Ale jak mu to powiedzieć ? Zawsze próbuje być z nim szczera i mówić co czuje to jeszcze dostaje za to zjebe i gada że się czepiam jak jest dobrze

Gość gość
Nie pasujecie do siebie.

Gość gość
Pierwszy z 21.00 * jako kobiety

Gość gość
Ale na ogół jest idealnie , kochamy się , jest wpatrzony we mnie jak w obrazek tylko teraz po tej ostaniej kłótni jest coś nie tak

Gość gość
Nie wiem już co mam robić jestem bezsilna , bo nie chce ze mną rozmawiać

Gość gość
Może cię zdradza bo ten kolega to koleżanka

Gość gość
To po co by do mnie wracał i dawał mi kolejne szanse , jakby miał inna to by mnie zostawił

Gość gość
Bo może mieć 2

Gość gość
Ale on naprawdę jest raczej uczciwym chłopakiem i gdy jest dobrze to on naprawdę jest idealny wręcz ale ostanio coś mu odwala , bo wszystko go drażni

Gość gość
A czy ta przeszłość cię nie zaślepia, że był fajny

Gość gość
Ale on nadal jest fajny , gdy jest dobrze to jest naprawdę dobrze tylko właśnie zdążają nam się takie kłótnie . nie wiem może rzeczywiście go bronię

Gość gość
daj mu troche przestrzeni i nie oczekuj, że jak jest wkurzony to zaraz będzie chciał czułości

Gość gość
Ale właśnie zawsze było tak po klotaniach ze mówił mi ze mnie kocha , przytulał i mówił ze jest już wszystko w porządku :/

Gość gość
Może liczy że teraz ty tak powiesz?

Gość gość
Ale gdy on jest taki oschły to ja się wycofuje i też się tak zachowuje