Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutno mi się zrobiło

Polecane posty

Gość gość

Smutno mi się zrobiło

Gość gość
musisz z tym jakos życ.

Gość gość
zawsze możesz byc sprawcą cierpienia u tych którzy wywołali w tobie smutek to podnosi nastrój. zalezność jest taka że im bardziej cierpia tym ci weselej

Gość gość
jak ci bardzo smutno to dochodzenie do nastroju to prawdziwa epopeja. zanim dotrzesz z dna na powierzchnie to już jesteś szczęsliwa a to dopiero połowa podrózy

Gość gość
jak już im nawiniesz flaki na mieszadło w wiertarce to dopiero zaczynają ci sie dobre pomysły.

Gość gość
zalecam wolne obroty przy jednoczesnym przyłożeniu pradu do wnętrzności. tam nie wiem czy są unerwione ale warto sprawdzić

Gość gość
niezawodnie wyprowadza cie z traumy w sytuacji kiedy ktoś zrobił krzywde twoim bliskim. długie tortury zakończonę bolesnym zgonem przywracaja równowagę twoim myslom

Gość gość
inaczej będzie cie to zżerać od środka i czynic cie słabym. zamartwianie sie pozbawi cie sił i zdecydowania. jedyny sposób zeby temu zaradzic to brutalnie pozbyc sie zagrożenia

Gość gość
o ile to możliwe nalezy uczynic z tego informacje dla innych skoorfieli którzy mogliby wpasć na pomysł aby zadać ból tobie bądź twoim bliskim. oczywiście mówie o sytuacjach kiedy masz pewnośc że dyplomacja zawiedzie. a niestety z wiekszościa ludzi nie da sie dziś porozmnawiać. dlatego trzeba ich zabijać. tylko to do nich jeszcze trafia

Gość gość
ale nigdy nie daj sie szantazowac w waznych kwestiach rodzina. i tak im zrobią krzywde zapewne gorszą od śmierci. kazdy unika myślenia o takiej ewentualności bo jest nadzwyczaj przykra ale dobrze jakby ci którzy planuja cos takiego wiedzieli że taki rozwój wypadków doprowadzi do ich zguby. trzeba liczyc na to ze nie są debilami co niestety też jest ruletką

Gość gość
wiedzą o tym np izraelskie słuzby rozciagneli te metode na całe państwo. jedyna róznica jest taka ze to oni sa skoorfysynami. ale wiem ze wiedzą co robic:) w końcu nie po to ich szkolili i nie po to stosowali tre taktyke z sukcesami żeby teraz coś zmieniac:)😍 c***jwamwdoope.gif

Gość gość
Totalny metlik w glowie nie wiem co robic jak dalej poprowadzic swoje zycie

Gość gość
Poprowadzi się samo. .... będzie dobrze :)